לא נורא זה יעשה לאור רק טוב הוא יכול להתמסכן כמו אחרים ואז גם עליו יעשו פרקים בחדר של האח בוכה על זה שאף אחד לא רוצה להיות חבר של דרבוקאימרגיש לי שבתוך הבית אור מאבד את הדומיננטיות שלו לטובת יוסי
אם פעם הדיירים היו מתקבצים סביב אור, היום הם סביב יוסי
זה לא קשור לאור או יוסימרגיש לי שבתוך הבית אור מאבד את הדומיננטיות שלו לטובת יוסי
יש בזה משהוזה לא קשור לאור או יוסי
זה קשור לגאיה
איפה שגאיה נמצאת
באים לשם
מאז שגאיה יותר עם יוסי
כך גם השאר
היא המדונה של הבית
זה הכי תלוש שלךזה לא קשור לאור או יוסי
זה קשור לגאיה
איפה שגאיה נמצאת
באים לשם
מאז שגאיה יותר עם יוסי
כך גם השאר
היא המדונה של הבית
עדיין מתקבצים סביב אור,מרגיש לי שבתוך הבית אור מאבד את הדומיננטיות שלו לטובת יוסי
תגידי ליוסי איתך זו חוויה הוליסטית אלטרנטיבית הוא ישאל אותך הולי טיזי מה?עדיין מתקבצים סביב אור,
אבל זה שני סוגים שונים של אירועים
אצל אור זה אירוע בסגנון הרצאה: מונולוגים של אור על אור או לרלורים של אור על בלהבלהבלה
עם יוסי זו חווייה הוליסטית-אינטראקטיבית, יש לך גם החלפת סיפורים, גם לרלורים הדדיים, גם שיגועים, ועוד כהנה וכהנה
*אינטראקטיבית*תגידי ליוסי איתך זו חוויה הוליסטית אלטרנטיבית הוא ישאל אותך הולי טיזי מה?
ושוב אציין שיוסי עושה לי בחילה
פיזית ומנטלית
והדיקציה שלו תחת
איזה קטע*אינטראקטיבית*
יוסי בטוח יבין כפרעליו יוסי גאון גאון טוב לב + שובב
שקוףאיזה קטע
ראיתי אלטרנטיבית
זה פרויידיאני
לא צריך לדעת מה זה הוליסטי כדי להיות הוליסטי..תגידי ליוסי איתך זו חוויה הוליסטית אלטרנטיבית הוא ישאל אותך הולי טיזי מה?
ושוב אציין שיוסי עושה לי בחילה
פיזית ומנטלית
והדיקציה שלו תחת
בדיוקלא צריך לדעת מה זה הוליסטי כדי להיות הוליסטי..
זה לא עד כדי כל הוליסטי
ספגטי שלם זה החייםלמה מיכל שוברת את הספגטי? גם אור מבשל ככה. הכי כייף זה ספגטי ארוך שמגלגלים בתוך והמזלג. והכף
כי היא פוסטמה.למה מיכל שוברת את הספגטי? גם אור מבשל ככה. הכי כייף זה ספגטי ארוך שמגלגלים בתוך והמזלג. והכף
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.