** שרשור צוהריים - היום ה-13 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

CoolCat92

Well-known member
מאוד תמוה בעיני איך כל עונה שיש בה אתיופים/כהי עור/ערבים, נזרקים לעברם אמירות גזעניות, ואיכשהו הם האשמים על זה שהם מעיזים לעמוד על שלהם.. ישראלים פשוט לא אוהבים לשמוע שהם גזענים

Christina 1001

Well-known member
מאוד תמוה בעיני איך כל עונה שיש בה אתיופים/כהי עור/ערבים, נזרקים לעברם אמירות גזעניות, ואיכשהו הם האשמים על זה שהם מעיזים לעמוד על שלהם.. ישראלים פשוט לא אוהבים לשמוע שהם גזענים
משפטים כמו..?

CoolCat92

Well-known member
משפטים כמו..?
אני זוכרת שלטהוניה היו כמה מקרים במהלך העונה, תקווה עם ההערה על דלתות שנסגרות לה בחיים, אברהם על השומר בקניון, ריווא "תחזרי לכפר", ולקורלי כבר היה מקרה עם הערה על זה שהיא סודנית או משהו כזה ושהיא לא "מהעם שלנו"...

אחרי כל המשפטים תמיד באו אנשים וניסו להסביר למה זו לא גזענות, אבל אנשים שחווים משפטים כאלה כל החיים מזהים גזענות מקילומטרים

Christina 1001

Well-known member
אני זוכרת שלטהוניה היו כמה מקרים במהלך העונה, תקווה עם ההערה על דלתות שנסגרות לה בחיים, אברהם על השומר בקניון, ריווא "תחזרי לכפר", ולקורלי כבר היה מקרה עם הערה על זה שהיא סודנית או משהו כזה ושהיא לא "מהעם שלנו"...

אחרי כל המשפטים תמיד באו אנשים וניסו להסביר למה זו לא גזענות, אבל אנשים שחווים משפטים כאלה כל החיים מזהים גזענות מקילומטרים
טהוניה ותקווה ספגו משפטים מכוערים, אין ספק.
שומרים בקניון באים בכל הצבעים ומי אמר לקורלי שהיא לא מהעם שלנו?

Psy Bear

Well-known member
טהוניה ותקווה ספגו משפטים מכוערים, אין ספק.
שומרים בקניון באים בכל הצבעים ומי אמר לקורלי שהיא לא מהעם שלנו?

אגב ההערה לאברם לחזור להיות שומר בקניון הייתה כי... הוא ליטרלי היה שומר בקניון.

אף אחד לא אמר לקורלי את לא מהעם שלנו. כשיוסי ירד במדרגות בכניסה אז אורית אמרה "או! זה משלנו!", מה שהיא לא אמרה כשיהב נכנס. קורלי פירשה את זה כאילו אורית אומרת שהנה, בניגוד ליהב, מישהו מהעם שלנו.
זה הכל בתוך הראש שלה.

ניצנץ63

Well-known member

בישראל יש גזענות וחוסר סובלנות כלפי כל דבר! לא צריך להיות שחור כדי להרגיש דחוי. שמנים לא עוברים עליהום או הדרה חברתית? נמוכי קומה או גמדים לא? מזרחיים נגד אשכנזים ואשכנזים נגד מזרחיים, ורוסים ואתיופים ומה לא. כל אחד כנראה חווה דחייה על רקע אחר, רק שיש כאלה שמנסים למנף את זה ויש כאלה שלא. אני לגמרי נגד האמירות של אורית המגעילה והיא כן התבטאה בגזענות כמה פעמים (לא רק נגד קורל), אבל היום במקרה קורלי הביאה את זה משום מקום.

רות 1234

Well-known member
לא יוצא לי לצפות רצוף, אז מידי פעם אני מתעדכנת בטיימליין של רשת האח הגדול. כשנכנסתי עכשיו יש ממש דיווח של רומן רומנטי, אבל מהסוג הכי זול ומגוחך. השיחה המצוטטת שם משאירה אבק לרומאו יוליה. מגוחך ממש:

"אמילי ועידן מפלרטטים בחדר השינה
אמילי ועידן שוכבים זו לצד זה בחדר השינה ומלטפים אחת את השניה. אמילי מסתכלת על עידן במבט מאוהב, עידן מבקש ממנה להפסיק להסתכל ואמילי עונה לו "לא בא לי". עידן מודה שקשה לו המצב הזה ואמילי מסכימה איתו.
עידן: "אי אפשר ככה, אנחנו לא נשרוד את זה".

מצב
הנושא נעול.
למעלה