זאת הפעם הראשונה בתולדות האח הגדול שמתקיים אירוע היסטורי הנקרא - : שנ"צ ?כל הבית קיבל שנ"צ
לא מספיק בית קברות
הוא שולח אותם לישון
איזה איש
אגדה מהלכת
נראה לי שכן .
זאת הפעם הראשונה בתולדות האח הגדול שמתקיים אירוע היסטורי הנקרא - : שנ"צ ?כל הבית קיבל שנ"צ
לא מספיק בית קברות
הוא שולח אותם לישון
איזה איש
אגדה מהלכת
בטח כשהיא רואה כמה אופציות יש לה בחוץלא שאני תופסת ממנה איזה משהו להיט
אבל
אני מסרבת להאמין שספיר מסתכלת על המסך בימים האחרונים
ואומרת לעצמה.. וואו.. איזה גבר יש לי..
אני מסרבת להאמין שהיא נמשכת לדבר הזה.
דווקא זה היה הכי מחרמן את ספיר כש אברהם היה יורד על סתיולא שאני תופסת ממנה איזה משהו להיט
אבל
הוא בטח יקיר הווטסאפ הקבוצתי שלהםדווקא זה היה הכי מחרמן את ספיר כש אברהם היה יורד על סתיו
כש ספיר עוד היתה דיירת
היא היתה מאוד נהנת מזה. בדיוק כמו אברהם
והיתה מתמוגגת כש ליאל היה רומס את סתיו ומתעלל בה פומבית
מבחיל הדבר הזה. בגלל שכל אחד חושב על האינטרס שלו וגם חוששים ממנו, סובלים את האיש "הנחמד" הזה ואף אחד לא מתערבלא שאני תופסת ממנה איזה משהו להיט
אבל
אני אחד כזה שאוהב את ספיר
אבל נמאס לי מאברהם .
![]()
כל אחד חושש ממנו? לפחות 5 מהם חברים שלו ואוהבים אותו. לכן לא מתערבים, זה לא מפחד.מבחיל הדבר הזה. בגלל שכל אחד חושב על האינטרס שלו וגם חוששים ממנו, סובלים את האיש "הנחמד" הזה ואף אחד לא מתערב
כנראה שסתיו במשימה ביטלה לו את התקציב האישיאח גדול, לא סתם יש מטף בבית, זה הזמן להשתמש בו. שורף לו, אבל ממש
אז למה אומרים שהיא אגואיסטית? דואגת לבריאות שלו, שלא יזמין עוד אלף חבילות טבקכנראה שסתיו במשימה ביטלה לו את התקציב האישי
דיי דיי אני מאמינה שגם מי שאוהב את ספיר לא יכול לראות את אברהם דיי אני אפילו לא יכולה לראות את זה אמאלה.
למה עכשיו נזכר בזה?
וסליחה כל שונאי סתיו שאומרים שמגיע לה, תגידו לי היא הייתה הולכת אחרי אחד אחד בצורה אובססיבית ויורדת עליהם?
חלק גדול ממי שאוהב את ספיר לא סבל את אברהם גם כשהיא עוד הייתה בבית…דיי דיי אני מאמינה שגם מי שאוהב את ספיר לא יכול לראות את אברהם דיי אני אפילו לא יכולה לראות את זה אמאלה. למה עכשיו נזכר בזה? וסליחה כל שונאי סתיו שאומרים שמגיע לה, תגידו לי היא הייתה הולכת אחרי אחד אחד בצורה אובססיבית ויורדת עליהם?
הוא איבד את זה לגמריחלק גדול ממי שאוהב את ספיר לא סבל את אברהם גם כשהיא עוד הייתה בבית…
אני אישית לא רואה את הלייב כבר כמעט שבועיים אבל ממה שקראתי פה הוא נשמע ממש בלתי נסבל
עשתה זאת לא פעם. בשריקות, בקריאות טו טו טו, בפניות חוזרות לאנשים שביקשו ממנה לא להתקרב אליהם, בנדנודים באסיפות דיירים ו'מתחילה מהתחלה'...בקיצור, בלי סוף.דיי דיי אני מאמינה שגם מי שאוהב את ספיר לא יכול לראות את אברהם דיי אני אפילו לא יכולה לראות את זה אמאלה. למה עכשיו נזכר בזה? וסליחה כל שונאי סתיו שאומרים שמגיע לה, תגידו לי היא הייתה הולכת אחרי אחד אחד בצורה אובססיבית ויורדת עליהם?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.