** שרשור צוהריים היום ה-90 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

tarimulu

Well-known member
רואים יפה בטיימליין שהגמר קרוב:

בפינת הספות, שי משתפת את אברהם, שניר ויענקי שהייתה שמחה לנסוע לדרום אפריקה כדי לחוות את התרבות ובנוסף להתנדב עם ילדים. אברהם בתגובה אומר שאם באמת הייתה רוצה לחוות תרבות של ילידי אפריקה מומלץ ללכת לאזורים אחרים מכיוון שבדרום אפריקה מרבית האזורים אינם סובלים מאותו סבל כלכלי ועוני שיש באזורים אחרים. יענקי מחזק אותו: "תלכי למקום שבאמת אין בו כלום, אז תחווי".

כשליאל מסביר לסתיו את הסיבות למלחמה באוקראינה, סתיו אומרת: "אם אני ואתה השלמנו, גם בחוץ כולם יכולים להיות בשלום".

טוויגיי

Well-known member

בפינת הספות, שי משתפת את אברהם, שניר ויענקי שהייתה שמחה לנסוע לדרום אפריקה כדי לחוות את התרבות ובנוסף להתנדב עם ילדים. אברהם בתגובה אומר שאם באמת הייתה רוצה לחוות תרבות של ילידי אפריקה מומלץ ללכת לאזורים אחרים מכיוון שבדרום אפריקה מרבית האזורים אינם סובלים מאותו סבל כלכלי ועוני שיש באזורים אחרים. יענקי מחזק אותו: "תלכי למקום שבאמת אין בו כלום, אז תחווי".

כשליאל מסביר לסתיו את הסיבות למלחמה באוקראינה, סתיו אומרת: "אם אני ואתה השלמנו, גם בחוץ כולם יכולים להיות בשלום".
:ROFLMAO: כפרעליה על הסיפא

בלנקה המקורית

Well-known member

הסיפא מאסטר פיס.

מוטי חוף

Well-known member
פעם היה רשום מספר הצפיות אצל כל המגיבים בשירשור , לא רק אצל פותח אשכול השירשור ,

מה קרה שזה נעלם ?

יונתנסקי

Well-known member
14:52
יובל: אפשר לחשוב שאני איזה מרלין מונרו
יענקי: מי זאת?
יובל: אני יודעת… הרקדנית הזאת עם השמלה הלבנה.

הרגה.
כנראה שיש כאלה שגם את זה לא יודעים.
זה במקרה הטוב, שמרילין לובשת שמלה לבנה.
בהרבה מקרים היא אמרה שהיא לובשת רק שאנל 5

קבצים מצורפים

• ושם-לאשה-chanel-no-5-leau-edt-100ml-שאנל.jpg
    ושם-לאשה-chanel-no-5-leau-edt-100ml-שאנל.jpg
    KB 32.4 · צפיות: 0

shesai

Well-known member
אני מדמיין את יענקי יוצא מהבית, נפגש עם חברים, שואלים אותו איך היה? יענקי עונה להם, בסדר
מה, חוויות, משהו, עניינים, ספר משהו עסיסי. מממ.. לא, אין משהו מיוחד. היה בסדר
על מה אתה מדבר, אתמול בשיא המריבה הוא חווה וגילה תגלית מדהימה. הידעת שיש השתקפות ורואים מהחצר את חדר הארונות?
לא מבין למה נטפלים אליו. הוא בחוויית שיא

מצב
הנושא נעול.
למעלה