אופה קטנטנה
Well-known member
שאפו.
אפשר להתנהל ככה שבועיים בקלותשי ואברהם יעשו הכל להרוס לסתיו את הימים עד הגמר. כל דבר קטן שסתיו תעשה או תגיד, הם יהפכו את זה עליה.
זה נורא. אני לא יודע איך אפשר יהיה להתנהל ככה שבועיים.
גם כשהם עוקצים ומתחילים איתה?אפשר להתנהל ככה שבועיים בקלות
פשוט לא לעקוץ אותם ולא להתחיל מריבות (כמו בשניה זו שאני מקליד) ואז לא יעשו לה כלום
מה שהם עושים לה לא נספר מאז תחילת התוכנית. מהיום הראשון שבו לא איפשרו לה להתקלח שלא סופרים אותה בשום צורה. חוץ מזה שהם נאכלים מזה שהיא שורדת את כל ההדחות הכי קשות שיש.גם כשהם עוקצים ומתחילים איתה?
אם היא שרדה עד היוםשי ואברהם יעשו הכל להרוס לסתיו את הימים עד הגמר. כל דבר קטן שסתיו תעשה או תגיד, הם יהפכו את זה עליה.
זה נורא. אני לא יודע איך אפשר יהיה להתנהל ככה שבועיים.
חלק מסוד הקסם הטלוויזיוני שלה זה שהיא נותנתאם היא שרדה עד היום
היא תסתדר
היא פניקס
בלתי מנוצחת
יש סיכוי שיביאו לו מפגש עם ספיר?מעניין איזו מתנה אברהם יקבל
לא נראה לייש סיכוי שיביאו לו מפגש עם ספיר?
כמו שבר קיבלה מפגש עם אליאב?
הוא מקליל את הסטואציה יפה ומעלה צחוקים. מביא אנרגיה טובה.לא מאמינה שאני כותבת את זה
אבל אני שמחה שליאל שם
הוא היחיד שתומך בסתיו
ביגש ישר עליה
נכון, גם שי חי אמר באח לילה,הרגע הזה של החיבוק הבכי של שי זה רגע אסימון נופל לה שהיא לא הדומיננטית בבית
שלסתיו יש קשר טוב עם מעתוק
ושי נכשלה בבלעדיות עליה
זה רגע של שריפה אחים שריפה
איים סואו הפי
היא מתאבלת על זה שגם ליאל ועכשיו גם מעתוק בצד של סתיוהרגע הזה של החיבוק הבכי של שי זה רגע אסימון נופל לה שהיא לא הדומיננטית בבית
ושי נכשלה בבלעדיות עליה
איים סואו הפי
בדיוק. ובעיקר שזה הגיע אחרי השיחה הצפופה שעשו שי ושניר ממש לפני המשימה בנסיון להעביר את יובל לצד שלהם …הרגע הזה של החיבוק הבכי של שי זה רגע אסימון נופל לה שהיא לא הדומיננטית בבית
ושי נכשלה בבלעדיות עליה
איים סואו הפי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.