** שרשור צוהריים - היום ה-51 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

toyav

Well-known member
מה המשפט המלא?
אחרי שהוא אמר לי אין טבעת לה אין טבעת, הוא אמר הנה אני אומר בטלוויזיה כששאלו אותו אם היא תהיה עם אחד מהחדשים, הוא אמר הייתי רוצה שלא וכשהיא תצא נדבר ואני גם מאמין שהיא לא תהייה עם אף אחד זה מה שהוא אמר.

Moiya_1

Well-known member
אין לי כח לזילזול באינטליגנציה של הצופים מהדר, את דופקת סצינות בכי על בנאדם ואז משחקת אותה כאילו לא אכפת לך מימנו, מה זה הבחורה ההזויה הזאת.
וגם האח הזה חתיכת נוכל זה לא המשפט המלא שיהב אמר באח לילה.
אין לי כח כבר שייגמר החרא הזה.​
זה נכון, יהב הוסיף ואמר שהלב שלו יוצא אליה לאחר שראה אותה בוכה ושמע שהוא חסר לה, אמר שיבוא לצעוק לה. לא ברור מדוע היא התחמקה,התפתלה, התקשחה וקפאה מול אותה שאלה. נראה על פניו שהיא חוזרת בה. חוסר הידיעה הרתיע אותה, הבחורה מאוד מציאותית. בחוץ הם יעשו יופי של סקס.

toyav

Well-known member
שתי אופציות או שהוא באמת לא מעניין אותה והכל הצגה בשביל להוציא סצינות מרגשות.
או שהיא משחקת עדיין את המשחק של לא רוצה בגלל מה שהיה עם תום, אבל זה קצת לא ברור לי כי היא מפלרטטת עם כל הבית.
מבחינת למה האח לא הביא את כל מה שיהב אמר, כי הוא רוצה לתת לה את האוקיי שיהב כאילו לא מחכה לה ושתתחיל להתפרע ולייצר לו פה דרמות רומנטיות.

סטיריקון9

Well-known member
לא בהכרח לא יבוא.
לפי מה ש @toyav כתב בהמשך העמוד, קווין לא דייק בציטוט יהב, אז אולי יהב ימחל על כבודו ויבוא לצעוק כדי לתקן את הטעות/שקר של קווין
למה שיבוא הדברים נאמרו לאחר שהדר ענתה לשאלה שלו
שתי אופציות או שהוא באמת לא מעניין אותה והכל הצגה בשביל להוציא סצינות מרגשות.
או שהיא משחקת עדיין את המשחק של לא רוצה בגלל מה שהיה עם תום, אבל זה קצת לא ברור לי כי היא מפלרטטת עם כל הבית.
מבחינת למה האח לא הביא את כל מה שיהב אמר, כי הוא רוצה לתת לה את האוקיי שיהב כאילו לא מחכה לה ושתתחיל להתפרע ולייצר לו פה דרמות רומנטיות.
האופציה השניה ממש לא משכנעת, ברגע שאור מילא לה את החלל והיא ניצמדה וגם ניכנסו החדשים היא שיחררה. אבל לבכות בכי כזה ולהגיד שיש לה חור בלב והיא מתגעגעת וכמה ימים אחרי למשמע השאלה האם מחכה לה להגיד "למה הוא צריך" וגם היא לא, כי זה מה שסיכמו זה סותר לגמרי את מה ששידרה. כולם שמעו שאמר שיש לו אהבה לא פתורה, בין הנימוקים לכניסה. כשיהב התראיין אצל קווין זה היה על סמך ההבנה שהיא רוצה ומתגעגעת ואז נשאל אם יגיע לצעוק . הראו לו שם את הקטע שמלאני שוכבת על הדר שבוכה ללא מעצורים. אם היא חברה כפי שהגדירה ממש פגעה בו יכלה להתנסח שונה. שחקנית ולקקנית

toyav

Well-known member
חד משמעית מצד אחד היא ענתה היום כאילו אין לה שום רגש, מצד שני בסצינה שהוא לא חזר אמרה שיש לה חור בלב, תחושה של פספוס.
לא יודע הבחורה הזאת מסובכת עם עצמה.
חבל לי שבחור כמו יהב בחוץ שמגיע לו הרבה יותר לעבור את כל החוויה והוא גם באמת צריך את זה הוא לא בא ממעד כלכלי גבוהה וזבל כזה נשאר בתוכנית.
אבל זה גם לא הוגן מה שעוז עשה, כי אם הוא היה אומר כל מה שיהב אמר יכול להיות שהתגובה שלה הייתה שונה.

wellcome2

Well-known member
זה נכון, יהב הוסיף ואמר שהלב שלו יוצא אליה לאחר שראה אותה בוכה ושמע שהוא חסר לה, אמר שיבוא לצעוק לה. לא ברור מדוע היא התחמקה,התפתלה, התקשחה וקפאה מול אותה שאלה. נראה על פניו שהיא חוזרת בה. חוסר הידיעה הרתיע אותה, הבחורה מאוד מציאותית. בחוץ הם יעשו יופי של סקס.
בראיונות ומצבים כאלה זה נראה שהיא משתמשת בקשיחות, מגננות..

SNIPES

Well-known member
מסכנה… אור סימן אותה ושני החיילים שלו אחריו

מיק83

Well-known member
מה קורלי עדיין תקועה על יהב שגם ככה לא סובל אותה ולא רצה בה?

מצב
הנושא נעול.
למעלה