yoni564712
Well-known member
אורלי למיליון
קורלי*אורלי למיליון
היה משהו?הן כאלה הבנות מ mean girls
הוייב בשיחה שלהן בחדר שינההיה משהו?
סיפרה על מישהו שעושה לא את האינסטיש לי הרגשה שהדר לכאורה שכרה כאלה ואחרים שיקדמו אותה ברשת
גם אמילי ואמא שלהיש לי הרגשה שהדר לכאורה שכרה כאלה ואחרים שיקדמו אותה ברשת
אני מתגעגעת ליורם זק! המפיק הזה לא יודע לזהות פוטנציאל בחומר האנושיים ולהוציא מכל אחד את המיטב המשימות חסרות כל יצירתיות מינימלית.בהקשר עידן - אמילי וגם בכלל בהקשר כולם בבית ...זה הזמן למשימה שתפריד את הבית לקבוצות או הרכבים אחרים ואנשים קצת יהיו ויתנהלו בקרבת אנשים שונים ליום יומיים ולא רק באזורי הנוחות שלהם.
וזה גם הזמן למשימה בכללי,מה קורה כבר 3 שבועות שם ועוד לא הייתה משימה של ממש , רחמים עליהם שיתנו להם קצת תעסוקה ועניין.
אני אישית מאוד אוהבת לראות את החיבור שלהם , אבל נראה לי שזה תמיד טוב לעשות קצת הפוגות להתרעננות ודינמיקות אחרות.
וגם שיתגעגעו קצת, מה קרה![]()
האמת שאני פחות בדעה הרווחת של x עשה הכל מעולה וy לא יודע לעשות טלוויזיה. יתרונות וחסרונות לכל אחד ... אבל אני כן מצאתי בגלגול הנוכחי ברשת עונות ומשימות שהצליחו לעניין אותי, אני לא חושבת שזה שיממון מוחלט. וגם זכורים לי דברים שלא כל כך אהבתי בגלגול הקודם .אני מתגעגעת ליורם זק! המפיק הזה לא יודע לזהות פוטנציאל בחומר האנושיים ולהוציא מכל אחד את המיטב המשימות חסרות כל יצירתיות מינימלית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.