yoni564712
Well-known member
באמצע שום מקום הביאו איזו מישהי שתפענח את המושג חברהנגר נראה משועמם ברקע
עודה פרצופים, מזיז אצבעות, זז כל הזמן חח
סגרתי ישר
באמצע שום מקום הביאו איזו מישהי שתפענח את המושג חברהנגר נראה משועמם ברקע
עודה פרצופים, מזיז אצבעות, זז כל הזמן חח
אולי יפתחו ברביעי, הדחה בחמישי והדחה בשבת.בעונה הקודמת היה שבוע גמר
שבוע הצבעות
העונה?
צריכים להדיח עוד 2 דיירים
זה אומר הדחה כפולה אחרונה השבוע בשבת?
כי שבוע לאחר מכן זה גמר
לא יפה? זה ריאליטי טראש, לא תחרות במחנה של הצופים. עם עוז רוצה הוא יכול להעיף מישהו גם יום לפני הגמר..אולי יפתחו ברביעי, הדחה בחמישי והדחה בשבת.
אם תהיה הדחה שבוע הבא זה יהיה לא לעניין. זה ממש לא יפה להוציא דייר 3, 4 ימים לפני הגמר.
אף פעם זה לא קרה ולדעתי גם לא יקרה. צריך להיות לפחות שבוע לפני הגמר הדחה אחרונהלא יפה? זה ריאליטי טראש, לא תחרות במחנה של הצופים. עם עוז רוצה הוא יכול להעיף מישהו גם יום לפני הגמר..
חחחחחחחחח יוניאל.באמצע שום מקום הביאו איזו מישהי שתפענח את המושג חברה
סגרתי ישר
ספיר נכנסה, הושיבה את כל הילדים במעגל ועכשיו כולם משלבים ידיים והכל לאבי דאביאז זה מה שהולך להיות עכשיו?
שבועיים של קומביה מסביב למדורה?
אני מדמיינת את עוז ההיסטריספיר נכנסה, הושיבה את כל הילדים במעגל ועכשיו כולם משלבים ידיים והכל לאבי דאבי
שלח לה הודעה באמצע הלילה.. ספיר את חייבת לחזור, הבית מתפרק, אני לא יודע מה לעשות, כולם רבים, אני לא משתלט, מה עושים??אני מדמיינת את עוז ההיסטרי
ספיררר הצילוווו
זה נטו כישלון של עוז, שלא יודע להבין את נפש האדםשלח לה הודעה באמצע הלילה.. ספיר את חייבת לחזור, הבית מתפרק, אני לא יודע מה לעשות, כולם רבים, אני לא משתלט, מה עושים??
איך נותנים לו להמשיך להיות האח הגדול, זו חידהזה נטו כישלון של עוז, שלא יודע להבין את נפש האדם
לא מובןאיך נותנים לו להמשיך להיות האח הגדול, זו חידה
ספיר שוב הרסה את העונהאז זה מה שהולך להיות עכשיו?
שבועיים של קומביה מסביב למדורה?
זה כישלון של עוזספיר שוב הרסה את העונה
חילקה הוראות.. אברהם תתנהג יפה.. ליאל תשלים עם שי..ספיר פיזרה סמי הרדמה בבית
זה מה שעוז רצהחילקה הוראות.. אברהם תתנהג יפה.. ליאל תשלים עם שי..
ספיר מבוזבזת.. היא צריכה להיות גננת.. הצלחה מסחררתזה מה שעוז רצה
סתיו בחדר האח - אמרה שאם ספיר הייתה פה - היא הייתה מרגיעה את אברם שלא יציק לה
ליאל סיפר שלא ישן בלילות מאז ההדחה והאשמות שגרם לספיר ללכת וכל תחושת הבאסה - אתמול ישן טוב לראשונה
כנל האחרים
עוז לא הצליח, התקשר למטפלת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.