אולי קודם גרם להם להיכנס לחדר האח לתת שמות כדי שלא יוכלו לשנות תוך כדייאללה כמה זמן לוקח כבר להגיד "אין לי שום דבר רע להגיד עליך, פשוט לא התחברנו ואני בטוח שתעבור את ההדחה"
אולי קודם גרם להם להיכנס לחדר האח לתת שמות כדי שלא יוכלו לשנות תוך כדייאללה כמה זמן לוקח כבר להגיד "אין לי שום דבר רע להגיד עליך, פשוט לא התחברנו ואני בטוח שתעבור את ההדחה"
אבל אז נאבד אפקט ה"הפתעה"...אולי קודם גרם להם להיכנס לחדר האח לתת שמות כדי שלא יוכלו לשנות תוך כדי
למה שישנה להם זה היה צפויאבל אז נאבד אפקט ה"הפתעה"...
למרות שאני בטוחה שהם לא מופתעים בטח לכולם כבר יש שמות מוכנים להדחה.
אולי ההדחה של איציק שינתה להם את התוכניות
שאיציק כנראה היה ברירת מחדל של חלקם להעמדה...למה שישנה להם זה היה צפוי
לא אובד האפקטאבל אז נאבד אפקט ה"הפתעה"...
למרות שאני בטוחה שהם לא מופתעים בטח לכולם כבר יש שמות מוכנים להדחה.
אולי ההדחה של איציק שינתה להם את התוכניות
קראו להם בבוקראולי קודם גרם להם להיכנס לחדר האח לתת שמות כדי שלא יוכלו לשנות תוך כדי
אם הוא רוצה להגן על חיים - אז הוא לא קרא להם לפני.אולי קודם גרם להם להיכנס לחדר האח לתת שמות כדי שלא יוכלו לשנות תוך כדי
זה תמיד ככה, לא?אולי קודם גרם להם להיכנס לחדר האח לתת שמות כדי שלא יוכלו לשנות תוך כדי
תחשבי את הגמגומים של עוז בין לביןיאללה כמה זמן לוקח כבר להגיד "אין לי שום דבר רע להגיד עליך, פשוט לא התחברנו ואני בטוח שתעבור את ההדחה"
ובטח כמה חילופי "גבר,גברי,גבריות" בין לביןתחשבי את הגמגומים של עוז בין לבין
זה יוצא כשעה וחצי.
הייתה סצנה ואז אבא שלמה ( עידן) אומר " מה שהבית הזה צריך העמדה להדחה"מאיפה המצאתם הדחה פומבית
מהסצנה האחרונה…זה היה קצת אחרי שלוש…לא מראים את השעה בזמן הסצנהמאיפה המצאתם הדחה פומבית
אולי יש מכות ?לא לוקח שעה להעמיד להדחה
אולי מלאני זרקה על עידן ספסל ועל חיים טסטר צ'ויסלא לוקח שעה להעמיד להדחה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.