ובדיוק על זה נאמר בכתבי ה"צדיקים" :יענקי הוא הדוגמא הקלאסית ל"צדיק" מתנשא. אנשי החול והעגלה הריקה לא יכולים להגיע לדרגות הקדושה של הצדיקים האלו.
פחחחחחח
ה"רֵיק" שלי, יותר מלא מ"המלא" שלו. (בכל הענווה).
ובדיוק על זה נאמר בכתבי ה"צדיקים" :יענקי הוא הדוגמא הקלאסית ל"צדיק" מתנשא. אנשי החול והעגלה הריקה לא יכולים להגיע לדרגות הקדושה של הצדיקים האלו.
רואים יפה בטיימליין שהגמר קרוב:
בפינת הספות, שי משתפת את אברהם, שניר ויענקי שהייתה שמחה לנסוע לדרום אפריקה כדי לחוות את התרבות ובנוסף להתנדב עם ילדים. אברהם בתגובה אומר שאם באמת הייתה רוצה לחוות תרבות של ילידי אפריקה מומלץ ללכת לאזורים אחרים מכיוון שבדרום אפריקה מרבית האזורים אינם סובלים מאותו סבל כלכלי ועוני שיש באזורים אחרים. יענקי מחזק אותו: "תלכי למקום שבאמת אין בו כלום, אז תחווי".
כשליאל מסביר לסתיו את הסיבות למלחמה באוקראינה, סתיו אומרת: "אם אני ואתה השלמנו, גם בחוץ כולם יכולים להיות בשלום".
הסיפא מאסטר פיס.רואים יפה בטיימליין שהגמר קרוב:
בפינת הספות, שי משתפת את אברהם, שניר ויענקי שהייתה שמחה לנסוע לדרום אפריקה כדי לחוות את התרבות ובנוסף להתנדב עם ילדים. אברהם בתגובה אומר שאם באמת הייתה רוצה לחוות תרבות של ילידי אפריקה מומלץ ללכת לאזורים אחרים מכיוון שבדרום אפריקה מרבית האזורים אינם סובלים מאותו סבל כלכלי ועוני שיש באזורים אחרים. יענקי מחזק אותו: "תלכי למקום שבאמת אין בו כלום, אז תחווי".
כשליאל מסביר לסתיו את הסיבות למלחמה באוקראינה, סתיו אומרת: "אם אני ואתה השלמנו, גם בחוץ כולם יכולים להיות בשלום".
אין כמו דוגמא אישיתהעיקר אהרהם נאם לשניר שעה בבוקר שילמד ממנו לא להתייחס לסתיו
העולם הישן והטובפעם היה רשום מספר הצפיות אצל כל המגיבים בשירשור , לא רק אצל פותח אשכול השירשור ,
מה קרה שזה נעלם ?
אין יותר העמדותלמה לא להעמיד אותם בזוגות להדחה ?
גם את מייקל ג'קסון הוא לא מכיר14:52
יובל: אפשר לחשוב שאני איזה מרלין מונרו
יענקי: מי זאת?
יובל: אני יודעת… הרקדנית הזאת עם השמלה הלבנה.
הרגה.
כנראה שיש כאלה שגם את זה לא יודעים.14:52
יובל: אפשר לחשוב שאני איזה מרלין מונרו
יענקי: מי זאת?
יובל: אני יודעת… הרקדנית הזאת עם השמלה הלבנה.
הרגה.
אין בנמצא מטף, לא מחבט יתושים. מישהו בדק אם הבית עומד בדרישות תקן?
חבל על הזמן, חלקם יחשבו שהגיע המשיח רכוב על שואב אבקאברהם צריך לקבל משימה להסתובב בבית רק בכותנת לבנה
והשאר אם יבינו למה יזכו בתקציב מותרות
על מה אתה מדבר, אתמול בשיא המריבה הוא חווה וגילה תגלית מדהימה. הידעת שיש השתקפות ורואים מהחצר את חדר הארונות?אני מדמיין את יענקי יוצא מהבית, נפגש עם חברים, שואלים אותו איך היה? יענקי עונה להם, בסדר
מה, חוויות, משהו, עניינים, ספר משהו עסיסי. מממ.. לא, אין משהו מיוחד. היה בסדר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.