גם בגלל אורית וגם בגלל שתמיד יהיה סוג של לא הוגן בעיניהם שהוא הודח מהמשחק והחזירו אותו.חיים לא אוהב את עידן...
לדעתי...בגלל ששב לבית בגלגל...
במקום אורית...
שומר טינה...
גם בגלל אורית וגם בגלל שתמיד יהיה סוג של לא הוגן בעיניהם שהוא הודח מהמשחק והחזירו אותו.חיים לא אוהב את עידן...
במקום אורית...
שומר טינה...
עידן... גם בתוך הבית...גם בגלל אורית וגם בגלל שתמיד יהיה סוג של לא הוגן בעיניהם שהוא הודח מהמשחק והחזירו אותו.
גם בגלל שעידן התאהב במלאני בהתחלהחיים לא אוהב את עידן...
במקום אורית...
שומר טינה...
ממתי יש זכויות יוצרים על מי התאהב ראשון?גם בגלל שעידן התאהב במלאני בהתחלה
הדברים רק מרימים לאור ... בפרק יערכו אותו מצחיק וחמוד...דני בא עם העגלה לפינת העישון:
"נשים אותך עם החברים, אורקוש"
עידן: מי יוצא עם ילדים בשמש הזאת?
אם לא יצליחו לערוך את זה לטובת חיים אז לא ישדרו את זה בכללאבל אתם מבינים איך הולכים לערוך את כל הדבר הזה בפרק, נכון?
זה עידן וזה חיים.
גם את ''אל תדברו לידי על גלולות כי אני דתי'' לא הצליחו לערוך טוב אז לא שידרואם לא יצליחו לערוך את זה לטובת חיים אז לא ישדרו את זה בכלל
כן בגלל זה רשמתי את זה ברור שעוז מגן עליו בכול הכוחגם את ''אל תדברו לידי על גלולות כי אני דתי'' לא הצליחו לערוך טוב אז לא שידרו
וגם את העצבים על החיקוי של פרידה שעינב עשתה
בקיצור עוז בכיס של חיים
כרונולוגית נראה לי שהקטע עם עינב יכול להיות בפרק של היוםגם את ''אל תדברו לידי על גלולות כי אני דתי'' לא הצליחו לערוך טוב אז לא שידרו
וגם את העצבים על החיקוי של פרידה שעינב עשתה
בקיצור עוז בכיס של חיים
הלוואיכרונולוגית נראה לי שהקטע עם עינב יכול להיות בפרק של היום
זה בדיוק מה שמעצבן את עידן, והוא אמר בפה מלא - אי אפשר לצאת טוב מול חייםאבל אתם מבינים איך הולכים לערוך את כל הדבר הזה בפרק, נכון?
זה עידן וזה חיים.
אני בעד שתתערב במה שבא להעוד דייר שמבקש מהדר לא להתערב
והיא שמה עליו ***
איף.
חחח אני לא בteam הדר , אבל היא בהחלט מניעה עלילהאני בעד שתתערב במה שבא לה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.