איפה הם ואיפה מלי...החדשים בינתיים נראים פרווה
אחוות הכוסיות...עדיין לא ברור לי למה הדר ואור בקשר
רואים שהוא לא מחבב אותה והיא לא אותו
אז מה זה המשחק הזה..
מלים גסים בפורום?אחוות הכוסיות...
משחק הישרדות. הוא התייחס אליה זוועה תקופה ארוכה והיא פשוט בחרה להרכין טיפה את הראש למען הנוחות והשקט החברתי שהיתה זקוקה לו כל כך. זה משחק הישרדות מול קבוצה גדולה שלא אוהבת אותה. והיא בחורה מאוד חזקה, אבל גם מאוד חלשה.עדיין לא ברור לי למה הדר ואור בקשר
אז מה זה המשחק הזה..
לדעתי זו לא רק הישרדות.....משחק הישרדות. הוא התייחס אליה זוועה תקופה ארוכה והיא פשוט בחרה להרכין טיפה את הראש למען הנוחות והשקט החברתי שהיתה זקוקה לו כל כך. זה משחק הישרדות מול קבוצה גדולה שלא אוהבת אותה. והיא בחורה מאוד חזקה, אבל גם מאוד חלשה.
אחוות הכוסיות...
בדיוק מה שאמרת - משחק! לכל אחד מהם האינטרס שלו במשחק הזה.עדיין לא ברור לי למה הדר ואור בקשר
אז מה זה המשחק הזה..
הכוח הנשי...זה לא רק האג'נדה של אור....יש הבדל בין להוריד טיפה את הראש, לבין לאמץ את האגנדות של אור...
השאלה היא מהי אחוות נשים???האם אשה אמורה לתמוך אוטומטית במישהי שהיא לא אוהבת/מישהי שפגעה בה וכו? ממש לא .הכוח הנשי...זה לא רק האג'נדה של אור....
אין באמת בתוך הבית...אחוות נשים... מתפרצת...
גם לא לכנות אותה בשמות גנאי...שהיא ..."עוברת בין המיטות...."....השאלה היא מהי אחוות נשים???האם אשה אמורה לתמוך אוטומטית במישהי שהיא לא אוהבת/מישהי שפגעה בה וכו? ממש לא .
אכן בופי. ואהבתי את תרתי המשמע שלך "חשש" שלה." החשש שלה"...
לא נראה שהיא מפחדת מאור...
היא יודעת שזה... "שלום"...
למען שלום הנפש...
משער גם שהיא מעריכה שזה יכול להתפוצץ...
ושניהם יודעים לחיות עם זה...כרגע...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.