mariamma 86
Well-known member
לצערי מתחילה לראות בו את זהמפחד להיות מודח
צדק נועם לגביו שהוא שחקן ומחושב במשחק.
הייתי עיוורת כלפיו קודם
ועדיין חלום שלי
הדחה של חיים או שילה קודם
מתפללת
לצערי מתחילה לראות בו את זהמפחד להיות מודח
צדק נועם לגביו שהוא שחקן ומחושב במשחק.
לא צריך בכוח... אבל אפשר לתת הסבר מינימליכמה אפשר לדבר על זה? דברים קורים או לא קורים באופן טבעי…אי אפשר בכוח
השיחה שמלאני עשתה להדר זו השיחה הכי הזויה ומיותרת שנעשתה…לא צריך כל דבר לומר במילים…לטעמי האישי…לכאורהלא צריך בכוח... אבל אפשר לתת הסבר מינימלי
בדיוק כמו שמלאני עשתה עם הדר
אבל להתעלם מבן אדם אחרי שכבר פעמיים אמר שהיא חסרה לו, זה לא בסדר
רק מחזק לי את הטענה שפרידה נקמנית והיא נהנת מהסיטואציה
בחירת המילים של מלאני הייתה הזוייה, פרידה יכולה לעשות את זה ביותר רגישות אבל בוחרת שלא...השיחה שמלאני עשתה להדר זו השיחה הכי הזויה ומיותרת שנעשתה…לא צריך כל דבר לומר במילים…לטעמי האישי…לכאורה
דווקא לי נראה שלא נעים לה כל הסיטואציהבחירת המילים של מלאני הייתה הזוייה, פרידה יכולה לעשות את זה ביותר רגישות אבל בוחרת שלא...
בדימיונות שלה, דני יושב ובוכה עליה בחדר באח
כל המצב הזה מרים לה ולאגו שלה
בגלל זה היא הולכת ופותחת את אותה שיחה מול חצי מבית?דווקא לי נראה שלא נעים לה כל הסיטואציה
נועם אמר שהוא חושב שדני שחקןלא הבנתי נועם אמר לדני אתמול במשימה שהוא לא מאמין לבכי שלו על אמא שלו?
מה קשור?
מוזר.. לא נראה שזה זיוףנועם אמר שהוא חושב שדני שחקן
והבכי של דני על אמא שלו היה מזויף
יוסי סימן את דנימוזר.. לא נראה שזה זיוף
מהו לא מבין? הדר הבינה שפרידה חזקה בחוץ, זה הכל. מה יש כבר להבין כאן?אור ממשיך באובסס על הדר
לא מבין איך פתאום נהייתה חברה של פרידה
הדר ידעה מההתחלה שפרידה חזקה…הדינמיקה השתנתה…עינב יצאה והריב עם אמילימהו לא מבין? הדר הבינה שפרידה חזקה בחוץ, זה הכל. מה יש כבר להבין כאן?
תמיד ידעה שפרידה חזקה בחוץ .מהו לא מבין? הדר הבינה שפרידה חזקה בחוץ, זה הכל. מה יש כבר להבין כאן?
כן. לבודד אותה יענג לו בנפש הכעורה שלו .תמיד ידעה שפרידה חזקה בחוץ .
מה אור מצפה שהדר תישאר לבד?
פרידה חזקה לא רק בחוץ, גם בפנים. לאורך כל העונה הועמדה אולי פעם אחת להדחה ע"י הדיירים או נדמה לי רק דייר אחד. לעומת זאת, אור הועמד להדחה מתוך הבית כל פעם. מה המסקנה? אם פרידה הייתה כל כך נוראית לא הייתה חסינה מהדחה ע"י הדיירים כל העונה.מהו לא מבין? הדר הבינה שפרידה חזקה בחוץ, זה הכל. מה יש כבר להבין כאן?
זה מפוצץ אותואור ממשיך באובסס על הדר
לא מבין איך פתאום נהייתה חברה של פרידה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.