מגעיל ברמות.איך אני נגעלת כשמישהו טועם תיבול ומחזירים את הכף לסיר
מגעיל ברמות.איך אני נגעלת כשמישהו טועם תיבול ומחזירים את הכף לסיר
מניחה שזה של אברהם…אתי?.....אתי שלנו..??.
אתי הפסידה לנגר בהתערבות....
3 כוסות קפה היא אמורה להכין עבורו.....
הוא ביקש1....
איפה...הקפה...?...אל תדאג אני אמצא....
נכנסה למזווה...לקחה דרגש....
טיפסה עליו...
על המדף העליון למעלה...
כוס קפה מלאה..
לא סגורה......
עשתה לו קפה בשושו...
והחזירה את הקפה...
מוסלק....
למדה ...יפה.....
כמעט כל הדיירים היו מעדיפים לראותה עפה משם.שי ושניר ממש שונאים את סתיו
לפעמים אני חושב לעצמי, מה הם היו עושים אם סתיו לא הייתה שם? לדעתי הרוב היו מבקשים לעזובכמעט כל הדיירים היו מעדיפים לראותה עפה משם.
ניכר......לעין....שי ושניר ממש שונאים את סתיו
יש בה מערכת סינון עוצמתית שכלום לא חודר אותה. הכל עובר לידה וגם אם קצת פוגע, מהר מאוד היא מנפנפת וממשיכה הלאה. גם סולחת מהר.צריך כוחות על אנושיים כדי להישאר בבית כשיש אווירה כזו כלפייך. לא יודע איך סתיו מחזיקה שם מעמד.
גם אימנה את עצמה לא לפחד,יש בה מערכת סינון עוצמתית שכלום לא חודר אותה. הכל עובר לידה וגם אם קצת פוגע, מהר מאוד היא מנפנפת וממשיכה הלאה. גם סולחת מהר.
בבית שכולו ניסוי חברתי שכזה לפעמים אולי עדיף לפתח עור פיל. מקל על ההישרדות הלא פשוטה, במיוחד אם את דיירת קשה לעיכול כמו סתיו.גם אימנה את עצמה לא לפחד,
וצפתה בסרטי אימה
אני לא יודעת אם היא סולחת מהר...יש בה מערכת סינון עוצמתית שכלום לא חודר אותה. הכל עובר לידה וגם אם קצת פוגע, מהר מאוד היא מנפנפת וממשיכה הלאה. גם סולחת מהר.
אכן. היא סוללת לעצמה נתיב מאוד ברור וחד משמעי. לא באה לשמוע זיבולי שכל, לא מעניין אותה חנפנות, רודנות בתחת שלה, ליקוקים גם , זוגיות בולשיט.אני לא יודעת אם היא סולחת מהר...
היא חכמה להראות שאיננה נוטרת טינה, אבל מעניין "לצלם" את הלב שלה.
ממשיכה בדרכה - לגמרי
וכבר אמרתי שהיא ממוקדת מטרה, אז היא לא תאפשר להיעלבויות "לְמַכְשֵל" אותה.
לא יודע איך כולם/רובם מחזיקים שם מעמד בכלל ,צריך כוחות על אנושיים כדי להישאר בבית כשיש אווירה כזו כלפייך. לא יודע איך סתיו מחזיקה שם מעמד.
השעמום שם הוא בלתי נסבל. אני חושב לעצמי, אני לפעמים מסתכל על השידור החי וסוגר אחרי דקה או שתיים,לא יודע איך כולם/רובם מחזיקים שם מעמד בכלל ,
עובדה 3 עזבו פרשו העונה .
בחורה מקסימה. בטח ההורים של שניר כבר ממש מחכים לפגוש את הכלה לעתיד15:31
סתיו - אפשר עוגיה אחת אני רעבה לא אכלתי
ספיר מאשרת
שי שואלת למה הביאה לה עוגיה
ספיר - היא לא אכלה כלום
שי - לא אכפת לי לא רלוונטי
ספיר - היא לא אכלה כלום
שי - שתאכל אוכל שתאכל אוכל אה ממש מעניין אותי אם אכלה אוכל או לא
נכנסת לאנשים לצלחתבחורה מקסימה. בטח ההורים של שניר כבר ממש מחכים לפגוש את הכלה לעתיד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.