** שרשור צוהריים- היום ה15 בבית- עדכונים** 🎗

מצב
הנושא נעול.

ערן .

Well-known member
רק ערבוב של הדיירים וחלוקה של הבית יעזרו. כמו במשימת סין.

תן להם לבנות חומה!

nicknick

Well-known member
נקודת זכות לעידן,
יש לו סבלנות מברזל.
והוא גם איש שיחה מהיותר טובים שנמצאים שם.
זה ממש בטבע שלו , להכיל, לשקף.
מרגיש שלאחרונה לאנשים יש פחות ופחות סבלנות להסברים שלו... גם כי זה אולי זה קצת חושף אותם אבל אני מניחה שגם כי לפעמים זה עולה על העצבים כשמנסים כל הזמן להסביר לך דברים שלא בא לך לשמוע.
במובן הזה אני מרגישה שאמילי היא בין הבודדים שבאמת רוצים לשמוע אותו ולקבל את המבט שלו על דברים.

ziniozi

Well-known member
צפיתי ביוטיוב בכמה סרטונים על אנשים שסובלים מגמדות ועוברים ניתוחים להארכת גפיים.
זה מעניק להם עצמאות גדולה יותר, אפשרות לנהוג ולהשתמש בשרותים ציבוריים, וכמובן מתקן פיזור עומסים לא טוב בגוף שגורם לכאבי גב/רגליים/ברכיים וכו'.
לדעתי בימינו, שכל אחת שניה מנפחת תHת וציצקעס, אין שום מניעה לנמוכי קומה לשדרג את עצמם
בייחוד שזה מעניק איכות חיים ובטחון עצמי.

svtar25

Well-known member
שאלה מקולגה לעבודה. היא אתמול צפתה בלייב ב26 בערך בין 15:30 ל16:00 , שמע את אחד הדיירים אומר שיש לו תואר במשפטים עם התמחות בדיני משפחה, צוואה . מאז היא מחפשת אותו בבית האח. אני לא הצלחתי להבין במי מדובר

טוויגיי

Well-known member
שאלה מקולגה לעבודה. היא אתמול צפתה בלייב ב26 בערך בין 15:30 ל16:00 , שמע את אחד הדיירים אומר שיש לו תואר במשפטים עם התמחות בדיני משפחה, צוואה . מאז היא מחפשת אותו בבית האח. אני לא הצלחתי להבין במי מדובר
תום

tarimulu

Well-known member
לירון נותנת הוראה לאורית: מעכשיו אל תדברי עם אף אחד בבית על שיחות שלך פה, רק איתי ועם אור. רק אם את רואה אותנו. אם את רוצה לספר למישהו משהו - רק לנו

בנוסף, אורית אחרי צעקות מבחוץ לאור: לא מבינה למה צועקים לו, הוא אפילו לא מועמד

מצב
הנושא נעול.
למעלה