אני גם לא רואה את הפרק. גם את הקודם לא ראיתי. מתעדכן בפורום ורואה 26 כדי להעביר לפעמים את הזמן. אני רוצה לראות תוכנית מבדרת, מצחיקה וקצת ריבים בפרופרציות. אני לא רוצה לצפות בבנאדם חוטף התמוטטות עצבים (ועושים מזה פרומו, משדרים כל הבעה ורגע כואב שלה במקום לצנזר ולערוך) ובחיים עושה סטוקינג למלאני. זה לא מבדר אותי. התמוטטות עצבים והטרדה של בנאדם בתוך בית סגור הם דברים רציניים. זה לא סרט עלילתי עם שחקנים. אלו בני אדם אמיתיים וההשלכות של חשיפה כזאת יכולות להיות לא מידתיות. חוסר אחריות של ההפקה
חוסר אחריות התחיל לפני שבוע במשימת טלנובלאח כאשר פרידה קיבלה משימה "לגנוב שיר". כאן כאילו רק משימה אבל עלו בה המון דברים. קודם כל אמילי עברה דיכאון בגיל 16 עקב עזיבת סוכנת בינלאומית - טריגר עבורה לחזור למצב דיכאון.
פרידה חוזרת לגיל 9 ומרגישה קיפוח.
אבל האמת היא שאמילי וטלי הן לא ילדות עם כפית זהב, אלה השקעה מטורפת של אמא שהאמינה הבנות שלה, עבדה בשתי עבודות על מנת לממן להן פיתוח קול, פתחה בית ספר לאומניות הבמה עבורן. אז הן לא פריבילגיות, בן של חברה שלי השתתף בכל הפסטיבלים האלה של הרוסים בדיוק כמו טלי, אמילי ועדן גולן. הוא לא ניסה להתקבל לדה וויס רוסיה. החברה שלי לא עשירה , אישה רגילה שבן שלה אוהב לשיר והיא השקיעה בקריירה שלו. הוא ילד בן 18 , מה יהיה איתו בעתיד לא ידוע. אנחנו מבאר שבע, אבל גם אחיניות שלי שרוקדות מודרני נפגשות עם הילדות שלמדת טלי קופר בפסטיבלים באילת . פשוט אצל הרובים ילדים חייבים ללכת לחוגים, חייבים ללמוד לתואר ראשון לשני , זה מנטליות זה לא פריבילגיה.