** שרשור צוהריים - היום ה-27 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
אני אוהבת שעידן ואמילי יכולים לדבר ברמה שבה הם דיברו עכשיו -
עידן העלה את זה שבחוץ במערכות יחסים בדרך כלל הוא ובת הזוג מתחברים לאותם האנשים, אבל בבית האח זה מאוד הגיוני וסביר שלאו דווקא, והגיוני שאמילי תתחבר למישהו שעידן לא מוצא איתו חיבור. זה הביא בסוף אותו להבנה שכנראה גם עם בת זוג 'מבחוץ' זה היה קורה בבית האח, אבל עד שהוא הבין את זה הוא חשב שאולי זה אומר שהיא לא מתאימה לו.

nicknick

Well-known member
עידן העלה את זה שבחוץ במערכות יחסים בדרך כלל הוא ובת הזוג מתחברים לאותם האנשים, אבל בבית האח זה מאוד הגיוני וסביר שלאו דווקא, והגיוני שאמילי תתחבר למישהו שעידן לא מוצא איתו חיבור. זה הביא בסוף אותו להבנה שכנראה גם עם בת זוג 'מבחוץ' זה היה קורה בבית האח, אבל עד שהוא הבין את זה הוא חשב שאולי זה אומר שהיא לא מתאימה לו.
ממש נהנית מהשיח הפתוח שלהם...הם ממש בונים את הקשר שלהם, בלי לברוח מהקשיים.

lady mahvat

Well-known member
באמת? לי זה ממש קשה
לשמוע אותו מתנשא עליה
בטוח שהוא יודע הכל הכי טוב
מקטין אותה ומנסה לנהל אותה

כמו המשפט הנוראי: אם אני מכוון אותך לדרך הנכונה תגידי לי את מעדיפה ללכת בדרך שלך🤦

איך בדיוק ולמה הוא חושב שבאופן מוחלט, הדרך שלו היא הדרך הנכונה?

A Rod23

Well-known member
אז ההדחה הקרובה היא בין יהב לעינב ואולי קורלי?
אני מבין נכון?

nicknick

Well-known member
אני אוהבת כשעידן ואמילי מדברים בכנות על הקשר שלהם....הוא שיתף אותו על ההתלבטויות שלו,
על זה שבחוץ הוא רגיל שבחוץ הוא והבת זוג שלו חושבים דומה מאוד על האנשים, ושפה זה קצת השפיע לו על המחשבה שזה לא ככה.
אני נהנית מהתקשורת הפתוחה שלהם, גם על הקשיים ביניהם. ואמילי מתבררת מיום ליום כמישהי מאוד מכילה ופתוחה, ההשפעה שלה על עידן חיובית בעיניי...

ועידן...נראה שהוא לומד את עצמו . מתחיל לקלוט את הנוקשות שלו בכל מיני נושאים....מבין שיש דברים שהוא לא רואה נכון.
ובאופן מאוד מפתיע נראה שהאח מנסה לעזור לו לחשוב ולראות דברים יותר בהגיון.

svtar25

Well-known member
אני אוהבת כשעידן ואמילי מדברים בכנות על הקשר שלהם....הוא שיתף אותו על ההתלבטויות שלו,
על זה שבחוץ הוא רגיל שבחוץ הוא והבת זוג שלו חושבים דומה מאוד על האנשים, ושפה זה קצת השפיע לו על המחשבה שזה לא ככה.
אני נהנית מהתקשורת הפתוחה שלהם, גם על הקשיים ביניהם. ואמילי מתבררת מיום ליום כמישהי מאוד מכילה ופתוחה, ההשפעה שלה על עידן חיובית בעיניי...

ועידן...נראה שהוא לומד את עצמו . מתחיל לקלוט את הנוקשות שלו בכל מיני נושאים....מבין שיש דברים שהוא לא רואה נכון.
ובאופן מאוד מפתיע נראה שהאח מנסה לעזור לו לחשוב ולראות דברים יותר בהגיון.​
לרוב בית האח יכולים להיווצר זוגות שבחיים לא היו נוצרים בחוץ, כמו אברם וספיר למשל והם עומדים להתחתן ומי היה חושב על זה שזאת אופציה. גם עידן בחוץ לא היה סיכוי שהיה מנסה לפתוח בקשר עם אמילי, בבית האח לאחר מילואים בעזה אפשר להתנסות בחוויה חדשה.
הבעיה שיש בבית האח גורמים עוינים ודורסניים כמו אורית. אבל בחיי מאורית צריך להתעלם. נכנס באוזן אחת יוצא באוזן שנייה. אורית סתם מטרילה​

nicknick

Well-known member
לרוב בית האח יכולים להיווצר זוגות שבחיים לא היו נוצרים בחוץ, כמו אברם וספיר למשל והם עומדים להתחתן ומי היה חושב על זה שזאת אופציה. גם עידן בחוץ לא היה סיכוי שהיה מנסה לפתוח בקשר עם אמילי, בבית האח לאחר מילואים בעזה אפשר להתנסות בחוויה חדשה.
הבעיה שיש בבית האח גורמים עוינים ודורסניים כמו אורית. אבל בחיי מאורית צריך להתעלם. נכנס באוזן אחת יוצא באוזן שנייה. אורית סתם מטרילה​
מה שיהיה בחוץ יהיה בחוץ וזה שלהם....אני פחות מסתכלת על זה.
אני גם תמיד טועה בניחושים שלי מי שורד בחוץ ומי שלא, זה רק מראה כמה אין לדעת מה חוזק הכימיה והקשר בין 2 אנשים.

אני מסתכלת עליהם בכאן ועכשיו, בסיפור שלהם בתוך בית האח.
ובהקשר הזה הם מעניינים לי מאוד....
אין ספק שאורית היא גורם מפריע מאוד מתסכל שם וקשה לראות שהיא שוטפת לעידן את הראש בגלל השנאה שלה לאמילי.
הוא בהחלט צריך להתעלם , אבל רואים שהוא שבוי שם בתוך איזה רעיון שהוא חייב להיות שם בשבילה, גם כשהיא מעיקה עליו.
אבל החלק הכי יפה זה לצפות בו לומד מהנסיון ומשנה את קו המחשבה שלו ומבין מה חשוב באמת...
וזה משהו שממש מתחיל לזוז אצלו.

svtar25

Well-known member
מה שיהיה בחוץ יהיה בחוץ וזה שלהם....אני פחות מסתכלת על זה.
אני גם תמיד טועה בניחושים שלי מי שורד בחוץ ומי שלא, זה רק מראה כמה אין לדעת מה חוזק הכימיה והקשר בין 2 אנשים.

אני מסתכלת עליהם בכאן ועכשיו, בסיפור שלהם בתוך בית האח.
ובהקשר הזה הם מעניינים לי מאוד....
אין ספק שאורית היא גורם מפריע מאוד מתסכל שם וקשה לראות שהיא שוטפת לעידן את הראש בגלל השנאה שלה לאמילי.
הוא בהחלט צריך להתעלם , אבל רואים שהוא שבוי שם בתוך איזה רעיון שהוא חייב להיות שם בשבילה, גם כשהיא מעיקה עליו.
אבל החלק הכי יפה זה לצפות בו לומד מהנסיון ומשנה את קו המחשבה שלו ומבין מה חשוב באמת...
וזה משהו שממש מתחיל לזוז אצלו.​
זה נכון, מה שיהיה בחוץ לא מעניין את הצופים. אני חושבת שעידן בתור בן עולים מאוקראינה בהחלט מכבד מבוגרים. אמילי גם מאותה מנטליות, אבל היא צעירה וקשה לה לשמור על פוקר ופיס ולא לחשוף את הרגשות שלה כלפי אורית. מה יהיה ביניהם מעניין.​

Christina 1001

Well-known member
עפתי להתארגן לארוחת ערב, שתהיה לכולנו שבת שלום, שבת של מצוות, מעשים טובים ועישונים לרוב.
או כפי שאומר ביידן: "כשהיו יורים בברווזים, אני מפחד מהטוסטר."
|לב אדום|

מצב
הנושא נעול.
למעלה