** שרשור צוהריים - היום ה-25 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

wellcome2

Well-known member
לא סגור על זה, הם ישבו בחצר והיא סימנה על מישהי מרוחקת מחוץ לפריים וסיפרה על איזה ריכול אבל פספסתי את ההתחלה כדי להבין על מי היא דיברה

אולי מישהו אחר קלט
אולי הדר, האויבת שלהם השנואה

Christina 1001

Well-known member
סגד יופי יופי
סלח לה על הכל כי היא ''אישה מבוגרת''
צחק מכל דבר מטומטם שהיא אמרה

הוא לא באמת סוגד לה. הוא בסך הכל רוכב על משבצת הממי הלאומי, מלח הארץ, האיש ההוא, הערכי שדואג לכל הבית, מכבד מבוגרים ומנשנש ילדות.
טוב, המנשנש ילדות לא קשור אבל מאחר והוא מתעקש לכנות אותה ילדה באזני כל מי שמוכן לשמוע ובמקביל מדבר על כמה היה רוצה "לילה נורמלי" איתה, רדאר הקריפ שלי משתגע ומצלצל כל פעם שאני רואה אותו על המסך. הוא בא לי מקולקל.

האמיני לי שהוא סולד מאורית ולא היה אפילו יושב איתה לקפה בחוץ (הוא מתנשא מלכתחילה) אבל חייבים לשמור על המשבצת.

SNIPES

Well-known member
קצת מוזרה כל ההתנהלות עם מלאני.
לא זכור לי מקרה שדייר היה בבית, יצא החוצה וחזר אחרי שלושה שבועות. היא גם לא בבידוד כרגע.
אבל בכל מקרה היא הייתה הפייבוריטית שלי עוד כשהייתה תקווה שהיא תישאר בבית. מקווה שלא תאכזב. בינתיים היא נראת מקסימה.

Christina 1001

Well-known member
קצת מוזרה קצת כל ההתנהלות עם מלאני.
לא זכור לי מקרה שדייר היה בבית, יצא החוצה וחזר אחרי שלושה שבועות. היא גם לא בבידוד כרגע.
אבל בכל מקרה היא הייתה הפייבוריטית שלי עוד כשהייתה תקווה שהיא תישאר בבית. מקווה שלא תאכזב. בינתיים היא נראת מקסימה.
זה רק מצביע על כישלון ההפקה.
התזמון גרוע, הליהוק גרוע, המשימות (אם אפשר לקרוא להן משימות) גרועות, הרייטינג צונח.
ועכשיו דיירת AI שנכנסה ליומיים, חוזרת עוד לפני כניסת הדיירים השניה.
עוז ממציא פורמט חדש, שישרף לו התחת.

yalian

Well-known member
זה רק מצביע על כישלון ההפקה.
התזמון גרוע, הליהוק גרוע, המשימות (אם אפשר לקרוא להן משימות) גרועות, הרייטינג צונח.
ועכשיו דיירת AI שנכנסה ליומיים, חוזרת עוד לפני כניסת הדיירים השניה.
עוז ממציא פורמט חדש, שישרף לו התחת.
פלוס דיירים שנכנסים ב-30,000 כניסות 😆

מצב
הנושא נעול.
למעלה