כן, לא זיניכן, לא בגלל ש-57 מעלות צלזיוס בחוץ![]()
השמש לא ריגשה אותה עד שדני התרומם
טיימינג זה טכניקת הפתיינית
כן, לא זיניכן, לא בגלל ש-57 מעלות צלזיוס בחוץ![]()
אני דווקא בעד הקשר החברי של שני אלהכן, לא זיני
השמש לא ריגשה אותה עד שדני התרומם
טיימינג זה טכניקת הפתיינית
לא ראיתי אבל בתכלס נמאס לי מזה,עלאק פרידה, בשיחה עם דני בחצר הוא מתיישב קם להקשיב לה והיא ''שניה חם לי'' מורידה עליונית נשארת בגוזיה ודוחפת לו את הבז'ז'ים ל!פנים
יא עורמה זאתי זה משהו
מקצוענית
לא פשוט להכיל את פרידה.לדני בחיים לא הייתה זוגיות.
לא אתפלא אם פשוט מאוים מפרידה,
גם אני לא הייתי יודעת מה לעשות עם כל זה
חחחחחח
לא סתם הוא בהיסטריה מהדרלדני בחיים לא הייתה זוגיות.
לא אתפלא אם פשוט מאוים מפרידה,
גם אני לא הייתי יודעת מה לעשות עם כל זה
חחחחחח
מי חימם?אהבתי את השיחה בין הדר ואורית
יש בזה משהו מצחיק, שמבינים שדיירים אחרים מחממים בכוונה את שני הצדדים
הייתה כנראה שיחה בבוקר על כלים והדר נתנה דוגמא את אור שהכין אוכל ולא צריך לעשות כלים, אז הלכו 3 דיירים לאורית ואור וסיפרו להם שהדר הזכירה את אור בענייני כלים..מי חימם?
''אחרים''...הייתה כנראה שיחה בבוקר על כלים והדר נתנה דוגמא את אור שהכין אוכל ולא צריך לעשות כלים, אז הלכו 3 דיירים לאורית ואור וסיפרו להם שהדר הזכירה את אור בענייני כלים..
אורית אמרה שזה היה דני ועוד 2… אז הדר ואורית הבינו שכנראה אחרים מנסים לחמם או משהו בסגנון
עכשיו הבנתי מה קרה שאורית עשתה כילים בסביבות הצהריים.הייתה כנראה שיחה בבוקר על כלים והדר נתנה דוגמא את אור שהכין אוכל ולא צריך לעשות כלים, אז הלכו 3 דיירים לאורית ואור וסיפרו להם שהדר הזכירה את אור בענייני כלים..
אורית אמרה שזה היה דני ועוד 2… אז הדר ואורית הבינו שכנראה אחרים מנסים לחמם או משהו בסגנון
בעיקר שהשיחה בין שתי מחממות מקצועיות כשלעצמןאהבתי את השיחה בין הדר ואורית
יש בזה משהו מצחיק, שמבינים שדיירים אחרים מחממים בכוונה את שני הצדדים
הן מעדיפות לחמם כאשר הן מחממות באמת ולא לתת לאחרים לעבוד עליהןבעיקר שהשיחה בין שתי מחממות מקצועיות כשלעצמן
לא אהבתי את הקרוסלה זה היה קצת אכזרי, להיפרד ככה מדייר....יותר נכון לא להיפרד.מכניסים אותם מעכשיו לחדר שינה?
כנראה מכינים את הקרוסלה.
לא יסובבו את כולם, רק ארבעה-חמישה.לא אהבתי את הקרוסלה זה היה קצת אכזרי, להיפרד ככה מדייר....יותר נכון לא להיפרד.
בכל מקרה אני בספק שזה ככה, כי כל הבית מועמד... יותר מדי זמן ייקח הסיפור לסובב אותם![]()
כן, זה אכזרילא אהבתי את הקרוסלה זה היה קצת אכזרי, להיפרד ככה מדייר....יותר נכון לא להיפרד.
בכל מקרה אני בספק שזה ככה, כי כל הבית מועמד... יותר מדי זמן ייקח הסיפור לסובב אותם![]()
ולארה בעונה הקודמתכן, זה אכזרי
אבל אהבתי שדיאן הודחה באופן אישי
ההדחה של דיאן בהחלט הגיע בזמן, גם בשבילה...כן, זה אכזרי
אבל אהבתי שדיאן הודחה באופן אישי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.