** שרשור צוהריים - היום ה-48 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

סטיריקון9

Well-known member
איזו הגזמה מצידו של עידן שמאוכזב מהבחירה של בן, מכניס אידיאולוגיה ע"פ חיבה, רגש ומצפה מבן בגלל שבא על הטייטל הזה של שלום יבחר בו. קצת חוצפה מצידו נמצא כבר שם ואוכל את עצמו

yalian

Well-known member
איזו הגזמה מצידו של עידן שמאוכזב מהבחירה של בן, מכניס אידיאולוגיה ע"פ חיבה, רגש ומצפה מבן בגלל שבא על הטייטל הזה של שלום יבחר בו. קצת חוצפה מצידו נמצא כבר שם ואוכל את עצמו
אבל גם הטיעון של בן לחיבור רגשי חזק עם אורית הוא ביזאר. באמת בן? אורית היתה העוגן שלך בבית?? 🤦🏻‍♀️

yalian

Well-known member
היתה לעידן נקודה טובה לדעתי, ספציפית לגבי בן,
האחרון שהיית מצפה לערסוואטית שצורחת כל היום באיזה נימוק הזוי כביכול....

yalian

Well-known member
20:19 למי שהתגעגע
למי שהיה לו חסר
פרידה בטוורק מופרע קצרצר
כנראה פרומו לשולחן השישי

סטיריקון9

Well-known member
סקר הדחה:
21.79% אור
17.02% הדר
13.71% מלאני
13.42% נועם
10.02% אמילי
8.8% מלי
7.97% קורל
7.25% עינב
מה עם עינב? אחרונה
אבל גם הטיעון של בן לחיבור רגשי חזק עם אורית הוא ביזאר. באמת בן? אורית היתה העוגן שלך בבית?? 🤦🏻‍♀️
זה מצחיק אבל עידן מגזים לא יכול לבוא בטענות לבן הוא כזה, מתפתל רצה לרצות בעיקר את אורית ואור

ניצנץ63

Well-known member
מצחיקה פרידה, אחרי ששרה ודיברה לעצמה רבע שעה, פתאום החמיאה לעצמה שהיא יפה ואם מישהו אומר עליה שהיא לא הטעם שלו שידחף את דעתו לתחת, רמזה על דני... ואמרה שהיא תעשה לו בושות כשתצא כשתראה לו איך התחיל איתה באינסטגרם לפני העונה... חחחחח

toyav

Well-known member
אני מעדיף לראות את מלי בלי מיקרופון שותקת כל השבת מאשר את הפלירטוטים המביכים בין הדר לאור.

בסדר555

Well-known member
הפכו לחבורה אור הדר דני ואמילי

מה היה יותר קשה לצפייה?

החבורה הזאת או אור דני חיים ואורית?

toyav

Well-known member
הפכו לחבורה אור הדר דני ואמילי

מה היה יותר קשה לצפייה?

החבורה הזאת או אור דני חיים ואורית?
אותי מעצבן שהדר יושבת עם אור ולא מפסיקה לפלרטט והוא כל הזמן זורק לה עציקות על יהב גם עכשיו צינזרו.
מהחבורה השנייה לא היה אכפת לי

מצב
הנושא נעול.
למעלה