ברוכה הבאה לפורום ומזל טוב על ההודעה הראשונה. מבין בין השורות שיש בך חיבה מסוימת לסתיוסתיו נהדרת היא פלא ראלטי טראש התחלתי לאהוב אותה רק אחרי חודש. בהתחלה אהבתי את יובל לוי אבל לדעתי סתיו סוחבת על גבה את העונה. היא אישה חזקה ולא נכנעת לבריונות שמופנית אליה היא כמובן גם לא פראיירית ויודעת להחזיר או לנקום. כמובן שרחוקה מלהיות מושלמת. כמו שאני רואה פה יש הרבה שאוהבים אותה אותה. לא ברמה של אלילה אבל אוהבים ומעריכים. בשורה תחתונה בזכותה אני עוד איכשהו רואה את התוכנית.
אתמול ראיתי לייב עם החברה שלה ומנהלת העסק שלה בחורה מהממת ואיכותית. בין היתר סיפרה על הודעות שהיא מקבלת כמו סתיו עזרה לי לקום מהדיכאון, אזרתי אומץ לעזוב את בעלי, הביאה למודעות את המחלת כאב שלה שעזרה להרבה אנשים. נהדר לשמוע. בהצלחה לסתיו
נכון. קריאה טובה. בדרך כלל לא הולכת עם הזרם או זורמת עם העדר אבל הולכת לפי תחושותיי והרגשתי. והיא ראויה לחיבתי אליהברוכה הבאה לפורום ומזל טוב על ההודעה הראשונה. מבין בין השורות שיש בך חיבה מסוימת לסתיו
היה רביעי אתמולאיך אברם מקום שני בשמועה??
יהיה להם על מה לדבר החגאברהם המרגיע הלאומי: צעקות זה לא אינדיקציה
שניר: אם היא זוכה אני עוזב את המדינה
אתה יכול לעזוב עכשיו היום מחר כמה שיותר מהר פחות מרמוראברהם המרגיע הלאומי: צעקות זה לא אינדיקציה
שניר: אם היא זוכה אני עוזב את המדינה
יברח מהארץמה שניר אמר?
אם היא זוכה מה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.