** שרשור צוהריים - היום ה-95 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

רימון2024

Well-known member
איזה באסה שהיא קראה לו כך בדיוק כשהביא לה כוס זירו ענקית והעניק לה חיבוק מלא חום ואהבה.
אופססס... התבלבלתי.
הוא צרח עליה. תקף אותה בברבריות והעליב אותה.
ואז אמרה לו "לא מפותח".
גם באסה... לא?
באסה שהמרק שלך לא טעים... לא?

מיבאלי

Active member
יש פה בקהל עוד אנשים שלא סובלים את מיכל זה לא קרה לי בתוכניות קודמות של האח. שהיושב במרומים יסלח לי .

היום בשאו טיים שי חי אמר שהיא באה מוכנה למשחק ורואים את זה היטב בטיקטוק שהכינה לפני הכניסה לאח

KAPSULA1

Well-known member
יש פה בקהל עוד אנשים שלא סובלים את מיכל זה לא קרה לי בתוכניות קודמות של האח. שהיושב במרומים יסלח לי .

היום בשאו טיים שי חי אמר שהיא באה מוכנה למשחק ורואים את זה היטב בטיקטוק שהכינה לפני הכניסה לאח
לא סובלת אותה אבל אי אפשר להאשים אותה שבאה מוכנה מהבית. כולם באו מוכנים ועם איזה שהיא אסטרטגיה.
חות מאיציק שהגיע לטיול שהתארך יותר מה שהוא רצה וקיווה

svtar25

Well-known member

האמת לא סובלת זאת מילה גדולה מידי. זה יותר מידי כבוד למיכל. אני בוחרת להתעלם מקיוומה של מיכל. מבחינתי היא לא קיימת

yoni564712

Well-known member
הדר אומרת ליוסי שהמנצח יהיה הוא או אור
(ישר היה צנזור אחרי שאמרה)

קיבלה את התסריט שלי מעוז

KAPSULA1

Well-known member
הדר אומרת ליוסי שהמנצח יהיה הוא או אור
(ישר היה צנזור אחרי שאמרה)

קיבלה את התסריט שלי מעוז
ממש ככה. צנזרו איך שהיא אמרה את זה.
בחלומות שלה זה יוסי והיא אחרונים אבל בריאלי זה אור ויוסי ולשניהם יש סיכוי אבל התחילה להסביר למה זה יהיה יוסי וצינזרו.
יוסי ענה לה הלוואי.
אני אוהבת שהוא לא מסתיר שכל המטרה שלו זה זכיה, לא חברים, לא תהליך ולא חוויה

yalian

Well-known member
הדר אומרתֶליוסי אני מנגבת את הנים עם נייר טואלט. אז עם מה היא רוצה לנגב, עם דולרים?
מישהי פה מנגבת את הפנים בשגרה עם נייר טואלט בבית?
הייתן מייעצות לבת / נכדה שלכן עם חצ'קונים ועור רגיש לנגב את הפנים עם נייר טואלט?

גליה 1211

Well-known member
מישהי פה מנגבת את הפנים בשגרה עם נייר טואלט בבית?
הייתן מייעצות לבת / נכדה שלכן עם חצ'קונים ועור רגיש לנגב את הפנים עם נייר טואלט?
חס ושלום. בייחוד שהיא רגילה למגבוני כותנה מצרית.
סתם. בטח שלא.

yalian

Well-known member
רור שלא, אבל זה מה שיש בבית האח וכולם משתמשים בזה. אף אחד לא הגיע לבית מלון 7 כוכבים כמו שהיא מייחלת להגיע
הן מזמינות את הדברים האלה בתקציב, כשיש. וכשאין - מצטמטמות.
אז אם הדר יכולה לנגב את הפנים בנייר טואלט שיש בבית,
מיכל יכולה להשתמש באצטון שיש בבית.

מצב
הנושא נעול.
למעלה