חסר הומונראה לכם יש מצב שבכניסת הדיירים השניה (או השמינית בעונה הזאת )
יכניסו דייר ערבי / חרדי / מתנחל / פוליטי אחר?
יכול להיות מעניין וינער את הבית מצד אחד, אבל קצת מחשיש אותי מצד שני...
לפי הטונציה בן עמוק בארוןחסר הומו
לדעתי אין שם מישהו אותנטיואני כן מחבבת את מלאני. מבחינתי הכי אותנתית. כל השאר נלחמו כדי להתקבל לאח, חרשו על העונות וכל אחד באה עם אסטרטגיה להיות סתיו/בר/דיאן/שי חי ...
היא אותנטית מבחינתי. האסטרטגיה שבנתה על העונה הזאת לא תחסום אישיות שלה. באה לי להתחבר אליה למרות שהיא מחבבת אור ואורית יתר על המידה מבחינתי.
מה היא כבר יכולה לחדש?יבאס אותי אם עוז יבחר באור על פני אורית
אורית פי כמה וכמה יותר מעניינת ממנו
גיפיםמה היא כבר יכולה לחדש?
בעיניי שניהם מעאפנים ברמות.....יבאס אותי אם עוז יבחר באור על פני אורית
אורית פי כמה וכמה יותר מעניינת ממנו
אם אור יצא כל הדינמיקה בבית תשתנה לטובהבעיניי שניהם מעאפנים ברמות.....
אבל אני יכולה להבין את כוונתך,
אור לא הביא עד עכשיו שום דבר ממש מעצמו לתוכנית, רק נהמות וגרסה של דון קורליאונה ערס צעצוע מעפן. אורית כן מראה שכבות ורבגוניות.
באמת שזה דוחהכמה אפשר לגעת בציפורניים ברגליים
אני לא חושבת שהיא צריכה להתנצל , כי זה היה המשחק, להעמיד פנים שהיא מישהי אחרת .תגידו, אתם לא זוכרים ב26 תגובה של עידן ליציאה של מלאני? לא מה ששידרו בפרקים, אלה תגובה אמיתית. הוא קילל והיה עצבני ממש. התנהג לא גברי בעליל.
מה יש למלאני לחפש איתו? היא צריכה להתנצל על המשחק? יאלללה. אני לגמרי איתה שהחליטה לא ליזום שום איטרקציה. זה מטריף אותו? כמה צפוי. עוד שמוק מרוכז בעצמו.
היא דווקא הסבירה את עצמה למה היא לא מדברת איתו מיד.תגידו, אתם לא זוכרים ב26 תגובה של עידן ליציאה של מלאני? לא מה ששידרו בפרקים, אלה תגובה אמיתית. הוא קילל והיה עצבני ממש. התנהג לא גברי בעליל.
מה יש למלאני לחפש איתו? היא צריכה להתנצל על המשחק? יאלללה. אני לגמרי איתה שהחליטה לא ליזום שום איטרקציה. זה מטריף אותו? כמה צפוי. עוד שמוק מרוכז בעצמו.
על מי אורית מרכלת?
על מי לא.על מי אורית מרכלת?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.