אור דפק חיבוק עם אמילי בפרצוף של עידןעל מה
אור דפק חיבוק עם אמילי בפרצוף של עידןעל מה
לא חושב שזה הפריע לעידן.אור דפק חיבוק עם אמילי בפרצוף של עידן
המבטלא חושב שזה הפריע לעידן.
משפטים כמו..?מאוד תמוה בעיני איך כל עונה שיש בה אתיופים/כהי עור/ערבים, נזרקים לעברם אמירות גזעניות, ואיכשהו הם האשמים על זה שהם מעיזים לעמוד על שלהם.. ישראלים פשוט לא אוהבים לשמוע שהם גזענים
אף אחד לא אמר כלוםמשפטים כמו..?
פתאטית.אף אחד לא אמר כלום
קורל העלתה את הגזענות
אאוט אוף דה בלו
אני זוכרת שלטהוניה היו כמה מקרים במהלך העונה, תקווה עם ההערה על דלתות שנסגרות לה בחיים, אברהם על השומר בקניון, ריווא "תחזרי לכפר", ולקורלי כבר היה מקרה עם הערה על זה שהיא סודנית או משהו כזה ושהיא לא "מהעם שלנו"...משפטים כמו..?
טהוניה ותקווה ספגו משפטים מכוערים, אין ספק.אני זוכרת שלטהוניה היו כמה מקרים במהלך העונה, תקווה עם ההערה על דלתות שנסגרות לה בחיים, אברהם על השומר בקניון, ריווא "תחזרי לכפר", ולקורלי כבר היה מקרה עם הערה על זה שהיא סודנית או משהו כזה ושהיא לא "מהעם שלנו"...
אחרי כל המשפטים תמיד באו אנשים וניסו להסביר למה זו לא גזענות, אבל אנשים שחווים משפטים כאלה כל החיים מזהים גזענות מקילומטרים
טהוניה ותקווה ספגו משפטים מכוערים, אין ספק.
שומרים בקניון באים בכל הצבעים ומי אמר לקורלי שהיא לא מהעם שלנו?
בישראל יש גזענות וחוסר סובלנות כלפי כל דבר! לא צריך להיות שחור כדי להרגיש דחוי. שמנים לא עוברים עליהום או הדרה חברתית? נמוכי קומה או גמדים לא? מזרחיים נגד אשכנזים ואשכנזים נגד מזרחיים, ורוסים ואתיופים ומה לא. כל אחד כנראה חווה דחייה על רקע אחר, רק שיש כאלה שמנסים למנף את זה ויש כאלה שלא. אני לגמרי נגד האמירות של אורית המגעילה והיא כן התבטאה בגזענות כמה פעמים (לא רק נגד קורל), אבל היום במקרה קורלי הביאה את זה משום מקום.אני זוכרת שלטהוניה היו כמה מקרים במהלך העונה, תקווה עם ההערה על דלתות שנסגרות לה בחיים, אברהם על השומר בקניון, ריווא "תחזרי לכפר", ולקורלי כבר היה מקרה עם הערה על זה שהיא סודנית או משהו כזה ושהיא לא "מהעם שלנו"...
אחרי כל המשפטים תמיד באו אנשים וניסו להסביר למה זו לא גזענות, אבל אנשים שחווים משפטים כאלה כל החיים מזהים גזענות מקילומטרים
"מתי היה לך הכי קשה להביא אישה"? גם אני שמעתי והתחלחלתי ניקי.בכל פעם כשהם מדברים על נשים, יש לי ניצוץ קטן של סלידה. שפה מזלזלת.
בע''הנראה שקורלי פרשה
מה גרם לזה?נראה שקורלי פרשה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.