שרשור צהרים בסימן שלום

דיי3

New member
ראיתי את אורטל עם איתן בחדר האמבטיה, לא

בשירותים. איתן שלח לה מסר, היא הגיעה והם התנשקו. אחרי כמה דקות אתי שישבה בחצר עם דניאל ועוד כמה, אמרה לדניאל שם יחד. דניאל שלחה את אתי לבדוק, ואתי נכנסה ככה בחצי סערה, כאילו לתפוס אותם על חם. אורטל בינתיים הספיקה לצאת, פתאום דניאל הופיעה, תפסה את איתן בזרוע ומשכה אותו לשירותים. לפני שסגרה את הדלת איתן עוד הספיק לומר, לא נעים... ודניאל ענתה: אין לא נעים, לא נעים מת....

חני 57

New member
מיטולה אני עכשיו נזכרת ב

בקטע הזה ואני מתנצלת על שאמרתי לך שקר ופקפקתי באמינותך למען האמת אני מאוד מחבבת אותך וזו לא חנופה!!!,אך אני לא רואה שום דבר רע במה שאורטל עשתה מבחינתי בקשר לאורן אם הוא יחליט שבגלל זה הוא נפרד מאורטל הוא לא שווה אותה ואני בטוחה שכשהיא תצא הרבה גם יותר טובים מאורן ירצו אותה ,אני לא בטוחה בכלל באורן הוא לא מושלם,הכי מרגיז שהוא מוותר ולא שומר שהיא לא תודח מחר ורוב הסיכויים שזה יקרה וזה לא פייר שקרן ליהי ואתי ציר הרשע יהיו בגמר ואורטל לא,ובפרק הזה ראיתי כמה קנאה שנאה ורוע היה נגד אורטל שהייתה מקסימה כרגיל וכמה הפריעו לה במיוחד אתי המגעילה והקנאית.מיטולה אפשר להיות ביישנית ובכל זאת לעשות את מה שאורטל עשתה זה לא נוגד גם בקטע באגו היא אמרה שהיא ביישנית ולא היה לה סיבה לשחק או לשקר!!!הייתי כותבת לך עוד מה שאני חושבת אך אני לא מרוכזת כי הנכד שלי המקסים הגיע מהגן ואני צריכה להשגיח עליו!. תודה!!!

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאתי

כל החמאה שהיא אוכלת גורמת לאנשים לעזור לה לסגור את הבגדים,קרן וליהי עוזרות לשימלה של אתי להיסגר עליה
אני האמת לא שמתי לב שהיא ממש העלתה במשקל

../images/Emo6.gif

עוד שנייה השמלה מתפוצצת
זה מזכיר לי את עינב שלבשה שמלה ועזרו לה להוציא את השמלה...בגלל שהיה קשה להוציא את השמלה

meytula

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואו נכוןןן חחחחחחחחחחחחח

נזכרתי בסצינה קשת המראה שבובלינית ניסתה להשתחל מהשימלה אחרי אחד השידורים

meytula

New member
סבבה לגמרי והיא גם רזתה אחרי התוכנית

ויש לה תינוקת מהממתתת

meytula

New member
דניאל חזקה בסחר../images/Emo6.gif

פיג'מה נעלי עקב ומשקפי ראיה

תגידו, דניאל לא תירצה את הנידיות שלה לאיתן

שאין לה חברות מהבנות? כזו מגעילה, איך שאתמול היא ריכלה עם איתן על כל הבית, על קרן ועל גב. איכססססס, איך הוא לא רואה מי היא באמת?!

כי איתן צדיק תמים?

למה את חושבת שהוא לא יודע מי היא? ולמה לאחרים מותק ללכלך ולבלבל ת'מח, ודניאל שמתחילה להתלכלך בעצמה זה ביג נו נו? יאללה, שכולם יסתמו ת'פה הכי טוב.

כי היא טוענת כל הזמן שלא טוב לה עם הבנות,

שהיא עם איתן בגלל שאין לה חברות שם בין הבנות, זו הסיבה שהיא נמצאת עם איתן לטענתה, לא?! אז אורן שם לה את המראה בפנים ואמר לה מילים כדורבנות: תפסיקי להיות תלותית לאיתן, תפסיקי להיכנס לפה כל הזמן תפסיקי לחפש אותו כל הזמן ולרצות להתבודד איתו כי זה מפריע לו. הוא מזה צודק!!! ודניאל השקרנית תירצה את זה לגמרי שהיא שם כי לא טוב לה עם הבנות ואין לה חברות שם! תסתכלו עליה עכשיו...יש סתירה גדולה בין מה שהיא שיקרה לבנים ולאיתן שבחר להיות טיפש ולהאמין לה, לבין איך שהיא מתנהגת מאז שאורן אמר לה בפנים את כל מה שהוא חושב! בעיניי אורן הוא הגבר גבר של הבית, אם לא ה-......

את מבלבלת

היא נמצאת עם איתן כי היא רוצה, אוהבת ונמשכת אליו. מה שהיא אמרה זה שהיא רוב הזמן עם הבנים זה כי שם היא מרגישה יותר נוח. כי בקרב הבנות היא לא מרגישה כ"כ נוח וגם אולי העדיפה להשאר בפינה הנוחה שלה. מה שאורן אמר ממש לא היה ככה ובטח שלא בניסוח הזה או בתוקפנות הזו. את ממש לוקחת את זה לפינות קיצוניות, גם מהכיוון של מה שאורן אמר והתכוון וגם מהכיוון של מה שדניאל אמרה.

תפסו אותה עם המכנסיים למטה, זה היה תירוץ עלוב

כדי לשכנע את איתן ואת הבנים. מה ציפית שהיא תומר? היא ניראת לך עכשיו שלא נוח לה עם הבנות, או שלא טוב לה איתן? הכל אצלה שקרים לבנים וגם שחורים למען האיטרס שלה לכבוש את איתן עד למיליון.

למעלה