** שרשור צוהריים - היום ה45 בבית - עדכונים **🎗️

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
גם קים ג'ונג און
ושי ג'ינפינג
הם בסדר גמור
וזה יישאר הקו הרשמי של המפלגה

Iakar

Well-known member
עצם העובדה שיש מי שחושב שהפרומו הזה לגיטימי בזמן כזה זו הוכחה להידרדרות המוסרית של העם הזה, לא שחסר דוגמאות. מינימום אמפטיה, מינימום שכל.

מעניין מה הורי החטופים מרגישים אם הם נתקלים בזה בטלוויזיה אבל בתכלס למי אכפת, הם סתם נודניקים.

מיק83

Well-known member
זה שילוב של הרבה דברים… היום, בתקופה הזו, בטח אחרי שפרסמו את הסרטון של החיילות… התזמון של הפרומו גרוע

Moiya_1

Well-known member
זה שילוב של הרבה דברים… היום, בתקופה הזו, בטח אחרי שפרסמו את הסרטון של החיילות… התזמון של הפרומו גרוע
לגמרי תזמון גרוע. אני לא אצפה בפרק. האח חייב להוריד את הקטע המביך והמיותר הזה. לא מתאים.

SNIPES

Well-known member
הריכולים של הדר מתחילים לשעשע
היא מכניסה את עצמה ללופ

פאף פה

Well-known member
ראיתי עכשיו את הפרומו
זו גרוטסקה
מגוחך, פתטי, כעור.
ברור לכל עין שזה מוגזם בכוונה. זה אפילו יכול להצחיק.
פרידה נראית מטורללת ומוטרפת צומי ברמה הנמוכה ביותר ואני באמת מצטערת, אך אני לא רואה שום קשר בין מופע האימים הזול הזה לבין זוועות המציאות שלנו גם ביום כזה.

svtar25

Well-known member
ראיתי עכשיו את הפרומו
זו גרוטסקה
מגוחך, פתטי, כעור.
ברור לכל עין שזה מוגזם בכוונה. זה אפילו יכול להצחיק.
פרידה נראית מטורללת ומוטרפת צומי ברמה הנמוכה ביותר ואני באמת מצטערת, אך אני לא רואה שום קשר בין מופע האימים הזול הזה לבין זוועות המציאות שלנו גם ביום כזה.​
ראיתי שבת של חטוף בעזה מתלוננת נגד. מפגש של הדר ואבא שלה, כאילו יוצאת נגד הפקת אח הגדול בשאלה "איך אפשר לארגן מפגשים כאלה כאשר אבא שלה חטוף בעזה מעל 6 חודשים". אני מבינה שעכשיו הכל רגיש, דיירי אח הגדול לא חטופים, אבל אולי יכולים להבין מהו נתק ממשפחה. האם נכון להאשים את האח הגדול בחוסר רגישות, אני לא יודעת​

מצב
הנושא נעול.
למעלה