** שרשור צוהריים - היום ה-99 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

tarimulu

Well-known member
מעניין אם באיזה עונה יעשו עוד בית שאליו ילכו כל המודחים
חשבתי על זה גם כמה פעמים, הבעיה שחייבים לפתור לגמרי את בעיית הצעקות במצב כזה (גם לבית האח שאנחנו מכירים וגם לבית הנוסף) אחרת תוך שניה יצעקו להם שיש עוד בית

אם וכאשר זה יקרה (ועוז לא יחריב את זה) זו בטח תהיה עונה חזקה אבל אחריה לנצח אחרי כל הדחה כולם יחשבו שיש עוד בית (יחליף את ה"הוא בטח בסוויטה")

בסדר555

Well-known member
חשבתי על זה גם כמה פעמים, הבעיה שחייבים לפתור לגמרי את בעיית הצעקות במצב כזה (גם לבית האח שאנחנו מכירים וגם לבית הנוסף) אחרת תוך שניה יצעקו להם שיש עוד בית

אם וכאשר זה יקרה (ועוז לא יחריב את זה) זו בטח תהיה עונה חזקה אבל אחריה לנצח אחרי כל הדחה כולם יחשבו שיש עוד בית (יחליף את ה"הוא בטח בסוויטה")
מעניין אם בבתי אח בחול גם צועקים
אולי יש להם פתרון

כי עוז לא מצליח למצוא פתרון אפילו לדיירים שבודקים מה השעה בתמי 4

tarimulu

Well-known member
מעניין אם בבתי אח בחול גם צועקים
אלי יש להם פתרון

כי עוז לא מצליח למצוא פתרון אפילו לדיירים שבודקים מה השעה בתמי 4
ממה שאני מכיר זו תופעה שולית (ובחיים לא מכניסים את זה לפרק כמו עוז), יש גם בתים שממש מבודדים וקשה מאוד להגיע לאפשרות לצעוק, כן היו פה ושם מקרים אבל, נראה לי באח הבריטי מישהו הרים כטב"מ

היה גם מקרה שמישהו הבריח פתק מחברה שלו, נראה לי שלחו לו בגדים מהמשפחה או משהו בסגנון והיה שם פתק נסתר ממנה, קרא את זה בשירותים, ובסוף סיפר את זה לדייר אחר, שאחרי כמה שבועות דפק אותו ושמר את זה כנשק פוטנציאלי ואמר "יש לי איך להרוס לו את המשחק" ובשלב הזה ההפקה התחילה לחשוד והריצה אחורה מצלמות ועלתה על זה. את זה כן הכניסו לפרק בגלל שזה יצר דרמה אצל הדיירים אחרים שסלדו מה"הלשנה". הדייר עצמו ננזף וקיבל עונש אבל לא הודח בגלל שחקרו את תוכן המכתב והגיעו למסקנה שאין שם מידע מבחוץ והוא התנצל וכו'

אגב שם אין בסיסי ומותרות, יש משימות רציניות, והדיירים עם הביצועים הכי פחות טובים חייבים לאכול כל השבוע משהו דוחה, מעין דייסת שיבולת שועל, וככה כל שבוע יש מוטיבציה לכולם לא לזלזל ולתת את המקסימום בכל משימה

מצב
הנושא נעול.
למעלה