** שרשור צוהריים - היום ה-24 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yoni564712

Well-known member
מה אכפת לי מפרידה ודני עכשיו
זה מה שחסר לי בחיים
שהטיקטיקטוטקריות ישמחו

חלאס עם הזוגיות בבית הזה

alesandro2

Well-known member
מה קרה קורלי מנסה לשדך בין פרידה ודני?
״אתם כל כך מתאימים״

בוףףברכה

Well-known member
קורלי...צריכה בדיקת ראייה...
שתקבע אצל הדר תור..
בחנות אופטיקה...

לא נראה שדני כזה מואר או דלוק
כשמדברים על פרידה...

רות 1234

Well-known member
פרידה נראית קצת רובוטריק

הניתוחים חסרי פרופורציה
נכון. היא גם נראית לי הרבה יותר מהגיל שלה (24). גם ניתוחים לא מוצלחים, בוטוקס גרוע בשפתיים, ולבוש שלא מחמיא לה. ואפרופו דני: לא מרגיש בכלל שהוא בקטע שלה מבחינה רומנטית

בסדר555

Well-known member
נכון. היא גם נראית לי הרבה יותר מהגיל שלה (24). גם ניתוחים לא מוצלחים, בוטוקס גרוע בשפתיים, ולבוש שלא מחמיא לה. ואפרופו דני: לא מרגיש בכלל שהוא בקטע שלה מבחינה רומנטית
במיוחד הישבן יש לה רגליים יחסית דקות ואז פתאום ישבן כמו של קורל

לא שאכפת ל סתם נראה מוזר
לא מבין למה נשים עושות את זה

ניצנץ63

Well-known member
לא מפתיע אותי. כולם שכחו שביומיים שלושה הראשונים בבית, אחד התאומים שאל אותו מה דעתו על הבנות בבית ומי מושכת אותו, הוא אמר שגאיה ואמילי נראות הכי טוב בעיניו ופרידה הכי פחות הסגנון שלו. אני מאמינה ברושם ראשוני ושהוא לא יכול להשתנות לגמרי מקצה לקצה. גם אם הוא למד להכיר אותה ורואה בה צדדים יפים, וגם אם יקרה משהו מאולץ ביניהם רומנטית, בחוץ זה לא יחזיק דקה. חבל על פרידה.

Simba223

Well-known member
הם כאלה משעממים. והכי גרוע שהאח מעודד את זה ולא מנסה קצת להכניס בהם פלפל, תראה להם קטעים, תחמם את הבית, תראה להם את הקטע שקורלי מקללת את הדר… משהו!!!!!

JU34

Well-known member
אתם חושבים שיעשו למלאני תעודת זהות כלשהי?
מתאים להם פשוט להכניס אותה ישר
גם לבידוד לא הכניסו אותה

JU34

Well-known member
מה הטעם בבידוד?
אותו טעם כמו בידוד בכניסה השניה
היא יודעת מה הקהל חושב על הכניסה שלה ומה לעשות/להיזהר וכו

+ היא היום מתראיינת לערן סויסה (מניח שיתפרסם כשהיא תהיה בתוך הבית) וזה לא הכי הוגן

מצב
הנושא נעול.
למעלה