Christina 1001
Well-known member
תאונות איפור זה אחד הדברים המתסכלים ![Weary face :weary: 😩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f629.png)
![Weary face :weary: 😩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f629.png)
זה הקטע בעונה הזו.מסתבר מהכתבה בynet
שגם בווצפ הקבוצתי של פליטי העונה
הדבר היחיד שהם יודעים לדבר עליו - סתיו.
הם מתעקשים להיות הליהוק הכי פתטי..
לא תודה!כדי להציל את העונה , וזה אפשרי על פי החוקים לזכרוני, האח צריך להכניס את ספיר מתישהוא בשבוע הקרוב, כאורחת ליומיים בבית , (ליותר משעה שעתיים , זה בטוח) שתחולל שוב מהומה שתיתן חומר לשני פרקי לפני סיום. ונקבל את הפינאלה שלנו).
לתת קלוז'ר עם אברהם ,ושניר, ובדרך להתקיל את סתיו.
לא תודהכדי להציל את העונה , וזה אפשרי על פי החוקים לזכרוני, האח צריך להכניס את ספיר מתישהוא בשבוע הקרוב, כאורחת ליומיים בבית , (ליותר משעה שעתיים , זה בטוח) שתחולל שוב מהומה שתיתן חומר לשני פרקי לפני סיום. ונקבל את הפינאלה שלנו).
לתת קלוז'ר עם אברהם ,ושניר, ובדרך להתקיל את סתיו.
את צריכה איזה אברהם חמוד שהיה מרסס לך את התיק במפתיע בבושםמכירים את הריח הזה כששוכחים כביסה רטובה במכונה ואז הבגדים מריחים כמו חורתחת של גרגמל?
אז זה הריח שיש לי על הפרצוף כרגע, ספוג מייקאפ רטוב שהיה סגור בתיק איפור זה אחד הדברים המסריחים.
כפרוני איזה מושלם, קמתי עם פרצוף של קרואלה אבל בואי רגע, תתקרביפרצוף כזה מושלם לא זקוק לאיפור.. רק אומרת
יש כמה ריחות גרועים יותר, אבל לא אציין אותם, כי ממש לא בא לי לקבל נזיפה שלפני אזהרה שלפני אזהרה חמורה ממנהלת הפורום אהובת ליבי.מכירים את הריח הזה כששוכחים כביסה רטובה במכונה ואז הבגדים מריחים כמו חורתחת של גרגמל?
אז זה הריח שיש לי על הפרצוף כרגע, ספוג מייקאפ רטוב שהיה סגור בתיק איפור זה אחד הדברים המסריחים.
אבל כן, כל מה שמסריח בעצמו, ואז מדביקים על הפרצוף ונשאר לך כל היום צמוד לפתחי הנשימה , הריח הנוראי שלו מתעצם כי זה ממש in your face . אכןמכירים את הריח הזה כששוכחים כביסה רטובה במכונה ואז הבגדים מריחים כמו חורתחת של גרגמל?
כן, ניסיתי להתיז בושם על הפרצוף, עכשיו שורפת לי העין ואני עדיין מריחה את השיט הזה.אבל כן, כל מה שמסריח בעצמו, ואז מדביקים על הפרצוף ונשאר לך כל היום צמוד לפתחי הנשימה , הריח הנוראי שלו מתעצם כי זה ממש in your face . אכן![]()
זה כמו כשהילדים שוכחים את הסנדוויץ עם ביצה קשה שבוע בתיקמכירים את הריח הזה כששוכחים כביסה רטובה במכונה ואז הבגדים מריחים כמו חורתחת של גרגמל?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.