** שרשור צהריים 2 היום ה-15 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

yoni564712

Well-known member
אני לא חושב שאברם העמיד את לין

אחרת הוא לא היה כועס שהיא העמידה אותו

Kaz12

Well-known member
@tg151

ראיתי טיקטוק שגיא שואל את עידן אם הוא היה עם גברים. עידן ענה שהוא היה יותר עם נשים אבל הוא היה 9-10 פעמים עם גברים (המילים של עידן). אבל אני זוכר שראיתי שבשבוע הראשון עידן אמר שהכי רחוק שהגיע עם גבר היה דייט.. כמו שכתבו פה לא פעם, נראה לי שהוא משחק על הקלף הזה.
@tg151 הסברתי את זה באחד השרשורים הקודמים:
הוא אמר דייט אחד כי עם כל השאר זה היה קשר מיני בלבד ולא רומנטי. ובאותה שיחה דובר על עניין הרגש אז לזה הוא התייחס. גם אמר שהיו לו "יזיזים" ושלאחד מהם נקשר רגשית.
אז זה לא סותר את זה שהוא אמר לגיא שהוא "היה עם גבר" 9-10 פעמים. הוא פשוט מדבר בהפרדה על קשר רומנטי וקשר שהוא מיני בלבד.
אני באמת לא רואה סיבה לחשוב שהוא ממציא את זה. וחבל אם סתם יפיצו עליו שהוא משקר. כמובן שגם אין לי אפשרות לדעת בוודאות... את זה רק הוא יודע... אבל לדעתי כל ההתנהגות והיחס שלו לנושא ממש לא משתמע כמו מישהו שמנסה "לשחק על זה" כי הוא דווקא מדבר על זה יחסית בצמצום ובריחוק. מישהו שהיה רוצה לשחק על העניין היה מדבר על זה הרבה יותר ומנסה "להתחנף" לקהל הזה יותר, מה שעידן לא עושה בכלל.
נראה שהוא נכנס לאח (חוץ מהסיבות הברורות של כולם) גם בגלל שתי סיבות: לפתוח את זה עם המשפחה כי קשה לו לדבר על זה מולם (וציין שבעבר אמא שלו ראתה התכתבויות שלו עם גברים וסוג של התכחשה לזה ושמאז הוא "הביא רק בנות הביתה" ולא העז לנסות לדבר על זה כי ידע שלא יקבלו את זה) וגם כדי שהוא לא יצטרך להסביר את זה מחדש כל פעם לבנות ולספוג דחיה בגלל זה.

הצודקת11

Well-known member
אני לא מבינה למה האח לא נותן

קנס ללרה שהיא מדברת אנגלית

אמרו לה שזה קנס אז

הצודקת11

Well-known member
ספיר

אי אפשר בלי קפה

חצופה

אי אפשר גם בלי ממתקים

למה זה שונה