צוהריים טובים
יש לה בן זוג 4 שניםמשהו על מלאני -
עבר זמנה בטל קורבנה. מהלך לא חכם של האח הגדול כדי לעורר את עידן אשר נרדם בזרועותיה של אמילי. האח שיכנע את ''גאיה'' להיכנס שוב לאח הגדול ולרכב על גל הפופולאריות שהיא צברה הן בבית והן בקרב הצופים במשך כמה ימים, ולנסות להפוך את הבית על פיו. בינתיים, בפרק האחרון לא נראתה כלל וכלל ולא ידעתי אם היא בבית בכלל. היא לא טיפוס שנועד למשחקים האלו. היא לוחמת בשדה הקרב ואילו בבית המלחמות הן מלחמות של חתולים בין פחי הזבל בקרנות הרחוב. הבית הזה לא מתאים לה ומאחר ועידן כבר מצא נחמה בזרועותיה של אמילי, לא נראה לי שהיא תגרום לקרע ביניהם ואם יש לה בן זוג בחוץ, היא תאבד את כל הקרדיט שצברה במידה ותנסה לעשות מהלך עם עידן או מישהו אחר בבית. בקיצור, עבר זמנה לדעתי.
זה מה שאני אומרת. אין לה מה לעשות במשחק הזהיש לה בן זוג 4 שנים
היא לא באה לזוגיות עם עידן
ולא לערער את מה שיש לו עם אמילי
כי זוגיות עם עידן זה כל מה שהיה לה להביא? שתביא את ע צ מ ה. לטוב ולרע. היא אפילו לא שם שבוע.זה מה שאני אומרת. אין לה מה לעשות במשחק הזה
היא לא הייתה בפרק כי מבחינת העלילה שמשדרים כרגע הם עדיין במשימה והיא טרם נכנסה. .משהו על מלאני -
עבר זמנה בטל קורבנה. מהלך לא חכם של האח הגדול כדי לעורר את עידן אשר נרדם בזרועותיה של אמילי. האח שיכנע את ''גאיה'' להיכנס שוב לאח הגדול ולרכב על גל הפופולאריות שהיא צברה הן בבית והן בקרב הצופים במשך כמה ימים, ולנסות להפוך את הבית על פיו. בינתיים, בפרק האחרון לא נראתה כלל וכלל ולא ידעתי אם היא בבית בכלל. היא לא טיפוס שנועד למשחקים האלו. היא לוחמת בשדה הקרב ואילו בבית המלחמות הן מלחמות של חתולים בין פחי הזבל בקרנות הרחוב. הבית הזה לא מתאים לה ומאחר ועידן כבר מצא נחמה בזרועותיה של אמילי, לא נראה לי שהיא תגרום לקרע ביניהם ואם יש לה בן זוג בחוץ, היא תאבד את כל הקרדיט שצברה במידה ותנסה לעשות מהלך עם עידן או מישהו אחר בבית. בקיצור, עבר זמנה לדעתי.
מאוד מצא חן בעיני הדימוי והניסוח שלך "היא לוחמת בשדה הקרב ואילו בבית המלחמות הן מלחמות של חתולים בין פחי הזבל בקרנות הרחוב"משהו על מלאני -
אני יודעת שפרידה אהובת ההפקה וכו', אבל אני פחות מתחברת אליה ולצורך התמידי שלה בתשומת לב ולהיות במרכז. נראית לפחות 10 שנים מבוגרת מהגיל שלה (24). הלבוש שלה באופן עקבי מכוער כל כך לא מחמיא לה. לא יודעת אם עשתה או לא ניתוח בישבן, אבל הטייטסים הצמודים משווים לה מראה מוזר וטיפה מעוות. אפרופו דני וזה שהם צמודים כל נזמן: אני לא מזהה אצלו עניין רומנטי בה
אחרי כל ה"קמפיין" והלקק שהוא עשה עליה מול אורית , היא צריכה להעיף אותו . הוא לא גבר עם עמוד שידרה
הוא מתנהל כמו ילד בן 16
הוא מתנהל כמו ילד בן 16
כל מילה שאומרים לו מערערת אותו
אני לא שם עם אף אחד העונה, אבל אני בצד שלה מול החבורה הרשעההדר איז גרואינג און מי
מתחילה להתחבב עליי הבחורה
יכול להיות עניין בתקציבגאיה תהיה בסדר
אם היא באמת על ה-"פמיניסטית", אז עימות מתישהו עם אור זה משהו שהוא בלתי נמנע
בין אם אתם אוהבים את זה או לא, יש לה ולעידן עניין לא פתור שכן עוד יכול לייצר עניין, רק שעוז פה צריך לפעול כי זה לא נראה שזה יבוא מהם
היא גם הייתה חיילת בודדת, מה שאומר שיש שם סיפור משפחתי לא פשוט, היא התגיירה בגיל מאוחר יחסית, היא איבדה את החברה הכי טובה שלה בנובה
יש על מה ללחוץ שם ולהוציא
אבל שוב
תלוי בעוז
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.