** שרשור צוהריים - היום ה-27 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

בלנקה המקורית

Well-known member
משהו על מלאני -
עבר זמנה בטל קורבנה. מהלך לא חכם של האח הגדול כדי לעורר את עידן אשר נרדם בזרועותיה של אמילי. האח שיכנע את ''גאיה'' להיכנס שוב לאח הגדול ולרכב על גל הפופולאריות שהיא צברה הן בבית והן בקרב הצופים במשך כמה ימים, ולנסות להפוך את הבית על פיו. בינתיים, בפרק האחרון לא נראתה כלל וכלל ולא ידעתי אם היא בבית בכלל. היא לא טיפוס שנועד למשחקים האלו. היא לוחמת בשדה הקרב ואילו בבית המלחמות הן מלחמות של חתולים בין פחי הזבל בקרנות הרחוב. הבית הזה לא מתאים לה ומאחר ועידן כבר מצא נחמה בזרועותיה של אמילי, לא נראה לי שהיא תגרום לקרע ביניהם ואם יש לה בן זוג בחוץ, היא תאבד את כל הקרדיט שצברה במידה ותנסה לעשות מהלך עם עידן או מישהו אחר בבית. בקיצור, עבר זמנה לדעתי.

yoni564712

Well-known member
משהו על מלאני -
עבר זמנה בטל קורבנה. מהלך לא חכם של האח הגדול כדי לעורר את עידן אשר נרדם בזרועותיה של אמילי. האח שיכנע את ''גאיה'' להיכנס שוב לאח הגדול ולרכב על גל הפופולאריות שהיא צברה הן בבית והן בקרב הצופים במשך כמה ימים, ולנסות להפוך את הבית על פיו. בינתיים, בפרק האחרון לא נראתה כלל וכלל ולא ידעתי אם היא בבית בכלל. היא לא טיפוס שנועד למשחקים האלו. היא לוחמת בשדה הקרב ואילו בבית המלחמות הן מלחמות של חתולים בין פחי הזבל בקרנות הרחוב. הבית הזה לא מתאים לה ומאחר ועידן כבר מצא נחמה בזרועותיה של אמילי, לא נראה לי שהיא תגרום לקרע ביניהם ואם יש לה בן זוג בחוץ, היא תאבד את כל הקרדיט שצברה במידה ותנסה לעשות מהלך עם עידן או מישהו אחר בבית. בקיצור, עבר זמנה לדעתי.
יש לה בן זוג 4 שנים
היא לא באה לזוגיות עם עידן
ולא לערער את מה שיש לו עם אמילי

andersonian

Well-known member
צהריים טובים,
דווקא יש לה קייס.....כשחקנית מתחילה החשיפה תעשה לה רק טוב

ומעבר לזה יש מצב והציבור יגלה מישהי עם עקרונות וחוסן נפשי....סטייל טליה

nicknick

Well-known member
משהו על מלאני -
היא לא הייתה בפרק כי מבחינת העלילה שמשדרים כרגע הם עדיין במשימה והיא טרם נכנסה. .
אבל אני די מסכימה עם זה שיש איזה ציפייה לא ריאליסטית לשחזר את סיפור הימים הראשונים וזה לא ממש קורה, כי זה לא הבן אדם שהיה שם בימים הראשונים.
אני חושבת שזה קו עלילה שהיה נהדר לפרומו , אבל אין בו משהו מעבר.

zoecho

Well-known member
משהו על מלאני -
מאוד מצא חן בעיני הדימוי והניסוח שלך "היא לוחמת בשדה הקרב ואילו בבית המלחמות הן מלחמות של חתולים בין פחי הזבל בקרנות הרחוב"|4U||4U|

רות 1234

Well-known member
אני יודעת שפרידה אהובת ההפקה וכו', אבל אני פחות מתחברת אליה ולצורך התמידי שלה בתשומת לב ולהיות במרכז. נראית לפחות 10 שנים מבוגרת מהגיל שלה (24). הלבוש שלה באופן עקבי מכוער כל כך לא מחמיא לה. לא יודעת אם עשתה או לא ניתוח בישבן, אבל הטייטסים הצמודים משווים לה מראה מוזר וטיפה מעוות. אפרופו דני וזה שהם צמודים כל נזמן: אני לא מזהה אצלו עניין רומנטי בה

גליה 1211

Well-known member
אני יודעת שפרידה אהובת ההפקה וכו', אבל אני פחות מתחברת אליה ולצורך התמידי שלה בתשומת לב ולהיות במרכז. נראית לפחות 10 שנים מבוגרת מהגיל שלה (24). הלבוש שלה באופן עקבי מכוער כל כך לא מחמיא לה. לא יודעת אם עשתה או לא ניתוח בישבן, אבל הטייטסים הצמודים משווים לה מראה מוזר וטיפה מעוות. אפרופו דני וזה שהם צמודים כל נזמן: אני לא מזהה אצלו עניין רומנטי בה​
כל המילויים יוצרים לפעמים אפקט הפוך ומשווים מראה מבוגר.

yoni564712

Well-known member
גאיה תהיה בסדר

אם היא באמת על ה-"פמיניסטית", אז עימות מתישהו עם אור זה משהו שהוא בלתי נמנע

בין אם אתם אוהבים את זה או לא, יש לה ולעידן עניין לא פתור שכן עוד יכול לייצר עניין, רק שעוז פה צריך לפעול כי זה לא נראה שזה יבוא מהם

היא גם הייתה חיילת בודדת, מה שאומר שיש שם סיפור משפחתי לא פשוט, היא התגיירה בגיל מאוחר יחסית, היא איבדה את החברה הכי טובה שלה בנובה
יש על מה ללחוץ שם ולהוציא

אבל שוב
תלוי בעוז

בסדר555

Well-known member
גאיה תהיה בסדר

אם היא באמת על ה-"פמיניסטית", אז עימות מתישהו עם אור זה משהו שהוא בלתי נמנע

בין אם אתם אוהבים את זה או לא, יש לה ולעידן עניין לא פתור שכן עוד יכול לייצר עניין, רק שעוז פה צריך לפעול כי זה לא נראה שזה יבוא מהם

היא גם הייתה חיילת בודדת, מה שאומר שיש שם סיפור משפחתי לא פשוט, היא התגיירה בגיל מאוחר יחסית, היא איבדה את החברה הכי טובה שלה בנובה
יש על מה ללחוץ שם ולהוציא

אבל שוב
תלוי בעוז
יכול להיות עניין בתקציב

מצב
הנושא נעול.
למעלה