ליהוק מטורף
Well-known member
אני מבינה אותה, היה קשה לצפות בהתנפלות של אברהם ושייובל גורמת לי לדמוע סעמק
יאללה עבודה
אני מבינה אותה, היה קשה לצפות בהתנפלות של אברהם ושייובל גורמת לי לדמוע סעמק
יאללה עבודה
ברגיל, תוקפים אותה אברהם ואז שי, והיא מתמודדת עם שניהם במקביל כמו לההטוטנית.מישהו יודע מה אמרו לסתיו שמעתוקה לקחה את זה כל כך קשה?
לא נאמר משהו שלא נאמר כבר קודם.מישהו יודע מה אמרו לסתיו שמעתוקה לקחה את זה כל כך קשה?
אולי משהו על אח של סתיו? ( זה דבר משותף ביניהן) מי יודע...מישהו יודע מה אמרו לסתיו שמעתוקה לקחה את זה כל כך קשה?
שי אמרה משהויובל מעתוק סוף סוף מפנימה את מה שעשו ועושים לסתיו. שואלת את יענקי מה אפשר לעשות והחדל אישים הזה אומר לה לא לדבר כמוהם
הוא יותר צבוע מכולם שם.יענקי דוגל בהגשת הלחי השנייה והעיקר לא להיות כמו הפוגע. אני לא רואה שום דבר טוב בפילוסופיה שלו. הוא ראה את סתיו בוכה בחדר השירות ואפילו לא שאל אותה למה היא בוכה. הוא התעלם כמו הייתה אוויר. אבל בדברים שחשובים לו הוא יודע טוב מאוד לעמוד על שלו ודואג מאוד שהמצלמה תתפוס את זה היטב.
היה צנזור לפני גםשי: שחקנית של שקל וחצי, לפרסומת אחת לא יקחו אותך,אני אראה לך מאיפה משתין הדג, שקרנית, מערבבת עד שיהיה עיסה שתאכלי אותה בפנים. האיך שאמרה.
אכן במסגרת הדה-לגיטימציה שאברהם מעביר, את לא אדם אמיתי את עוטה עליך תחפושת,שי: שחקנית של שקל וחצי, לפרסומת אחת לא יקחו אותך,אני אראה לך מאיפה משתין הדג, שקרנית, מערבבת עד שיהיה עיסה שתאכלי אותה בפנים. האיך שאמרה.
הבכי שלה היה מהלב. אני לא אוהבת או אפילו מחבבת את מעתוק אבל לזכותה ייאמר שטוב הלב שלה אמיתי ולמעט מספר נפילות ללחץ חברתי במהלך החודשיים האחרונים, אני חושבת שהיא היחידה בבית שבאמת כואבת לראות את ההתבריינות הקבוצתית על סתיו לאורך כל העונה.אני דווקא מאמין למעתוק
היא נשמה טובה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.