שרשור צהרים בסימן שלום

דן88

New member
שואל שנית איך אחת הבנות למעט גב ודניאל יכולה

לזכות? הן לא אמורות להיות בקשר עם איתן או גב כדי לזכות?

הבא7

New member
אתה מתכוון קרן ודניאל

אבל לא חייבים להיות בקשר רומנטי, כל אחת מהבנות שתעלנה לגמר יכולה לזכות. הרווקים בוחרים בבת הזוג אותם הם רוצים והקהל בוחר מי תזכה בכסף . במקרה וקרן זוכה הכסף מתחלק עם גב במקרה ודניאל זוכה הכסף מתחלק עם איתן במקרה שאחת הרווקות שלא מצאה בן זוג זוכה היא מקבלת את כל הכסף

דן88

New member
לזכות בתור מה חביבת הקהל? עכשיו זה מסביר את

ההתנהלות של ליהי ואורטל שנצמדות לבחורים שדי ברור שאין להן רגש אליהם כדי לזכות במליון.

דן88

New member
אוקי עכשיו הבנתי שכל קוץ נהיה פרח בוילה.

למרות שבסך הכל הבנים שם חיובים וסתם רשמתי את האמרה. שפוט לא ריתי מההתחלה ולא הבנתי את ההתנהלות של ליהי ואורטל עכשיו אני מבין

שאפולי

New member
שרשור צהרים בסימן שלום../images/Emo235.gif

באמת אנשים - זה הרבה לבקש לא לריב על בסיס תוכנית טלויזיה? אפשר להביע דעה, אפשר לנהל דיון- אבל תרחיקו את זה מעצמכם. אני מבקשת לא להעליב, לא לירות חיצים אישיים ולא לחפש מי עומד מאחורי כל ניק זה סתם מתסיס את האוירה. שיהיה בכיף

meytula

New member
חני כנסי

זה מה שהגבת לי ''מיטולה מאיפה את ממציאה שאורטל נכנסה לשירותים של הבנים זה שקר אני רואה 24/7 ללא הפסקה ומעולם לא ראיתי שאורטל נכנסה לשירותים עם מישהו חוץ מהנשיקה בברכה וכמה חיבוקים קטנים לא היה כלום!!בקשר לקשר עם אורן אורטל עכשיו מאוד רוצה לזרום אך אורן רוצה שזה יהיה בחוץ לא בווילה!!!לעומת זאת דניאל שאני לא פוסלת זאת ורמזו זאת בשידור אתמול התערטלה עם איתן בברכה עירומה מחלק תחתון{ אולי }בתנוחות לא מחמיאות מול המצלמות,אני בטוחה שאת ראית זאת'' אז הנה התגובה שלי אלייך אם יש משהו שאני לא זה ממציאנית ושקרנית גם אני שכחתי מזה אבל משתמש בספיישל סירטונים או ווט אבר שם קישור לפרק הזה שהזכיר לי שאורטל באמת רחוקה מתדמית הבתולה התמימה שבניתם לה פה בפורום.ממש הקדושה מריה
שזה גם התדמית שהיא בונה לעצמה בתוכנית http://dor.walla.co.il/?w=//1846064/@vod מעניין מה אבא שלה ואורן היו אומרים על זה
אז לפני שאת ממהרת להציג אותי כשקרנית ,תבדקי טוב טוב את השטח

לא יעזור לכם כלום. אורטל לא תמימה וביישנית

כמו שהיא מציגה את עצמה. בחורה ביישנית לא הולכת להצטלם בחצי ערום, בחורה ביישנית לא יושבת עם בחור ואומרת לו תעצום עיניים ומנשקת אותו בשפתיים. תשכחו מזה. לא אומרת שהיא בן אדם רע, רק אומרת שהיא מנסה להצטייר כתמימה ובישנית והיא ממש לא. מיטולה אין כמוך בעולם

meytula

New member
בדיוק כמו שאני חושבת,אדם מקסים וכו

אבל ממש רחוקה מהתדמית שבכח מנסים לבנות עליה והיא על עצמה.ועוד לא מבינים למה איתן חושד בה

מעריצי אורטל גם שוכחים שקרן זאת שהכניסה לבנים

לראש שאורטל לא יציבה. קרן סיפרה ליוני שאורטל סיפרה לה שהיא דלוקה על אורן (כשאורטל ואיתן התקרבו וכאב לה), ואז יוני סיפר לאיתן, ואיתן ביקש לדבר עם קרן והיא אמרה לו שלא נעים לה שיוני סיפר לו על אורטל אבל אורן חשוב לה. רעה.

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifהחברות הדמיונית בין קרן ואורטל עכשיו

מחקה את כל הזיכרון שלהם בשניה.לא של כולם של כמה בודדים אבל בולטים ולאו דווקא בצורה החיובית

JADE99

New member
מיטולה לא נמאס לך ללכלך על אורטל וקרן?

נשלחת למשימה ע"י המשפחה של דניאל?

אני שלחתי את מיטלי למשימה

יש לומר שאת עומדת בה בכבוד מיטלי. כמה סבלנות יש לך לענות פה לכל אחד שמשמיץ

דיי3

New member
מיטל, אני שמתי לב שבכל תוכניות הריאליטי וגם

בצ'טים השונים, הנאמנות של אנשים אחד לאחר יכולה להיות בת דקות אחדות. זה תמיד הדהים אותי איך ברגע אחד חברות הכי טובות ואחרי לא הרבה זמן, מלחמת גוג ומגוג, או סתם ברוגזים:)

למעלה