foreigner 3
Well-known member
היא הסיבה היחידה שאני צופהדייייי חלאססססס נמאס מהדר תחליפו מצלמה עכשווווו
היא הסיבה היחידה שאני צופהדייייי חלאססססס נמאס מהדר תחליפו מצלמה עכשווווו
"מלאני אחלה בחורה" וזה יישאר הקו הרשמי של המפלגה14:49 מלאני נכנסת לבישולים של יוסי נוזפת, משנה לו סדרים.
המטבח נכנס להקשב
מיכל עדינות לידה. אבל תודה לאל לפחות לא שרה
הוא גם ניסה לבקש שתתן לו 10 דק לסיים לפני שמצטרפת למטבח. מאז הימי שישי של מבצע שחרור המטבח, רמת הדריכות שם עלתה
האוכל טעים, אבל נתקע קצת בגרון
נוסיף לזה, אפילו מלאני חושבת כמו אור"מלאני אחלה בחורה" וזה יישאר הקו הרשמי של המפלגה
מלאני ביצ'
גם מהממת גם קדושההדר: אני אישית לא משחקת פה משחק אבל אני לא כועסת על מי שכן
ונתנו לכל הבית לראות את המסוקים היום, בניגוד לשבוע שעברהדר ראתה שקיבל מסוק ואת המסר שקיבל בסגנון "כולם נגדך אבל תתעלם"
הבינה שיש עלילה בנושא
הבינה שזה יהיה בפרק
הסתערה בחזיה
מאז צמודה לשילה
נאד נפוחשילה כל כך זחוח. אני שונאת אנשים כאלה
באמת
למי שראה את הלייב בבוקר, מי לא פירגן לשילה על המסוק?
יש לו את עוז, אין לו סיבה לא להיות זחוח. זה גם הגיוני בעיניו שמיכל תודח כי היא חדשה ואם לא היא אז עידן כי הוא כבר הודח פעםשילה כל כך זחוח. אני שונאת אנשים כאלה
באמת
נראה לי שזה בעיקר משחקשילה כל כך זחוח. אני שונאת אנשים כאלה
באמת
המשפט פתאום אני הולכת מחר פיפי זה ניסיון חיקוי עלוב נוסף שלה לדיאןהדר מהנהנת בשלילה לשילה על השאלה אם היא חושבת שתהיה הפתעה מחר בהדחה, אומרת שיש לה 2 מחשבות, הראשונה היא אותה אופציה ששילה חושב עליה (אולי עידן)
הדר: "פתאום אני הולכת מחר, פיפי.."
שילה: נראה לך שזה יקרה?!
הדר: האמת שיש מצב
הגיוני...הדר מהנהנת בשלילה לשילה על השאלה אם היא חושבת שתהיה הפתעה מחר בהדחה, אומרת שיש לה 2 מחשבות, הראשונה היא אותה אופציה ששילה חושב עליה (אולי עידן)
הדר: "פתאום אני הולכת מחר, פיפי.."
שילה: נראה לך שזה יקרה?!
הדר: האמת שיש מצב
זה מחברים שלו, יש כסף יש מסוקים3 מסוקים לשילה
שם בקושי חודש
איזה הגזמה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.