הזמרת
הזמרת
זמרת עלק כולה מזייפת באוזן של הצופים ברמת חרשותהזמרת
מאוחר מדי בשביל האקס שלה להתחרט להיכנס?הרצח אופי שהיא מנסה לעשות לו ואיך שלכלכה על האקס
מראה קצת על דפוס רעיל
מאיפה יודעים שהאקס שלה נכנס?מאוחר מדי בשביל האקס שלה להתחרט להיכנס?
לדעתי כניסת אקס מסמלת את הסוף....לעוז יש הזדמנות גדולה פה לקבור את אמילי ולהרים לעידן לנוכח מה שהיה בבית בשלושה ימים האחרונים איתם
נראה לאיזה כיוון הוא ייקח את זה
הבן אדם האחרון על כדור הארץ שאני אסמוך עליו, זה עוז.לעוז יש הזדמנות גדולה פה לקבור את אמילי ולהרים לעידן לנוכח מה שהיה בבית בשלושה ימים האחרונים איתם
נראה לאיזה כיוון הוא ייקח את זה
בעיה שלהמסכנה הילדה
המשפחה שלה עושה לה עוד יותר נזק
כולה ילדה בת 21 אחרי צבא.מסכנה הילדה
המשפחה שלה עושה לה עוד יותר נזק
מדהים אותי איך מכשירים כניסה של דייר שליטרלי היה בבית שבועיים.
כשקורלי יצאה מהבית לכמה ימים לקבלת טיפול רפואי וחזרה אחרי שיחה עם אימא שלה, התרעמו ובצדק.
אבל עידן שהיה בבית שבועיים, קטף קמפיינים, טייל ברשתות, שמע מה כולם חושבים על ההתנהגות שלו וחזר לבית, יורד לאנשים חלק בגרון.
הפורמט הזה נדפק לבלי הכר וההוא ממשיך לקבל משכורות על הביזיון הזה.
עזבי כפרה הפורמט מת לגמרימדהים אותי איך מכשירים כניסה של דייר שליטרלי היה בבית שבועיים.
כשקורלי יצאה מהבית לכמה ימים לקבלת טיפול רפואי וחזרה אחרי שיחה עם אימא שלה, התרעמו ובצדק.
אבל עידן שהיה בבית שבועיים, קטף קמפיינים, טייל ברשתות, שמע מה כולם חושבים על ההתנהגות שלו וחזר לבית, יורד לאנשים חלק בגרון.
הפורמט הזה נדפק לבלי הכר וההוא ממשיך לקבל משכורות על הביזיון הזה.
שלחתי הודעה לחמי "תחזור אליי אבא תודה", נארגן גם לאור חופשה בבית וחזרה ישירות לגמר.עזבי כפרה הפורמט מת לגמרי
אני צופה ואין לי מושג מה אני רואה.
ולי אין מושג למה אני צופה!עזבי כפרה הפורמט מת לגמרי
אני צופה ואין לי מושג מה אני רואה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.