באסה שהמרק שלך לא טעים... לא?איזה באסה שהיא קראה לו כך בדיוק כשהביא לה כוס זירו ענקית והעניק לה חיבוק מלא חום ואהבה.
אופססס... התבלבלתי.
הוא צרח עליה. תקף אותה בברבריות והעליב אותה.
ואז אמרה לו "לא מפותח".
גם באסה... לא?
באסה שהמרק שלך לא טעים... לא?איזה באסה שהיא קראה לו כך בדיוק כשהביא לה כוס זירו ענקית והעניק לה חיבוק מלא חום ואהבה.
אופססס... התבלבלתי.
הוא צרח עליה. תקף אותה בברבריות והעליב אותה.
ואז אמרה לו "לא מפותח".
גם באסה... לא?
באסה שבלי קשר לטעם של המרק,באסה שהמרק שלך לא טעים... לא?
את רק מוכיחה את הנקודה שלי ...באסה שבלי קשר לטעם של המרק,
הבריון של השכונה משתמש בזה כדי להעליב.
בריון. אמרתי ?
לא סובלת אותה אבל אי אפשר להאשים אותה שבאה מוכנה מהבית. כולם באו מוכנים ועם איזה שהיא אסטרטגיה.יש פה בקהל עוד אנשים שלא סובלים את מיכל זה לא קרה לי בתוכניות קודמות של האח. שהיושב במרומים יסלח לי .
היום בשאו טיים שי חי אמר שהיא באה מוכנה למשחק ורואים את זה היטב בטיקטוק שהכינה לפני הכניסה לאח
האמת לא סובלת זאת מילה גדולה מידי. זה יותר מידי כבוד למיכל. אני בוחרת להתעלם מקיוומה של מיכל. מבחינתי היא לא קיימתיש פה בקהל עוד אנשים שלא סובלים את מיכל זה לא קרה לי בתוכניות קודמות של האח. שהיושב במרומים יסלח לי .
היום בשאו טיים שי חי אמר שהיא באה מוכנה למשחק ורואים את זה היטב בטיקטוק שהכינה לפני הכניסה לאח
אני מתחילה לחבב אותה
ממש ככה. צנזרו איך שהיא אמרה את זה.הדר אומרת ליוסי שהמנצח יהיה הוא או אור
(ישר היה צנזור אחרי שאמרה)
קיבלה את התסריט שלי מעוז
לא צריך לקחת קשה. זה הריאליטי הכי מתוסרט והכי לא אמין שקייםמשתפת אותכם בכאב שאני חווה בצפיה בחשש בפרקים
אם תלחצו מספיק חזק יצא שפריץ דימויים סמיך. לא לבעלי לב חלש
מישהי פה מנגבת את הפנים בשגרה עם נייר טואלט בבית?הדר אומרתֶליוסי אני מנגבת את הנים עם נייר טואלט. אז עם מה היא רוצה לנגב, עם דולרים?
חס ושלום. בייחוד שהיא רגילה למגבוני כותנה מצרית.מישהי פה מנגבת את הפנים בשגרה עם נייר טואלט בבית?
הייתן מייעצות לבת / נכדה שלכן עם חצ'קונים ועור רגיש לנגב את הפנים עם נייר טואלט?
רור שלא, אבל זה מה שיש בבית האח וכולם משתמשים בזה. אף אחד לא הגיע לבית מלון 7 כוכבים כמו שהיא מייחלת להגיעחס ושלום. בייחוד שהיא רגילה למגבוני כותנה מצרית.
סתם. בטח שלא.
הן מזמינות את הדברים האלה בתקציב, כשיש. וכשאין - מצטמטמות.רור שלא, אבל זה מה שיש בבית האח וכולם משתמשים בזה. אף אחד לא הגיע לבית מלון 7 כוכבים כמו שהיא מייחלת להגיע
מי לא מייחל? גם אני, בעודי מנגבת בפדים זולים של "לייף"ברור שלא, אבל זה מה שיש בבית האח וכולם משתמשים בזה. אף אחד לא הגיע לבית מלון 7 כוכבים כמו שהיא מייחלת להגיע
גם אנימי לא מייחל? גם אני, בעודי מנגבת בפדים זולים של "לייף"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.