חוץ מאור ודני שאני רוצה שיעופו כבר אתמול לא אכפת לי.יש מישהו שאתה מעדיף לחמישיה?
הייתי מעדיף את יהב חושב שאנשים עוד לא ראו מימנו כלום, ושרפו אותו מהר מדיי.
חוץ מאור ודני שאני רוצה שיעופו כבר אתמול לא אכפת לי.יש מישהו שאתה מעדיף לחמישיה?
כן, אני מסכימה.חוץ מאור ודני שאני רוצה שיעופו כבר אתמול לא אכפת לי.
הייתי מעדיף את יהב חושב שאנשים עוד לא ראו מימנו כלום, ושרפו אותו מהר מדיי.
לצערי היא לא מצחיקה אותי…לחובבי אורית
ממליצה לצפות באורית מספרת על מסעותיה באיטליה, קשה להפסיק. שיחה שהתגלגלה לפי מאיפה החולצה
אורית: איך קוראים למקום הזה?
בן: ציציליה
ואורית לההההההההההההההההה, זו מדינה בפני עעעצמה. הייתי פה הייתי שם עשינו איך קוראים לזה...
אורית היא קאלט בעיני והמקור. יש לה שילוב של ידע, הערצה עצמית שמזכירה את מירי פסקל. דיבור אמיתי שמזכיר את אחות של מארג' סימפסון ואת אילא-נית מינוס הליקוק.
היא לא מלקקת. וגם אם כן, זה כ"כ מעניין מהרבה רגעים בעונה.
היא לא נפתחת כדי לעשות מניפולציות רגשיות בסיפור האישי שלה.
היא לא נחמדה ולא עושה את עצמה נחמדה.
היא כ"כ היא למרות שזה בלתי נסבל לחלק מהצופים ולהרבה מהדיירים.
היא מצחיקה. היא מרירה. לא מפסיקה להפיק מלל.
היא סותרת את עצמה על ימין ועל שמאל ובטוחה שהיא צודקת.
היא באה לעשות סולחות בתנאים שלה, רק כי היא אמרה די, בוא נפסיק. ומבלי לשנות שום דבר מהגורמים לריב.
פשוט מדהימה ונדירה לליהוק.
רמת עצבים 11 מתוך 10 אצל ככ הרבה אנשים מבית ומחוץ?
לא בעייתית בהתנהגות מבחינת גבולות של תוכנית
לרשת 13 יש סטארית. לא צפוי אבל התגלתה לי כאחת
נעבור להתנצלויות. סליחה מהסובלים והסובלות. אני יודעת, אני לא נורמטיבית, מעודדת סבל מקדמת סבל.
איך אומרת אורית? סליחה אם נפגעת. בוא נעשה התחלה של שלום וזהו. שלום על ישראל. היה מה שהיה. ניג-מר.
מה אתה עושה לי פרצוף??? אמרתי התקדמנו
בעיקר לשימחתילצערי היא לא מצחיקה אותי…
ליהוק כושלאיכס אור כ"כ לא סובלת אותו, פותח ג'ורה שוב מדבר על יהב קורא לו נחש צפע ושחקן שהכל מתואם אצלו ומועתק מעונות קודמות. "את סבתא שלך לא יודע לחבק?" מתכוון לאורית שבאה להושיט לו יד. חיים אומר שאין לו שום דבר איתו אור לא מרפה. וגם אורית מנסה למתן שהוא הלך וזה כבר לא מעניין. עכשיו מחמם את חיים "על טלפון שבור" שיהב אמר לו. איש ממורמר מלא ארס. הוא מושלם לא רואה מעבר לצוואר שאין לו. מעיד שנמצא בשבועיים טובים פיצוצים. אורית אומרת לו: אתה יודע שאתה חזק בחוץ.
לכן אולי כדאי שאורית תישאר. כשהוא בחברתה כל הרוע שלו יוצא החוצה. ואת זה הצופים רואים.איכס אור כ"כ לא סובלת אותו, פותח ג'ורה שוב מדבר על יהב קורא לו נחש צפע ושחקן שהכל מתואם אצלו ומועתק מעונות קודמות. "את סבתא שלך לא יודע לחבק?" מתכוון לאורית שבאה להושיט לו יד. חיים אומר שאין לו שום דבר איתו אור לא מרפה. וגם אורית מנסה למתן שהוא הלך וזה כבר לא מעניין. עכשיו מחמם את חיים "על טלפון שבור" שיהב אמר לו. איש ממורמר מלא ארס. הוא מושלם לא רואה מעבר לצוואר שאין לו. מעיד שנמצא בשבועיים טובים פיצוצים. אורית אומרת לו: אתה יודע שאתה חזק בחוץ.
הוא ודני ניסו אתמול לעשות את אותה המניפולציה על הדר!..מצאו זמן מתאים...היא דיפדפה אותם בשניה.איכס אור כ"כ לא סובלת אותו, פותח ג'ורה שוב מדבר על יהב קורא לו נחש צפע ושחקן שהכל מתואם אצלו ומועתק מעונות קודמות. "את סבתא שלך לא יודע לחבק?" מתכוון לאורית שבאה להושיט לו יד. חיים אומר שאין לו שום דבר איתו אור לא מרפה. וגם אורית מנסה למתן שהוא הלך וזה כבר לא מעניין. עכשיו מחמם את חיים "על טלפון שבור" שיהב אמר לו. איש ממורמר מלא ארס. הוא מושלם לא רואה מעבר לצוואר שאין לו. מעיד שנמצא בשבועיים טובים פיצוצים. אורית אומרת לו: אתה יודע שאתה חזק בחוץ.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.