אני ממש, אבל ממש, לא רואה את סתיו כרעה.לא חיכתה אפילו עשרים וארבע דקות. הירידות המכוערות והשמחה לאיד התחילו במיידי.
לרוע שלה אין דחיית סיפוקים.
אני הייתי מוצפת באושר עילאי וב-מיידי מהנס שקרה לנו עם הדחתה של ספיר. אז איך היא לא תעלוז.אני ממש, אבל ממש, לא רואה את סתיו כרעה.
סתיו אמנם טרולית קטנה אבל ההתבריינות שיש עליה בבית הזה ע"י חבורת אנשים מתחילת העונה לא משתווה להטרלות שלה, אפילו לא קרוב.
רוע זה לכנס ישיבה ולצאת בהצהרה שמהיום ימנעו מדייר אוכלרואה אותה כהכי רעה שהיתה בבית מכל העונות שצפיתי בהם.
היא בלונדינית וקטנה אז אנשים תופסים אותה כלא מאיימת ואת הרוע שלה כמצחיק.
רק בפרק האחרון היא הפגינה רוע לא נתפס, גם במשימה, ברמה שהם חשבו שאין סיכוי שהיא לא במשימה סודית וגם כשספיר הודחה.
זה רוע שלשמחתי אני לא מכירה וכל פעם שאני שוכחת מגיע קטע חדש שהרוע שלה מתפרץ ברמות שקשה לי לצפות.
איך אמרת לעיל, ובצדק רב, ככה זה כשמתחילים מלחמה! ואת המלחמה נגד כל השאר, היא התחילה, מהיום הראשון.אני ממש, אבל ממש, לא רואה את סתיו כרעה.
סתיו אמנם טרולית קטנה אבל ההתבריינות שיש עליה בבית הזה ע"י חבורת אנשים מתחילת העונה לא משתווה להטרלות שלה, אפילו לא קרוב.
למה זה הכי הוגן? כי שונאים את ספיר אז מפילים גם את זה עליה?הכי הוגן זה להגיד שהקרב החל ברגע שאברהם הבין שהדרך לליבה של ספיר היא רמיסת סתיו ושצריך להגיש לה את הפפיון על מגש
הוא היה בסטי עם סתיו אבל התנהג ככה עם כל שאר הדיירים. אגב, אז זה התקבל באהבה כי הוא היה ״בצד הנכון״.אז זהו שהוא בסטי עם סתיו בהתחלה עד ספיר.
שונאים?
ראיתי קטעי וידאו מהתחלהאז זהו שהוא בסטי עם סתיו בהתחלה עד ספיר.
שונאים?
חד משמעיתראיתי קטעי וידאו מהתחלה
ביום 7/6 אברם אומר שספיר זה הדבר היחיד שמעניין אותו בבית האח
אולי הוא היה חברמני עם סתיו, אבל הלב לא היה אצל מישהי אחרת
דיאן עשתה לנתנאל משהו דומה, כיפכפה עם הרגליים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.