yoni564712
Well-known member
מה אכפת לי מפרידה ודני עכשיו
זה מה שחסר לי בחיים
שהטיקטיקטוטקריות ישמחו
חלאס עם הזוגיות בבית הזה
זה מה שחסר לי בחיים
שהטיקטיקטוטקריות ישמחו
חלאס עם הזוגיות בבית הזה
בתפקיד השדכנית...במי קורל מאוהבת היום?
תשדך לפרידה את דני ואחרי שעה תגיד שפרידה גנבה לה את דניבתפקיד השדכנית...
קינאהשיהיו בריאים … מה איכפת להם מהרכב שאבא של הדר הביא לה?
מחפשים אותה, אובססיה של שנאהשיהיו בריאים … מה איכפת להם מהרכב שאבא של הדר הביא לה?
נכון. היא גם נראית לי הרבה יותר מהגיל שלה (24). גם ניתוחים לא מוצלחים, בוטוקס גרוע בשפתיים, ולבוש שלא מחמיא לה. ואפרופו דני: לא מרגיש בכלל שהוא בקטע שלה מבחינה רומנטיתפרידה נראית קצת רובוטריק
הניתוחים חסרי פרופורציה
במיוחד הישבן יש לה רגליים יחסית דקות ואז פתאום ישבן כמו של קורלנכון. היא גם נראית לי הרבה יותר מהגיל שלה (24). גם ניתוחים לא מוצלחים, בוטוקס גרוע בשפתיים, ולבוש שלא מחמיא לה. ואפרופו דני: לא מרגיש בכלל שהוא בקטע שלה מבחינה רומנטית
השתילה...ספנג'...במיוחד הישבן יש לה רגליים יחסית דקות ואז פתאום ישבן כמו של קורל
לא שאכפת ל סתם נראה מוזר
לא מבין למה נשים עושות את זה
לא מפתיע אותי. כולם שכחו שביומיים שלושה הראשונים בבית, אחד התאומים שאל אותו מה דעתו על הבנות בבית ומי מושכת אותו, הוא אמר שגאיה ואמילי נראות הכי טוב בעיניו ופרידה הכי פחות הסגנון שלו. אני מאמינה ברושם ראשוני ושהוא לא יכול להשתנות לגמרי מקצה לקצה. גם אם הוא למד להכיר אותה ורואה בה צדדים יפים, וגם אם יקרה משהו מאולץ ביניהם רומנטית, בחוץ זה לא יחזיק דקה. חבל על פרידה.נכון. היא גם נראית לי הרבה יותר מהגיל שלה (24). גם ניתוחים לא מוצלחים, בוטוקס גרוע בשפתיים, ולבוש שלא מחמיא לה. ואפרופו דני: לא מרגיש בכלל שהוא בקטע שלה מבחינה רומנטית
מה הטעם בבידוד?אתם חושבים שיעשו למלאני תעודת זהות כלשהי?
מתאים להם פשוט להכניס אותה ישר
גם לבידוד לא הכניסו אותה
אותו טעם כמו בידוד בכניסה השניהמה הטעם בבידוד?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.