foreigner 3
Well-known member
גילה מיכל גמליאל...מיכל: אני נכנסתי לפה בנאדם אחד, ואני אצא בדיוק אותו בנאדם, אחרת פספסתי את המטרה שלשמה נכנסתי לכאן: הדרך שלי
ככה אומרים מילים שנשמעות טוב
אבל הגיון? פחות
גילה מיכל גמליאל...מיכל: אני נכנסתי לפה בנאדם אחד, ואני אצא בדיוק אותו בנאדם, אחרת פספסתי את המטרה שלשמה נכנסתי לכאן: הדרך שלי
ככה אומרים מילים שנשמעות טוב
אבל הגיון? פחות
קודם תאכל כדי שיהייה לה כח למחוא כפיים ובשיא להקיא הכלהם קמו!! יששששש
בעצם
עכשיו היא תלך לספר על השיחה לאור.....
פחות יששש
יש סיבה שהעלית את זה או סתם לקוריוז?
קוריוזיש סיבה שהעלית את זה או סתם לקוריוז?
אין ספק שמשפחה כזאת תקדיש את חייה לתמיכה באורקוריוז
קיומה של משפחת קריקו המוצלחת
דירות יקרות בת"א...אבל איך הכתבים האלה מקבלים מידע שכזה?לוואלה סלבס נודע כי עידן, שמתגורר בימים אלה בתל אביב עם שותף, מחפש אחר דירת שני חדרים במרכז העיר, בה הוא מתכנן להתגורר לבדו, בתקציב של עד 6,000 שקלים.
קראתי שהם הזמינו את עינב, אמילי, חיים, יהב לצפות בפרק איתם היום. ברור שהם גם יודעים מה ישודר בפרק.לפני זמן קצר מסרו הוריה של הדר הצהרה לאומה בנושא סערת הנקניקיות
צפה בקובץ המצורף 115329
נראה ל!י...בגלל שכל הזמן סוגרים את הדיירים בחדר, אחד התנאים לכניסה לבית האח צריך להיות שלאדם אין קלסטאופוביה. הם כל הזמן סגורים כמו בכלא, אני הייתי עושה הפוך במקום הדחות מבית הדחות, מכניסה אנשים שמשקיעים לנו בחוץ לתוך הבית. סוג של כלא מצולם מי שמשתפר יכול לצאת מהסגרהם יהיו סגורים עד הלילה
כנראה מכינים לקבלת הכרטיס לגמר
וההופעה של עדן בן זקן. או שאני טועה
התמחות יכולה לקחת עד 4 שנים. כל עוד הוא לא ריבל תעודה, עבר את המבחנים והתמחה במשרד הוא לא עורך דיןשילה לא סיים עדיין את ההתמחות שלו,
מה שמסביר את העובדה שהוא לא רשום כעורך דין עדיין.
(זה לא מפריע לו לקרוא לעצמו עורך דין כמובן)
16:48
מקווה שמאפשרים להם לשנוץ ובגלל זה הם לא מצולמיםאיפה שאר הבית?
המכשפה בלעה אותם, היתה רעבה מסכנה..איפה שאר הבית?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.