מאז שהיא חברה של ליאל יש לה מצב רוחהבגד ים שלובשת סתיו הכי יפה מכל בגדי הים שלה צבע מהמם
מאז שהיא חברה של ליאל יש לה מצב רוחהבגד ים שלובשת סתיו הכי יפה מכל בגדי הים שלה צבע מהמם
היה משהו?ריח חריף של גיף נוסף שמתבשל
יאללה תתפשטימיקוש בואי נאכיל אחת את השנייה ענבים בעירום על סף בריכת לבה
יאללה תתפשטי
הולכת לקנות ענבים
אבל משעמםהייתי מספרת פה סיפור שהיה לי עם אייל ביטון לפני שנים אבל לא נטנף את הפורום היום.
גם אני יכולה לספר לכם סיפור אישי: בשנת 97', היינו בבריכה באשדוד, והוא גם היה שם, ופתאום הבחנתי שנשרו לו 50 ₪ מהכיס של בגד הים..... הזדמנות להתנצל לפני יום כיפוראבל משעמם
בסיפור שלי, לי נשרה הלסת מהגועל.גם אני יכולה לספר לכם סיפור אישי: בשנת 97', היינו בבריכה באשדוד, והוא גם היה שם, ופתאום הבחנתי שנשרו לו 50 ₪ מהכיס של בגד הים..... הזדמנות להתנצל לפני יום כיפור
בסיפור שלי,בסיפור שלי, לי נשרה הלסת מהגועל.
מעדיפה את הסיפור שלך.
אני אספר לך סיפור אמיתי מרגש שהיה לי עם שרית חדד לפני כמה שנים בקניות בסופר ,הייתי מספרת פה סיפור שהיה לי עם אייל ביטון לפני שנים אבל לא נטנף את הפורום היום.
מהממת היאאני אספר לך סיפור אמיתי מרגש שהיה לי עם שרית חדד לפני כמה שנים בקניות בסופר ,
אמרתי לה : " גדלתי עליך וקוראים לי מוטי " , היא ענתה לי עם קריצת עין : " אז יאללה מוטי לך הבייתה "
לחצנו ידיים .... שנינו נקרענו מצחוק והשאר היסטוריה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.