** שרשור צוהריים - היום ה-27 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

בסדר555

Well-known member
למלאני יש קול מעצבן

אגב איך זה הגיוני שחודש עבר ועדיין האח לא כיסה או מצא פתרון לשעון שיש להם בתמי4

הם אשכרה בודקים כל רגע מה השעה

yalian

Well-known member
נראה לכם יש מצב שבכניסת הדיירים השניה (או השמינית בעונה הזאת :ROFLMAO:)
יכניסו דייר ערבי / חרדי / מתנחל / פוליטי אחר?
יכול להיות מעניין וינער את הבית מצד אחד, אבל קצת מחשיש אותי מצד שני...

קוקי1947

Well-known member
נראה לכם יש מצב שבכניסת הדיירים השניה (או השמינית בעונה הזאת :ROFLMAO:)
יכניסו דייר ערבי / חרדי / מתנחל / פוליטי אחר?
יכול להיות מעניין וינער את הבית מצד אחד, אבל קצת מחשיש אותי מצד שני...
חסר הומו

hinna

Well-known member
ואני כן מחבבת את מלאני. מבחינתי הכי אותנתית. כל השאר נלחמו כדי להתקבל לאח, חרשו על העונות וכל אחד באה עם אסטרטגיה להיות טליה/סתיו/בר/דיאן/שי חי ...
היא אותנטית מבחינתי. האסטרטגיה שבנתה על העונה הזאת לא תחסום אישיות שלה. באה לי להתחבר אליה למרות שהיא מחבבת אור ואורית יתר על המידה מבחינתי.

בסדר555

Well-known member
ואני כן מחבבת את מלאני. מבחינתי הכי אותנתית. כל השאר נלחמו כדי להתקבל לאח, חרשו על העונות וכל אחד באה עם אסטרטגיה להיות סתיו/בר/דיאן/שי חי ...
היא אותנטית מבחינתי. האסטרטגיה שבנתה על העונה הזאת לא תחסום אישיות שלה. באה לי להתחבר אליה למרות שהיא מחבבת אור ואורית יתר על המידה מבחינתי.
לדעתי אין שם מישהו אותנטי
האותנטיות אבדה בעונה 2

בטח כשמדובר בשחקנית מקצועית עם עבר של שיתוף פעולה עם האח
שראתה את העונה עד עכשיו

בנוגע לחיבור שלה עם אור ואורית לדעתי זה רק בגלל שא לא רוצה להתקרב לקבוצה השניה ולהתקע בין עדן ואמילי ושבחוץ ידבקו לה משולש

yalian

Well-known member
יבאס אותי אם עוז יבחר באור על פני אורית

אורית פי כמה וכמה יותר מעניינת ממנו
בעיניי שניהם מעאפנים ברמות.....
אבל אני יכולה להבין את כוונתך,
אור לא הביא עד עכשיו שום דבר ממש מעצמו לתוכנית, רק נהמות וגרסה של דון קורליאונה ערס צעצוע מעפן. אורית כן מראה שכבות ורבגוניות.

רימון2024

Well-known member
בעיניי שניהם מעאפנים ברמות.....
אבל אני יכולה להבין את כוונתך,
אור לא הביא עד עכשיו שום דבר ממש מעצמו לתוכנית, רק נהמות וגרסה של דון קורליאונה ערס צעצוע מעפן. אורית כן מראה שכבות ורבגוניות.
אם אור יצא כל הדינמיקה בבית תשתנה לטובה

hinna

Well-known member
תגידו, אתם לא זוכרים ב26 תגובה של עידן ליציאה של מלאני? לא מה ששידרו בפרקים, אלה תגובה אמיתית. הוא קילל והיה עצבני ממש. התנהג לא גברי בעליל.
מה יש למלאני לחפש איתו? היא צריכה להתנצל על המשחק? יאלללה. אני לגמרי איתה שהחליטה לא ליזום שום איטרקציה. זה מטריף אותו? כמה צפוי. עוד שמוק מרוכז בעצמו.

nicknick

Well-known member
תגידו, אתם לא זוכרים ב26 תגובה של עידן ליציאה של מלאני? לא מה ששידרו בפרקים, אלה תגובה אמיתית. הוא קילל והיה עצבני ממש. התנהג לא גברי בעליל.
מה יש למלאני לחפש איתו? היא צריכה להתנצל על המשחק? יאלללה. אני לגמרי איתה שהחליטה לא ליזום שום איטרקציה. זה מטריף אותו? כמה צפוי. עוד שמוק מרוכז בעצמו.
אני לא חושבת שהיא צריכה להתנצל , כי זה היה המשחק, להעמיד פנים שהיא מישהי אחרת .
אבל נראה לי שבגלל שהמשחק קצת גלש למקום אישי והוא נחשף בפניה ... אז אני מבינה למה הוא נעלב.זה תחושה שמרמים אותך...
אני לא יודעת אם היא הייתה יכולה לעצור את זה באמצע , יכול להיות שלא היה לה איך וזה פשוט קרה . אבל גם היא מודעת לעניין ואמרה שהיא רצתה להגיד לו שיעצור ויפסיק לסמוך עליה .. היא מבינה שזה מצב פגיע עבורו והיא בעמדת יתרון.
אז להתנצל היא לא צריכה אבל החוסר נוחות שלו בסיטואציה מובן.

אזרחית שקופה

Well-known member
היא דווקא הסבירה את עצמה למה היא לא מדברת איתו מיד.
היא אמרה שהיא רוצה שיעברו כמה ימים שהוא יסתגל לנוכחותה. ואז היא תדבר איתו. היא לא רצתה להביך אותו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה