לרה5
Well-known member
ששיכור מהכוח שקיבל מספיראברהם פייק. כולו הצגה שנשענת על ביטחון עצמי רופף ורגשי נחיתות קשים.
והגיבוי של שי ושניר שמקבל כרגע
וגם מעוז שלא עוצר אותו
ששיכור מהכוח שקיבל מספיראברהם פייק. כולו הצגה שנשענת על ביטחון עצמי רופף ורגשי נחיתות קשים.
העיקר את שי חי העיפו על בעיטה בקרטון.כל זה ואף אחד לא קיבל אזהרה העונה אפילו לא שניר על הקללות
לא על המעדנים במזווה לא על סצנת המקלחת
לא על מה שקורה בימים האחרונים
כי היא בוחרת לשבת במקום שלו? הוא תמיד ישב שםמישהו יכול לספק הסבר הגיוני למה סתיו ואברהם יושבים אחד ליד השני בכל ארוחה?
וואלה, לא ידעתי שקונים כיסאות בבית האחכי היא בוחרת לשבת במקום שלו? הוא תמיד ישב שם
שם הוא יושב .. למה היא בוחרת לשבת לידו?וואלה, לא ידעתי שקונים כיסאות בבית האח![]()
זה בדיוק מה שאני שואלת. רק שאת יוצאת מתוך נקודת הנחה שיש לו מקום 'קבוע' והיא בוחרת לשבת שם ואני חושבת ששניהם בוחרים לשבת שם למרות ועל אף הגועל ביניהם. אני לא רואה שום דבר כ"שלה או שלו".שם הוא יושב .. למה היא בוחרת לשבת לידו?
היא תמיד ישבה ליד ספיר ואברהםזה בדיוק מה שאני שואלת. רק שאת יוצאת מתוך נקודת הנחה שיש לו מקום 'קבוע' והיא בוחרת לשבת שם ואני חושבת ששניהם בוחרים לשבת שם למרות ועל אף הגועל ביניהם. אני לא רואה שום דבר כ"שלה או שלו".
הכל תלוי בעריכהאגב, זה גם ל @בסדר555 בהמשך לקודם , ההערה מהיום של אברהם לסתיו, של "לכי למטבח (אישה) ותכיני לי חביתה , לכי לכי " , יכולה לעלות לו בגמר , זו אמירה מהסוג האמירות שאם הייתה מופנית כלפיו הוא היה עושה ממנה מטעמים ולא מרפה. הפעם הוא עשה את הטעות באמירה שוביניסטים כזו , אמירה כזו לפני שבועים יכלה להעלות לו במקום שלו בתוכנית.
לא יעזור לו. הקהל שונא דייר שרוב הדיירים נגדו.הכל תלוי בעריכה
מספיק לעשות "בפרקים הקודמים..." להזכיר את העניין שסתיו נזכרה במטבח אחרי 80 יום ושהבית לועג לה על מה שהם רואים כהצגה בשביל המשימה, וההתעללות כביכול עם האוכל בעניין הקבוצה האדומה מול הכחולה, ואז ישר להראות את אברהם אומר לה את זה, והניחוח השוביניסטי יתגמד וזה יתפרש כהקנטה בהמשך לעניין החדש שלה עם המטבח
יש פה איזה פיספוס...לא יעזור לו. הקהל שונא דייר שרוב הדיירים נגדו.
אברהם מאבד את זה יותר ויותר
למה לגמד את מעשיו של אברם מהבוקר אם אפשר שוב ושוב להזכיר לצופים את זה שהיא נזכרה לבשל ולהכין עוגות דווקא כשלחבורה אסור היה לאכול דברים מתוקים? זה אולי עובד על הצופים התמימים אבל לא על המכורים שצופים בערוץ. הם בהחלט יודעים מי הרעים בסיפור הזה. כמו שאמרתי קודם - יש רעים ויש רעים יותר והם רעים יותר.הכל תלוי בעריכה
מספיק לעשות "בפרקים הקודמים..." להזכיר את העניין שסתיו נזכרה במטבח אחרי 80 יום ושהבית לועג לה על מה שהם רואים כהצגה בשביל המשימה, וההתעללות כביכול עם האוכל בעניין הקבוצה האדומה מול הכחולה, ואז ישר להראות את אברהם אומר לה את זה, והניחוח השוביניסטי יתגמד וזה יתפרש כהקנטה בהמשך לעניין החדש שלה עם המטבח
אני גם לא אהבתי את המעשים שלה האלה. האמת, חשבתי שהיא במשימה. חבל שלא היתה במשימהלמה לגמד את מעשיו של אברם מהבוקר אם אפשר שוב ושוב להזכיר לצופים את זה שהיא נזכרה לבשל ולהכין עוגות דווקא כשלחבורה אסור היה לאכול דברים מתוקים? זה אולי עובד על הצופים התמימים אבל לא על המכורים שצופים בערוץ. הם בהחלט יודעים מי הרעים בסיפור הזה. כמו שאמרתי קודם - יש רעים ויש רעים יותר והם רעים יותר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.