** שרשור צוהריים - היום ה81 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

EREZG07

Well-known member
בתחושה שלי, מלאני מאוד סובלת מהסיטואציה עם חיים.
זה שהיא נראית קרת רוח, לא אומר שהיא באמת ככה.
זה מאוד קשה להיות בבית סגור עם אדם שמרגיש רגשות חזקים אבל מסרב להבין את הסיטואציה הרגישה.

קשה לראות את זה.
ובגלל זה עוז היה צריך לקחת את חיים ולעשות לו שיחה ולא קרקס. חיים ייצא החוצה ויראה את כל מה שעושים לו בטיקטוק ואני לא יודע אם הוא יצליח להתאושש מדבר כזה. שוב הפקת האח מאבדת את עצמה לדעת כמו שקרה לקשת בעונות מסוימות.

EREZG07

Well-known member
יודעים מה מתוכנן הערב בתכנית ?

לצרחות אין לי כוח.
אולי עדיף "רוקדים"

אפילו "המירדף" בתאגיד יכול לעניין ולשעשע יותר..

אני בהחלט לא מכורה ל"אח"....
אני גם לא רואה את הפרק. גם את הקודם לא ראיתי. מתעדכן בפורום ורואה 26 כדי להעביר לפעמים את הזמן. אני רוצה לראות תוכנית מבדרת, מצחיקה וקצת ריבים בפרופרציות. אני לא רוצה לצפות בבנאדם חוטף התמוטטות עצבים (ועושים מזה פרומו, משדרים כל הבעה ורגע כואב שלה במקום לצנזר ולערוך) ובחיים עושה סטוקינג למלאני. זה לא מבדר אותי. התמוטטות עצבים והטרדה של בנאדם בתוך בית סגור הם דברים רציניים. זה לא סרט עלילתי עם שחקנים. אלו בני אדם אמיתיים וההשלכות של חשיפה כזאת יכולות להיות לא מידתיות. חוסר אחריות של ההפקה

svtar25

Well-known member
אני גם לא רואה את הפרק. גם את הקודם לא ראיתי. מתעדכן בפורום ורואה 26 כדי להעביר לפעמים את הזמן. אני רוצה לראות תוכנית מבדרת, מצחיקה וקצת ריבים בפרופרציות. אני לא רוצה לצפות בבנאדם חוטף התמוטטות עצבים (ועושים מזה פרומו, משדרים כל הבעה ורגע כואב שלה במקום לצנזר ולערוך) ובחיים עושה סטוקינג למלאני. זה לא מבדר אותי. התמוטטות עצבים והטרדה של בנאדם בתוך בית סגור הם דברים רציניים. זה לא סרט עלילתי עם שחקנים. אלו בני אדם אמיתיים וההשלכות של חשיפה כזאת יכולות להיות לא מידתיות. חוסר אחריות של ההפקה
חוסר אחריות התחיל לפני שבוע במשימת טלנובלאח כאשר פרידה קיבלה משימה "לגנוב שיר". כאן כאילו רק משימה אבל עלו בה המון דברים. קודם כל אמילי עברה דיכאון בגיל 16 עקב עזיבת סוכנת בינלאומית - טריגר עבורה לחזור למצב דיכאון.
פרידה חוזרת לגיל 9 ומרגישה קיפוח.
אבל האמת היא שאמילי וטלי הן לא ילדות עם כפית זהב, אלה השקעה מטורפת של אמא שהאמינה הבנות שלה, עבדה בשתי עבודות על מנת לממן להן פיתוח קול, פתחה בית ספר לאומניות הבמה עבורן. אז הן לא פריבילגיות, בן של חברה שלי השתתף בכל הפסטיבלים האלה של הרוסים בדיוק כמו טלי, אמילי ועדן גולן. הוא לא ניסה להתקבל לדה וויס רוסיה. החברה שלי לא עשירה , אישה רגילה שבן שלה אוהב לשיר והיא השקיעה בקריירה שלו. הוא ילד בן 18 , מה יהיה איתו בעתיד לא ידוע. אנחנו מבאר שבע, אבל גם אחיניות שלי שרוקדות מודרני נפגשות עם הילדות שלמדת טלי קופר בפסטיבלים באילת . פשוט אצל הרובים ילדים חייבים ללכת לחוגים, חייבים ללמוד לתואר ראשון לשני , זה מנטליות זה לא פריבילגיה.

יונתנסקי

Well-known member
איזה פרומו מלחיץ... מה עובר על פרידה
איזה תגובה מוגזמת
עוד דרך עלובה למשוך צופים.
נכדתי שהתארחה אצלי שאלה למה כל כך הרבה פרומואים
הסברתי לה שזו הדרך שלהם למכור את ערוץ 26.
אני חושבת שרוב האנשים כבר לא קונים אותו אלא צופים בו דרך האינטרנט.

yalian

Well-known member
כשקרן הפוסטמה נכנסה היא אמרה למלאני שמלא אומרים שהן נראות דומה :oops:
ומלאני היתה בטוחה שלקרן ולאביב היה פעם איזה קטע, ותכננה כבר להשמיד אותה 🤣
(סיפרה ליוסי לפני הצינזור)

mariamma 86

Well-known member
לא ראיתי פרקים מאז ההדחה של עידן
מתעדכנת בפורום ורואה קטעים המומלצים פה
אז פחות או יותר מבינה מה קורה
לא קורה כלום
הבנתי שלייב דיי מת