מתי לא ?נועם אוכל
מעניין מי יהיה על הכוונת שלהם אחרי שעינב וקורלי יודחואור ודני לא מבינים שהם רק מרימים לעינב בלעג שלהם
עם זאת שום דבר לא יגרום לי להצביע לעינב
שום דבר
רוצה שתעוף היא והקול המעצבן שלה
החדשים שיכנסו...מעניין מי יהיה על הכוונת שלהם אחרי שעינב וקורלי יודחו
אבל אם זה היה הפוך ....מתמרמרים ביציע שעינב הביאה עוגת שוקולד לבן ולא הביאה גם להם ושוב משמיצים - איזה מגעילים. אור גם אומר למה שאספר את נועם ואבזבז את הזמן שלי על מי שלא אוהב.
הם קורים לבן ליציע ובן נגרר גם להשמצות כלפי עינב. מתפללת שהאח יביא קונטרה לשניים הדוחים האלה, אבל זה חסר סיכוי
אם זה היה הפוך זה אף פעם לא היה נשמע בשפה דוחה כזאת שיורדת נמוך ורומסת. בצדק היא לא נופלת להתפרסות כלפיהם ולצערי היחידה. כשאור מכין משהו הוא קורא בשמות של החברים שלו שיבואו לאכול. לאור אין שום ביקורת עצמית. על הנגרר לא מדברת
כנראה שגרר אותה בהמשך השמיע פנינים שקיבל אזהרה עליהם. לא צריך להתאמץ מידי, שפת הגוף והדיבור לא משהו להדלק עליו. היא לפחות מעניינת יותר גם אם לא תמיד נעימה לאוזן בצווחות.היא דיברה על הבן של אור... אין יותר נמוך מזה...
בואי לא ננסה למצוא צדיקים בכוח..
כנראה שגרר אותה בהמשך השמיע פנינים שקיבל אזהרה עליהם. לא צריך להתאמץ מידי, שפת הגוף והדיבור לא משהו להדלק עליו. היא לפחות מעניינת יותר גם אם לא תמיד נעימה לאוזן בצווחות.
שניהם גרועים ,אבל היא גם יורדת נמוך, לא יותר טובה מאור בשום אופן...כנראה שגרר אותה בהמשך השמיע פנינים שקיבל אזהרה עליהם. לא צריך להתאמץ מידי, שפת הגוף והדיבור לא משהו להדלק עליו. היא לפחות מעניינת יותר גם אם לא תמיד נעימה לאוזן בצווחות.
ראיתי איך במהירות נדלק לו הפתיל וזה היה די מפחיד ברור שלא צריך לרדת ללוול הזה של ילדים. אבל איזה דוגמא הוא עצמו נותן לילד שלו שהוא יושב ומתמרמר כל הזמן ובמילים בוטות. זה היה על יהב, מילים קשות על הדר או עינב אמר שרמוטה ועוד ועכשיו לא חוסך במילים עליה והוא חוזר על זה שוב ושוב. גם על יהב היום ויוסי התנגד אמר לו אני חושב שהוא אחלה ילד ואוהב אותו. למה הוא לא נרגע?שניהם גרועים ,אבל היא גם יורדת נמוך, לא יותר טובה מאור בשום אופן...
ומכול הדברים שאפשר להגיד על בן אדם , לא צריך להערב את הילדים שלו...
אי אפשר להצדיק את ההתנהגות של עינב, כמו שאי אפשר להצדיק את ההתנהגות של אור
כל פעם מישהו אחר הם מוצאיםאור ודני לא מבינים שהם רק מרימים לעינב בלעג שלהם
עם זאת שום דבר לא יגרום לי להצביע לעינב
שום דבר
רוצה שתעוף היא והקול המעצבן שלה
אני דווקא הצבעתי, אין לי למי להצביע שם כדי לעודד סיכוי להשארכל פעם מישהו אחר הם מוצאים
שולחת לדרווין. הוכחות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.