** שרשור צוהריים - היום ה-47 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

willing

Well-known member
חוץ מאור ודני שאני רוצה שיעופו כבר אתמול לא אכפת לי.
הייתי מעדיף את יהב חושב שאנשים עוד לא ראו מימנו כלום, ושרפו אותו מהר מדיי.
כן, אני מסכימה.
נראה לי שהוא לא קל לעיכול לאנשים, בגלל איך שהוא מחצין דברים וסגנון התקשורת שלו.
אבל יש בו דברים מעניינים וגם המתח שהיה עם הדר מעניין לאן זה היה הולך.

הם תרמו אחד לשניה מבחינת נוכחות בבית. הדר לידו זו לא אותה הדר שליד פרידה-עינב אמילי

katy2022

Well-known member
לחובבי אורית
ממליצה לצפות באורית מספרת על מסעותיה באיטליה, קשה להפסיק. שיחה שהתגלגלה לפי מאיפה החולצה
אורית: איך קוראים למקום הזה?
בן: ציציליה
ואורית לההההההההההההההההה, זו מדינה בפני עעעצמה. הייתי פה הייתי שם עשינו איך קוראים לזה...

אורית היא קאלט בעיני והמקור. יש לה שילוב של ידע, הערצה עצמית שמזכירה את מירי פסקל. דיבור אמיתי שמזכיר את אחות של מארג' סימפסון ואת אילא-נית מינוס הליקוק.
היא לא מלקקת. וגם אם כן, זה כ"כ מעניין מהרבה רגעים בעונה.
היא לא נפתחת כדי לעשות מניפולציות רגשיות בסיפור האישי שלה.
היא לא נחמדה ולא עושה את עצמה נחמדה.
היא כ"כ היא למרות שזה בלתי נסבל לחלק מהצופים ולהרבה מהדיירים.
היא מצחיקה. היא מרירה. לא מפסיקה להפיק מלל.
היא סותרת את עצמה על ימין ועל שמאל ובטוחה שהיא צודקת.
היא באה לעשות סולחות בתנאים שלה, רק כי היא אמרה די, בוא נפסיק. ומבלי לשנות שום דבר מהגורמים לריב.
פשוט מדהימה ונדירה לליהוק.

רמת עצבים 11 מתוך 10 אצל ככ הרבה אנשים מבית ומחוץ?
לא בעייתית בהתנהגות מבחינת גבולות של תוכנית

לרשת 13 יש סטארית. לא צפוי אבל התגלתה לי כאחת

נעבור להתנצלויות. סליחה מהסובלים והסובלות. אני יודעת, אני לא נורמטיבית, מעודדת סבל מקדמת סבל.
איך אומרת אורית? סליחה אם נפגעת. בוא נעשה התחלה של שלום וזהו. שלום על ישראל. היה מה שהיה. ניג-מר.
מה אתה עושה לי פרצוף??? אמרתי התקדמנו :ROFLMAO:
לצערי היא לא מצחיקה אותי…

yalian

Well-known member
חזרנו לימי "הוא התנצל לא מאהבת וייזתא אלא משנאת אחשוורוש"

toyav

Well-known member
הערס הרכלן והמתמסכן הראשי מעביר ביקורת על כל העולם חוץ מעצמו, הוא אומר שיהב שחקן ובו זמנית הוא אומר יותר אני לא יריב ויראה את הפרצוף האמיתי שלי אני ישחק משחק של בנאדם שעבר תהליך ולמד לא לקלל ולהתנהג כמו בהמה.
דיי אין לי כח התעייפתי

yalian

Well-known member
13:55 GIF חובה
ועשר שניות של צפיית חובה -
אור מדבר על מי שבא לצעוק לו כל שישי מצבא האמת

סטיריקון9

Well-known member
איכס אור כ"כ לא סובלת אותו, פותח ג'ורה שוב מדבר על יהב קורא לו נחש צפע ושחקן שהכל מתואם אצלו ומועתק מעונות קודמות. "את סבתא שלך לא יודע לחבק?" מתכוון לאורית שבאה להושיט לו יד. חיים אומר שאין לו שום דבר איתו אור לא מרפה. וגם אורית מנסה למתן שהוא הלך וזה כבר לא מעניין. עכשיו מחמם את חיים "על טלפון שבור" שיהב אמר לו. איש ממורמר מלא ארס. הוא מושלם לא רואה מעבר לצוואר שאין לו. מעיד שנמצא בשבועיים טובים פיצוצים. אורית אומרת לו: אתה יודע שאתה חזק בחוץ.

katy2022

Well-known member
איכס אור כ"כ לא סובלת אותו, פותח ג'ורה שוב מדבר על יהב קורא לו נחש צפע ושחקן שהכל מתואם אצלו ומועתק מעונות קודמות. "את סבתא שלך לא יודע לחבק?" מתכוון לאורית שבאה להושיט לו יד. חיים אומר שאין לו שום דבר איתו אור לא מרפה. וגם אורית מנסה למתן שהוא הלך וזה כבר לא מעניין. עכשיו מחמם את חיים "על טלפון שבור" שיהב אמר לו. איש ממורמר מלא ארס. הוא מושלם לא רואה מעבר לצוואר שאין לו. מעיד שנמצא בשבועיים טובים פיצוצים. אורית אומרת לו: אתה יודע שאתה חזק בחוץ.
ליהוק כושל

אזרחית שקופה

Well-known member
לכן אולי כדאי שאורית תישאר. כשהוא בחברתה כל הרוע שלו יוצא החוצה. ואת זה הצופים רואים.
אמנם יהיה קשה לשאת את אורית. אבל אולי המחיר שווה.

_Lofi

Well-known member
הוא ודני ניסו אתמול לעשות את אותה המניפולציה על הדר!..מצאו זמן מתאים...היא דיפדפה אותם בשניה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה