** שרשור צוהריים - היום ה-50 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

ניצןן1

Well-known member
שמות הנכנסים היום: שילה שלום, איציק עמרם, דרק שארפ, קרן אוזן
ועוד מישהי (הזאת עם השיער החום) ממה שהראו היא מזכירה את איידן פלאט שאמרו שתכנס בכניסה הראשונה אבל כנראה שזאת לא היא, אחרת היו מפרסמים

האקס של אמילי, יובל ביטון וההוא שחבר של דנה אינטרשיונל (עליהם פרסמו מזמן) כנראה בחוץ
בשביל מה לעזאזל החזירו את עידן אם אין אפילו עלילה לבנות עם אמילי
יש עוד גבר שנכנס חוץ מהשניים שכתבת
בפרומו יש 3 גברים

svtar25

Well-known member
ועוד מישהי (הזאת עם השיער החום) ממה שהראו היא מזכירה את איידן פלאט שאמרו שתכנס בכניסה הראשונה אבל כנראה שזאת לא היא, אחרת היו מפרסמים

האקס של אמילי, יובל ביטון וההוא שחבר של דנה אינטרשיונל (עליהם פרסמו מזמן) כנראה בחוץ
בשביל מה לעזאזל החזירו את עידן אם אין אפילו עלילה לבנות עם אמילי​
יובל ביטון לא אקס של אמילי, נראה לי היה אחד שקד אבן חן אקס אחרון שלה. אבל אולי ימצאו אקס מהגן.
ראיתם שעידן לא מקל על אמילי, מתיישב לידה בשולחן ( הכל טוב מותר) , למה בחר את אמילי לקבוצה שלו? ( אולי נועם לא רצה שהיא תהיה בקבוצה שלו בגלל ברק) . קורלי אמרה לאמילי שעידן כל הזמן מסתכל עליה. אז אמילי ענתה לה "אולי מרגשות אשם, לא בגלל שהוא אוהב אותי"

JU34

Well-known member
יובל ביטון לא אקס של אמילי, נראה לי היה אחד שקד אבן חן אקס אחרון שלה. אבל אולי ימצאו אקס מהגן.
ראיתם שעידן לא מקל על אמילי, מתיישב לידה בשולחן ( הכל טוב מותר) , למה בחר את אמילי לקבוצה שלו? ( אולי נועם לא רצה שהיא תהיה בקבוצה שלו בגלל ברק) . קורלי אמרה לאמילי שעידן כל הזמן מסתכל עליה. אז אמילי ענתה לה "אולי מרגשות אשם, לא בגלל שהוא אוהב אותי"
נכון, הכוונה היא יובל ביטון + האקס של אמילי + ההוא של דנה אינטרשיונל (דרור משהו לדעתי)

yalian

Well-known member

בשביל מה לעזאזל החזירו את עידן אם אין אפילו עלילה לבנות עם אמילי
יובל ביטון זה לא האקס של אמילי
ולהבנתי הוא נכנס
והוא נראה מהמם

JU34

Well-known member
יובל ביטון זה לא האקס של אמילי
ולהבנתי הוא נכנס
והוא נראה מהמם
לא התכוונתי שהוא האקס של אמילי. התכוונתי ל3 אנשים שונים.

בכל מקרה כנראה שהוא בוטל כי השמות של הגברים שנכנסו היום כבר פורסמו

יונתנסקי

Well-known member
למה אתם אומרים מטבח ?
אני רואה בחדר מיטות אור ואמילי מדברים
הוא כרגיל כוסס
ואני לא מבינה בכלל מה הולך.
לא נורא.....
אה, הוא מתלונן, למה שמים שירים רק באנגלית.....

יונתנסקי

Well-known member
חיים עם חצאית כמו הגשש ב"מים לדוד המלך".....
ההבדל שהוא גם עם טייטס

קבצים מצורפים

• חיים.png
    חיים.png
    1.7 MB · צפיות: 13
מצב
הנושא נעול.
למעלה