מדהים איך האופי וההתנהגות שלה משפיעים על תפישת החיצוניות שלה. אם היא היתה פחות ילדה-קקה, היופי הטבעי שלה היה שולט....מההתחלה נראתה לי ילדה נאה בלבד אבל פה עקום, שפתיים מנופחות ורעה
מדהים איך האופי וההתנהגות שלה משפיעים על תפישת החיצוניות שלה. אם היא היתה פחות ילדה-קקה, היופי הטבעי שלה היה שולט....מההתחלה נראתה לי ילדה נאה בלבד אבל פה עקום, שפתיים מנופחות ורעה
הוא נראה מבסוטדני אוכל סרטים מאז שצעקו לו או שאני מדמיין את זה ולא קורה אצלו כלום
מה שהיה צריך לרשום על המסוק זה : עוז תתעוררלמי היה מסוקים היום?
ומה היה רשום?
הם גם יודעים שהיא לא מהמדפדפות,לפעמים נראה לי שאמילי היא הצעצוע של הדיירים האחרים... כל כמה שעות מישהו אחר בא ואומר לה, זה רוצה אותך וההוא מקנא, ותפלרטטי עם השני.
כאילו משעמם להם והם נהנים לתת לה הוראות הפעלה ליחסים שלה עם אנשים.
היא מקשיבה רק לאמא שלה. מושפעת מהצעקות.לפעמים נראה לי שאמילי היא הצעצוע של הדיירים האחרים... כל כמה שעות מישהו אחר בא ואומר לה, זה רוצה אותך וההוא מקנא, ותפלרטטי עם השני.
כאילו משעמם להם והם נהנים לתת לה הוראות הפעלה ליחסים שלה עם אנשים כדי שתהיה להם הצגה מעניינת.
נועםלמי היה המסוק השלישי היום?
היה אחד לעינב, אחד להדר, ואחד ל....אור?
בטח אור נאכל מבפניםנועם
שהם קקה של דיירים והוא היה מת להעיף את כולם ולסגור את הבית כבר אבל הוא לא יכול כי חוזהמה האח אמר להם עכשיו?
הביא להם אורח לארוחה של שישי, השף יוחננובמה האח אמר להם עכשיו?
לא מענייןהביא להם אורח לארוחה של שישי, השף יוחננוב
נאמר שכולם התנדבושונאת להגיד את זה אבל אמילי צודקת.
אם הדר כל כך רצתה לעמוד להדחה אז למה לא התנדבה?
פשששששששששששששששששנאמר שכולם התנדבו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.