מיק83
Well-known member
עברה באיזור האודישן שלו בזמן שעשה זאת ובלבלה אותוסתיו ואברהם רבים
היא הלכה לעשות פיפי בזמן השירה שלו
עברה באיזור האודישן שלו בזמן שעשה זאת ובלבלה אותוסתיו ואברהם רבים
היא הלכה לעשות פיפי בזמן השירה שלו
אני מסתלבטת על עצמי בנדיבות.מעלתך שאת מודעת לזה, ומודה בכך.
אני לא אתפלא אם הם גם יסיימו את האודישנים ויעברו בזמן לתקופה אחרת. ואז כל זה סתם בשביל לשמוע אותם מזייפים למוותמענין תחרות למה? מי מועמד? מי חסין? לא הבנתי אולי לתקציב, הם מתחרים ולא יודעים על מה
אני בולסת פתיבר עם ממרח השחר תוך כדי...כל משימה שסתיו לא מצליחה בה, ישר יאללה צריך לסיים את המשימה המזעזעת הזאת. הרצפה עקומה (כמו כשהפסידה למעתוק)
אין ביקורת עצמית כמו אחרים שיכולים לומר "אני גרועה בשירה, באסה שזה לא היה תחרות על *הכנס משהו שאני טובה בו*" ולהמשיך הלאה
זאת הזדהות עם סתיו...אני בולסת פתיבר עם ממרח השחר תוך כדי...
חחחחחחחחחחחחחחחח
האמת פוגע. כי רואים את הדווקא שעושים לה.כל משימה שסתיו לא מצליחה בה, ישר יאללה צריך לסיים את המשימה המזעזעת הזאת. הרצפה עקומה (כמו כשהפסידה למעתוק)
אין ביקורת עצמית כמו אחרים שיכולים לומר "אני גרועה בשירה, באסה שזה לא היה תחרות על *הכנס משהו שאני טובה בו*" ולהמשיך הלאה
אבל היא לא באמת שרה את השיר ויענקי כןהאמת פוגע. כי רואים את הדווקא שעושים לה.
ברור שלא שרה יפה
לא קשור
אבל הקטע עם הסיפור מרגש ובקטע שלה ליאל אומר אני חייב להפריד את הסיפור מהשירה.
כשליענקי אמר אני לא יכול לנתק את הסיפור מהשיר.
אז איפה ואיפה היא רואה את זה
והם רק מחכים למדר להרחיק להכנס בה כאילו הם נייטרלים והם לא.
והחברים של החברים מצביעים 10 ולא משנה זייפו או לא, נתנו לכל החברים שלהם 10-9 ללא קשר לשיר, ואת מי שלא אוהבים פשוט נותנים מספרים קטנים, ברור שזו לא בחירה הוגנת, זה תן לי ואתן לך, משפחההאמת פוגע. כי רואים את הדווקא שעושים לה.
ברור שלא שרה יפה
לא קשור
אבל הקטע עם הסיפור מרגש ובקטע שלה ליאל אומר אני חייב להפריד את הסיפור מהשירה.
כשליענקי אמר אני לא יכול לנתק את הסיפור מהשיר.
אז איפה ואיפה היא רואה את זה
והם רק מחכים למדר להרחיק להכנס בה כאילו הם נייטרלים והם לא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.