היו כמה העונה תום דנה, בן, אורית.בעונה הבאה חייבים להיות יותר מבוגרים ואני לא מתכוון לגילאי 65-70 כמו שעוז אוהב. חסרים אנשים בני 30+ שיהפכו את העונה לקצת יותר מעוניינת. העונות האחרונות זה אותו דבר: מלא בני 20 וקצת ואיזה שתי פנסיונריות
זה ממש מעט ביחס לכמות הדיירים שיש בעונה - הם גם הכניסו את גילאי 20-25, אין אפילו 29-30 בר כהן הייתה נחשבת לזקנה העונה הזאת, אנשים מבוגרים בדרך כלל יותר בשלים, דעתניים, פחות נגררים, וגם יותר מעניינים. למשל תקוה הייתה בת 31היו כמה העונה תום דנה, בן, אורית.
ועפו...כלומר הקהל הדיח
לי נראה שהדומיננטיים העונה הם בני ה20+ והטיקטוק ויש להם יותר קהל.
אולי לבחור כאלו שיש להם יותר סיכוי ומבוגרים? לא יודעת מה היה עוזר ואיך עושים את זה
בול, העונה זה חניון נגרריםזה ממש מעט ביחס לכמות הדיירים שיש בעונה - הם גם הכניסו את גילאי 20-25, אין אפילו 29-30 בר כהן הייתה נחשבת לזקנה העונה הזאת, אנשים מבוגרים בדרך כלל יותר בשלים, דעתניים, פחות נגררים, וגם יותר מעניינים. למשל תקוה הייתה בת 31
כפרעליויוסי הכי לא קשור בבית
מעולה!אני שנה הבאה נכנסת לאח בת 77 טוב?
זה עדיין לא רלוונטי למה שמתרחש בתוך הביתאני מאמינה לזה לשחר במאה אחוז גם כי במקרה צפיתי בסרט שהיה עליו. הוא לא נראה משקר..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.