מיק83
Well-known member
היא עבדה שם באמתמיכל מגעילה אותי. היא צריכה להיות בכנסת
היא עבדה שם באמתמיכל מגעילה אותי. היא צריכה להיות בכנסת
היא מתנהלת כמו לוביסטית,יש מטרה והיא לא רואה בעיניים עוברת מאחד לשני עם מנטרה מנומקתהיא עבדה שם באמת
אבל תקשיבי, היא יודעת לתת עבודה!היא מתנהלת כמו לוביסטית,יש מטרה והיא לא רואה בעיניים עוברת מאחד לשני עם מנטרה מנומקת
אי אפשר לזלזל ביכולות היא מצליחה לטשטשאבל תקשיבי, היא יודעת לתת עבודה!
כי הם מטושטשים גם בלעדיה. היא הגיעה טרייה מהניילון, הם כבר שחוקים.אי אפשר לזלזל ביכולות היא מצליחה לטשטש
ממש אבל היא יכולה להיות הביבי הבאהיא מתנהלת כמו לוביסטית,יש מטרה והיא לא רואה בעיניים עוברת מאחד לשני עם מנטרה מנומקת
או לעשות הסבה לקומפרסור.מיכל מגעילה אותי. היא צריכה להיות בכנסת
או פשוט להעלם מחיינו. היא על מיוט קבוע אצלי, בכל פעם שהיא על המסך אני עוברת לאהבה עיוורת בריטניה.או לעשות הסבה לקומפרסור.
כל כך רציתי שהיא זו שתודח אמש, אבל המצביעים עשו תרגיל בהפוכה והצביעו לה כדי להפיל את חיים.מיכל מגעילה אותי. היא צריכה להיות בכנסת
אני שומעת אותך ואני מבינה מאיפה את מגיעה....בטוח עינב למדה את הפתיחים הפסיכולוגיים מהבית15:59 השידור חזר
אמא של עינב היתה
אמרה לה שתמשיך עם האינטואיציות ועם העצות הטובות שלה
ג'יזס קרייסט
נראה לי שאוטוטו יוסי ומלאני יצרפו את פרידהעינב בשביל מלאני היא יותר ממלאת מקום משעשעת.
מלאני הכי מעדיפה להיות עם הבנים המעריצים ופרידה ההבחורה הכי קרובה אליה נפשית כבר כשהיתה בגרסת גאיה.
אבל פרידה עסוקה בעיקר עם דיג'יי, יוסי לרכילויות ומלאני לסיכום ליילי
הם כבר שלישית כסססכס הרבה זמן.נראה לי שאוטוטו יוסי ומלאני יצרפו את פרידה
וזו תהיה שלישיית הרכילויות האולטימטיבית
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.