פרידה הייתה צריכה לבחור כל פעם בין שני דייריםלמה הדר קיבלה 100 שח אישי...ולמה חיים לא יכול לשתות קפה??????????
היא אמרה לו בלי בושה, שהוא מחפש זמן מסךפתחתי את הלייב בדיוק כשדני רב עם מיכל ולאחר מכן עם הדר.
בניגוד לכל הדעות כאן אני בצד של דני ואמשיך להצביע לו.
הדר, שעד היום הייתי אדישה יחסית לגביה, סיימה אצלי ברגע שבחרה לדבר בשפת הפקאצות הנחותה, ולרדת נמוך נמוך עם עקיצות דפוקות, כי כנראה היא לא מסוגלת לדבר בשפה נורמלית של מבוגרים מבלי לטפטף ארס ילדותי:
״אהוב שלי… אתה מתבלבל אהוב שלי… לא עלי…אתה לא מבין כלום… אתה לא מפותח״
הוא לא אהוב שלך ולא בטיח
ואל תקראי לו לא מפותח כי גם השפה שלך לא מפותחת, היא מהתחת.
קודם תלמדי לדבר לאט שבכלל יבינו מה את רוצה.
הקטע עם המרק היה מטורלל לחלוטיןהיא אמרה לו בלי בושה, שהוא מחפש זמן מסך
זאת שבכתה על מרק ...
דני מבטלים את דני בגלל שהוא לא יודע להתבטאהקטע עם המרק היה מטורלל לחלוטין
כתבתי את זה אתמול בלילה
הוא לא חכם גדול אבל הוא כן יודע להביע את עצמו ומה שבטוח זה שאינטליגנציה ריגשית יש לו ועוד איךדני מבטלים את דני בגלל שהוא לא יודע להתבטא
אין פלא שהוא כל כך חסר ביטחון
קראתי את הטיימליין... וואלה דני צודקפתחתי את הלייב בדיוק כשדני רב עם מיכל ולאחר מכן עם הדר.
הדר, שעד היום הייתי אדישה יחסית לגביה, סיימה אצלי ברגע שבחרה לדבר בשפת הפקאצות הנחותה, ולרדת נמוך נמוך עם עקיצות דפוקות, כי כנראה היא לא מסוגלת לדבר בשפה נורמלית של מבוגרים מבלי לטפטף ארס ילדותי:
הוא לא אהוב שלך ולא בטיח
זה לא כל הדעות, אבל זה בהחלט הרבה יותר מהרגיל לטובת הדר.פתחתי את הלייב בדיוק כשדני רב עם מיכל ולאחר מכן עם הדר.
הוא לא אהוב שלך ולא בטיח
אמן תריב איתה צריך עוד אקשן היוםאמילי רואה את מלאני הילדה שרה … ורצים לה תסריטים בראש
וואלה הריב שלו עם הדר היה באמת הרבה פחות גרוע מהפעם הקודמת...מסקנות של דני החדש אומר לאמילי ושילה אחרי השיחה עם פרידה: אני לא חוזר לחודש וחצי לפני, לא יורד לפסים אישיים ולקרב ירידות ממש לא
כמו שיוסי התאהב בעינבמסכן חיים האח דורך לו על היבלת
מלאני
חירפן אותו לגמרי הקראש הזה עליה
איזה מבט צובט חיים הגמד מאוהב על אמת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.