** שרשור צוהריים היום ה-94 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

REUT91

Well-known member
מה שההפקה עושה להם זו התעללות

אף אחד שמה לא יצא שפוי... פשוט קשה לצפייה.

מיק83

Well-known member
היה דיי מצחיק לראות את שי חי מוזעק במיוחד לראיון של 5 דקות בדוח היומי רק כדי להגיד שהכל היה בצחוקים והוא נהנה, וזו מהות הלייט נייט וככה הוא היה שואף שזה יהיה.. ובמילים אחרות - שאנשים יחפשו חיים עם התגובות שלהם

ושהכל נגמר בחיבוקים וצחוקים.. מעיין אשכנזי הוסיפה, שספיר גם ייבשה לו את החולצה אחכ עם הפן

REUT91

Well-known member
היה דיי מצחיק לראות את שי חי מוזעק במיוחד לראיון של 5 דקות בדוח היומי רק כדי להגיד שהכל היה בצחוקים והוא נהנה, וזו מהות הלייט נייט וככה הוא היה שואף שזה יהיה.. ובמילים אחרות - שאנשים יחפשו חיים עם התגובות שלהם

ושהכל נגמר בחיבוקים וצחוקים.. מעיין אשכנזי הוסיפה, שספיר גם ייבשה לו את החולצה אחכ עם הפן
זה רק מראה עד כמה זה היה מבויים, לפחות לדעתי.

בכללי, ספיר לא צריכה להיות שמה, היא מודחת של העונה הנוכחית. היא לא יכולה להיות אובייקטיבית.

אופה קטנטנה

Well-known member
אברהם חריאן,
בדיוק כמו ששי חי חריאן.

מצטערה,
תאכלו את האמת המרה כלענה,
כל עוד המח שלי צלול.

wellcome2

Well-known member
אברהם חריאן,
בדיוק כמו ששי חי חריאן.

מצטערה,
תאכלו את האמת המרה כלענה,
כל עוד המח שלי צלול.
לדעתי ההבדל ביניהם זה שנגד שי חי הייתה קבוצה שלמה, נגד אברהם לא,
הייתי בעד שי חי ונגד הקבוצה שמולו, למרות שגם חיבבתי את אור וקיוויתי שיסתדרו אבל לא הסכמתי עם כל מה שעשה

meital38

Well-known member
סתיו ניסתה לגרום למעתוק לבוא לבריכה לדבר עם ליאל, אמרה לה שיובל לוי כעסה עליה אז היא (סתיו) הלכה 3 פעמים לחבק אותה ולבקש סליחה ויובל לא סלחה לה ואמרה למעתוק תבואי לבריכה תדברי איתו. כנראה שזה דפוס התנהגותי אצל ליאל, מי שעושה משהו שלא מוצא חן בעיניו זה נחשב בעיניו כפגיעה, כתקיעת סכין, אמא שלו צופה בזה, הוא שוכב במיטה עצוב שירחמו עליו, הוא לא מדבר עם מי שכביכול פגע בו ולא מוכן גם לשמוע סליחה.............. סוג של דפוס שחוזר על עצמו. מבינה למה נסרין ניתקה איתו כל קשר

מצב
הנושא נעול.
למעלה