צוהריים טובים
אני רק שואלת, לא צופהעידן זרק את אמילי?
הוא תמיד היה במיטת היחיד שלואני רק שואלת, לא צופה
כי ראיתי שהוא רוצה לחזור למיטת היחיד שלו
אל תלחיצי את המערכתאני רק שואלת, לא צופה
כי ראיתי שהוא רוצה לחזור למיטת היחיד שלו
לא ברור מצנזרים כל שיחה שלהם או שיחה עליהםעידן זרק את אמילי?
כל דבר שהוא יגיד או יעשה, יהיה לו לרועץ. הוא במלכוד.למה עשו עניין מזה שעידן שאל את אימייל אם הוא יכול לחזור למיטה שלו? הם אף פעם לא ישנו ביחד
לחובבי אורית
ממליצה לצפות באורית מספרת על מסעותיה באיטליה, קשה להפסיק. שיחה שהתגלגלה לפי מאיפה החולצה
אורית: איך קוראים למקום הזה?
בן: ציציליה
ואורית לההההההההההההההההה, זו מדינה בפני עעעצמה. הייתי פה הייתי שם עשינו איך קוראים לזה...
אורית היא קאלט בעיני והמקור. יש לה שילוב של ידע, הערצה עצמית שמזכירה את מירי פסקל. דיבור אמיתי שמזכיר את אחות של מארג' סימפסון ואת אילא-נית מינוס הליקוק.
היא לא מלקקת. וגם אם כן, זה כ"כ מעניין מהרבה רגעים בעונה.
היא לא נפתחת כדי לעשות מניפולציות רגשיות בסיפור האישי שלה.
היא לא נחמדה ולא עושה את עצמה נחמדה.
היא כ"כ היא למרות שזה בלתי נסבל לחלק מהצופים ולהרבה מהדיירים.
היא מצחיקה. היא מרירה. לא מפסיקה להפיק מלל.
היא סותרת את עצמה על ימין ועל שמאל ובטוחה שהיא צודקת.
היא באה לעשות סולחות בתנאים שלה, רק כי היא אמרה די, בוא נפסיק. ומבלי לשנות שום דבר מהגורמים לריב.
פשוט מדהימה ונדירה לליהוק.
רמת עצבים 11 מתוך 10 אצל ככ הרבה אנשים מבית ומחוץ?
לא בעייתית בהתנהגות מבחינת גבולות של תוכנית
לרשת 13 יש סטארית. לא צפוי אבל התגלתה לי כאחת
נעבור להתנצלויות. סליחה מהסובלים והסובלות. אני יודעת, אני לא נורמטיבית, מעודדת סבל מקדמת סבל.
איך אומרת אורית? סליחה אם נפגעת. בוא נעשה התחלה של שלום וזהו. שלום על ישראל. היה מה שהיה. ניג-מר.
מה אתה עושה לי פרצוף??? אמרתי התקדמנו
לא חשבתי אחרתאני חושבת שהמילה "איכ"
מסכמת יפה את דעתי
אם צריך יותר פירוט אז "איכס"
*אני יודעת שכתבת לחובבי אורית
אני בטוחה שיש בה צדדים טובים. היא לא טיפשה כפי שהיא עושה את עצמה ומאד אהבתי לשמוע כמה היא עוזרת לילדים שלה. נשמעת אמא וסבתא מאד מעורבת. יחד עם זאת, אני חושבת שהיא גזענית. היא מתחברת למזרחי "כמוני/ כמונו"לא חשבתי אחרת
תגיבי חופשי
תפתחי את זה
אני מוכן לסגור על עסקה ולסבול אותה רק שיעיפו את אור.לחובבי אורית
ממליצה לצפות באורית מספרת על מסעותיה באיטליה, קשה להפסיק. שיחה שהתגלגלה לפי מאיפה החולצה
אורית: איך קוראים למקום הזה?
בן: ציציליה
ואורית לההההההההההההההההה, זו מדינה בפני עעעצמה. הייתי פה הייתי שם עשינו איך קוראים לזה...
אורית היא קאלט בעיני והמקור. יש לה שילוב של ידע, הערצה עצמית שמזכירה את מירי פסקל. דיבור אמיתי שמזכיר את אחות של מארג' סימפסון ואת אילא-נית מינוס הליקוק.
היא לא מלקקת. וגם אם כן, זה כ"כ מעניין מהרבה רגעים בעונה.
היא לא נפתחת כדי לעשות מניפולציות רגשיות בסיפור האישי שלה.
היא לא נחמדה ולא עושה את עצמה נחמדה.
היא כ"כ היא למרות שזה בלתי נסבל לחלק מהצופים ולהרבה מהדיירים.
היא מצחיקה. היא מרירה. לא מפסיקה להפיק מלל.
היא סותרת את עצמה על ימין ועל שמאל ובטוחה שהיא צודקת.
היא באה לעשות סולחות בתנאים שלה, רק כי היא אמרה די, בוא נפסיק. ומבלי לשנות שום דבר מהגורמים לריב.
פשוט מדהימה ונדירה לליהוק.
רמת עצבים 11 מתוך 10 אצל ככ הרבה אנשים מבית ומחוץ?
לא בעייתית בהתנהגות מבחינת גבולות של תוכנית
לרשת 13 יש סטארית. לא צפוי אבל התגלתה לי כאחת
נעבור להתנצלויות. סליחה מהסובלים והסובלות. אני יודעת, אני לא נורמטיבית, מעודדת סבל מקדמת סבל.
איך אומרת אורית? סליחה אם נפגעת. בוא נעשה התחלה של שלום וזהו. שלום על ישראל. היה מה שהיה. ניג-מר.
מה אתה עושה לי פרצוף??? אמרתי התקדמנו
יש מישהו שאתה מעדיף לחמישיה?אני מוכן לסגור על עסקה ולסבול אותה רק שיעיפו את אור.
יותר קל לי לסבול אותה בגלל כל מה שרשמת.
אבל הדמות הזאת של הערס שהוא חושב שהוא מלך העולם עושה לי גירודים בגוף.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.