** שרשור צוהריים - היום ה-48 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

EREZG07

Well-known member
אור ודני לא מבינים שהם רק מרימים לעינב בלעג שלהם
עם זאת שום דבר לא יגרום לי להצביע לעינב
שום דבר
רוצה שתעוף היא והקול המעצבן שלה
מעניין מי יהיה על הכוונת שלהם אחרי שעינב וקורלי יודחו

סטיריקון9

Well-known member
מתמרמרים ביציע שעינב הביאה עוגת שוקולד לבן ולא הביאה גם להם ושוב משמיצים - איזה מגעילים. אור גם אומר למה שאספר את נועם ואבזבז את הזמן שלי על מי שלא אוהב.
הם קוראים לבן ליציע ללגלג על עינב ובן נגרר גם להשמצות כלפיה. מתפללת שהאח יביא קונטרה לשניים הדוחים האלה, אבל זה חסר סיכוי. מי שהם לא אוהבים הם רומסים וגם הדר שמשלים אותה שהם סחבקים שלה, כדי שתהייה בצד שלהם, אור מלגלג עליה.

רימון2024

Well-known member
מתמרמרים ביציע שעינב הביאה עוגת שוקולד לבן ולא הביאה גם להם ושוב משמיצים - איזה מגעילים. אור גם אומר למה שאספר את נועם ואבזבז את הזמן שלי על מי שלא אוהב.
הם קורים לבן ליציע ובן נגרר גם להשמצות כלפי עינב. מתפללת שהאח יביא קונטרה לשניים הדוחים האלה, אבל זה חסר סיכוי
אבל אם זה היה הפוך ....

סטיריקון9

Well-known member
אם זה היה הפוך זה אף פעם לא היה נשמע בשפה דוחה כזאת שיורדת נמוך ורומסת. בצדק היא לא נופלת להתפרסות כלפיהם ולצערי היחידה. כשאור מכין משהו הוא קורא בשמות של החברים שלו שיבואו לאכול. לאור אין שום ביקורת עצמית. על הנגרר לא מדברת

רימון2024

Well-known member
היא דיברה על הבן של אור... אין יותר נמוך מזה...
בואי לא ננסה למצוא צדיקים בכוח..

סטיריקון9

Well-known member
היא דיברה על הבן של אור... אין יותר נמוך מזה...
בואי לא ננסה למצוא צדיקים בכוח..
כנראה שגרר אותה בהמשך השמיע פנינים שקיבל אזהרה עליהם. לא צריך להתאמץ מידי, שפת הגוף והדיבור לא משהו להדלק עליו. היא לפחות מעניינת יותר גם אם לא תמיד נעימה לאוזן בצווחות.

רימון2024

Well-known member
כנראה שגרר אותה בהמשך השמיע פנינים שקיבל אזהרה עליהם. לא צריך להתאמץ מידי, שפת הגוף והדיבור לא משהו להדלק עליו. היא לפחות מעניינת יותר גם אם לא תמיד נעימה לאוזן בצווחות.
שניהם גרועים ,אבל היא גם יורדת נמוך, לא יותר טובה מאור בשום אופן...
ומכול הדברים שאפשר להגיד על בן אדם , לא צריך להערב את הילדים שלו...

אי אפשר להצדיק את ההתנהגות של עינב, כמו שאי אפשר להצדיק את ההתנהגות של אור

סטיריקון9

Well-known member
שניהם גרועים ,אבל היא גם יורדת נמוך, לא יותר טובה מאור בשום אופן...
ומכול הדברים שאפשר להגיד על בן אדם , לא צריך להערב את הילדים שלו...

אי אפשר להצדיק את ההתנהגות של עינב, כמו שאי אפשר להצדיק את ההתנהגות של אור
ראיתי איך במהירות נדלק לו הפתיל וזה היה די מפחיד ברור שלא צריך לרדת ללוול הזה של ילדים. אבל איזה דוגמא הוא עצמו נותן לילד שלו שהוא יושב ומתמרמר כל הזמן ובמילים בוטות. זה היה על יהב, מילים קשות על הדר או עינב אמר שרמוטה ועוד ועכשיו לא חוסך במילים עליה והוא חוזר על זה שוב ושוב. גם על יהב היום ויוסי התנגד אמר לו אני חושב שהוא אחלה ילד ואוהב אותו. למה הוא לא נרגע?

EREZG07

Well-known member
מה חיים רוצה? באמת? אני רוצה לדעת, הוא לא התגבר על זה שפרידה בחרה בעידן ולא באורית? עכשיו נראה אותו בוכה בחדר האח?

מצב
הנושא נעול.
למעלה