איזה מבט של "מה הייתי עושה לך"
זה כול מה שהיא רוצה שיגידו לה שהיא יותר יפה מגלאיזה מבט של "מה הייתי עושה לך"
כן כי העולם מסתכם בגל.. לא צריך להגיד לה את זה, הרי זה אובייס לכולם מלבד מעריצי גלזה כול מה שהיא רוצה שיגידו לה שהיא יותר יפה מגל
ושתום היה שלה
לא חושב שזה מה שהיא רוצה זה ברור שקארין היא היפה פה,אפילו נמאס לה שמתעסקים רק ביופי שלה, היא רוצה שיעריכו אותה מעבר לסתם יפהזה כול מה שהיא רוצה שיגידו לה שהיא יותר יפה מגל
ושתום היה שלה
אם זה מה שהיא רוצה אז היא עושה עבודה גרועה מבחינתילא חושב שזה מה שהיא רוצה זה ברור שקארין היא היפה פה,אפילו נמאס לה שמתעסקים רק ביופי שלה, היא רוצה שיעריכו אותה מעבר לסתם יפה
באתר מביאים את ערוץ 13 במקום את 26הלייב לא עובד באתר אז תעדכנו כשמדברים על דלית
תנקה Clear browsing data - גם אצלי אחהצ היה 13 במקום 26 וזה סדר את זה.באתר מביאים את ערוץ 13 במקום את 26
תעדכנו שמדברים על שיפרה ויוסי בובליל
את חושבת שזה קשור למסר שג'וזי קיבל? שהיא מרגישה שהמליון שלה מתרחק?שמעתי שזהבה קיבלה מרץ מאז אתמול. מעניין למה.
היום בבוקר שמה בגד ים, תזזיתית ... אנשים כתבו את זה פה, עדיין לא צפיתי היום...את חושבת שזה קשור למסר שג'וזי קיבל? שהיא מרגישה שהמליון שלה מתרחק?
אז משתמשת "בגימיקים" כמו בריכה ולשפוך מים על אלמוג וגם חיקוי לא מזיקאת חושבת שזה קשור למסר שג'וזי קיבל? שהיא מרגישה שהמליון שלה מתרחק?
חחח משוגעתלגבי ההפגנה שאורגנה מול בית האח הגדול בנווה אילן.
הגענו לצומת פלוגות. חיכינו למיניבוס, לא הגיע! הערגליות התייבשו וחבל
מי כתב פה שמשעמם לנו ושאנחנו הזויים שבאים להפגין?
בסך הכל הצרות זה מה שמאחד את העם. נשאר בבית כמו כולם מול הטלויזיה?
לעם ישראל יש לב רחום, בצרות גדולות אנחנו יוצאים מהספה
בקור בגשם בחום
ו..צועקים. או מחכים לטרמפ שלא הגיע
וחבל
(אל תאשימו אותי בהודעות כאלו, זה עונה הנוכחית..)
@yoni564712 אל תפתח את הלייב דניאל במיטה של קארין
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.