** שרשור צוהריים - היום ה-20 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

CoolCat92

Well-known member
קורלי לא כזו אהבלה כמו שהיא נשמעת לפעמים.. הגישה שלה זה מה שמחרפן אנשים נרקיסיסטים כמו הדר

ל א ר ה 1

Well-known member
בן כל הזמן בוייב של הסיגריה של אחרי
זה לא עושה לי טוב
בן מדבר ומתנהג כמו סטודנט שנה ג' למגדר באונ' ת"א. מאוד תל אביבי פרוגרסיבי- הדיבור שלו ( למשל, אתמול באסיפת דיירים הוא ביקש ש'בואו נפסיק עם האייג'יזם' - אני בספק רק מאוד מאוד אם היה שם אדם אחד שהבין אותו)
הוא מאוד נישתי ולכן אין לו בכלל קהל
השני אנשים וחצי שגרים בתל אביב ומדברים כמוהו לא מצביעים ולא מודים שהם רואים האח הגדול. הם בטוויטר עכשיו מנסחים פוסט נגד טלי גוטליב או משהו.
אין בו שום דבר רע, הוא פשוט לא מתאים לבית שהוא לוהק אליו ( בניגוד לגואל מהעונה של אלירז שהוא מאוד אינטלקטואל אבל גם מאוד עממי ויכול להתחבר לכל אדם כמעט ( אפילו לחודדה התחבר) .
זהו, רין פואנטה מעבר לזה שזה הליהוק הכי גרוע העונה ואני שונאת ליהוקים לתפקיד 'מודחים ראשונים'.

טוויגיי

Well-known member
בן מדבר ומתנהג כמו סטודנט שנה ג' למגדר באונ' ת"א. מאוד תל אביבי פרוגרסיבי- הדיבור שלו ( למשל, אתמול באסיפת דיירים הוא ביקש ש'בואו נפסיק עם האייג'יזם' - אני בספק רק מאוד מאוד אם היה שם אדם אחד שהבין אותו)
הוא מאוד נישתי ולכן אין לו בכלל קהל
השני אנשים וחצי שגרים בתל אביב ומדברים כמוהו לא מצביעים ולא מודים שהם רואים האח הגדול. הם בטוויטר עכשיו מנסחים פוסט נגד טלי גוטליב או משהו.
אין בו שום דבר רע, הוא פשוט לא מתאים לבית שהוא לוהק אליו ( בניגוד לגואל מהעונה של אלירז שהוא מאוד אינטלקטואל אבל גם מאוד עממי ויכול להתחבר לכל אדם כמעט ( אפילו לחודדה התחבר) .
זהו, רין פואנטה מעבר לזה שזה הליהוק הכי גרוע העונה ואני שונאת ליהוקים לתפקיד 'מודחים ראשונים'.
זיוף זו תכונה רעה ויש בו לא מעט
אבל עם הרוב מסכימה

טוויגיי

Well-known member
כשהן עוברות לאנגלית הן בדיפ קונקטשיין
כזה באונדינג מרטיט אני נפעמת

שעמום המחץ
יאללה דלגו

פאף פה

Well-known member
כשהן עוברות לאנגלית הן בדיפ קונקטשיין
כזה באונדינג מרטיט אני נפעמת