אני פותחת עוד שרשור מעכשיו אני באמת באמת חייבת קצת שעות שינה ציינו שעות אם קורה משהו מעניין
Maybe Mary Well-known member מנהל 23/6/22 #178 אני פותחת עוד שרשור מעכשיו אני באמת באמת חייבת קצת שעות שינה ציינו שעות אם קורה משהו מעניין
merilue Well-known member 23/6/22 #182 נכתב ע"י Maybe Mary: אני פותחת עוד שרשור מעכשיו אני באמת באמת חייבת קצת שעות שינה ציינו שעות אם קורה משהו מעניין לחץ כדי להרחיב... חלומות פז על אופק וטליה בייחוד על אופק אופק אופק אופק
נכתב ע"י Maybe Mary: אני פותחת עוד שרשור מעכשיו אני באמת באמת חייבת קצת שעות שינה ציינו שעות אם קורה משהו מעניין לחץ כדי להרחיב... חלומות פז על אופק וטליה בייחוד על אופק אופק אופק אופק
א אזרחית שקופה Well-known member 23/6/22 #180 כיוון שדיאן ונתנאל כל הזמן מתבודדים. עכשו כשהם בנפרד הם לא מוצאים את מקומם. כל אחד מסתובב בלי להתחבר לאף קבוצה.
כיוון שדיאן ונתנאל כל הזמן מתבודדים. עכשו כשהם בנפרד הם לא מוצאים את מקומם. כל אחד מסתובב בלי להתחבר לאף קבוצה.
N nicknick Well-known member 23/6/22 #185 נכתב ע"י ראש גזר 6789809896: חסר שהאח ישים לנתנאל את השיר בדד לחץ כדי להרחיב... הלבד הזה זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לו, להיזכר מה זה חופש
נכתב ע"י ראש גזר 6789809896: חסר שהאח ישים לנתנאל את השיר בדד לחץ כדי להרחיב... הלבד הזה זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לו, להיזכר מה זה חופש
ר ראש גזר 6789809896 Well-known member 23/6/22 #187 נכתב ע"י nicknick: הלבד הזה זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לו, להיזכר מה זה חופש לחץ כדי להרחיב... הוא לא לבד יש לו את הבמבות לדאוג להם
נכתב ע"י nicknick: הלבד הזה זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לו, להיזכר מה זה חופש לחץ כדי להרחיב... הוא לא לבד יש לו את הבמבות לדאוג להם
merilue Well-known member 23/6/22 #186 נתנאל בשלב הגמילה תיכף תגיע הקריזה אח"כ יחזרו החיים לגופו וזה במידה והוא יעמוד במשימה בהצלחה